Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Sokolov – Č. Budějovice 1:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Prostějov 2:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (2:1)
MFK Vítkovice
Sobota 03.09.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek sobotního dne. (12:12:36)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinečtí zapsali do tabulky po jedné remíze poprvé tři body a v tabulce se posunou vpřed. Vítkovice zůstávají na šesti bodech. Třinec bude hrát za týden doma se Sigmou Olomouc, Vítkovice již v pátek přivítají Varnsdorf.
     
    Utkání je u konce a Třinec slaví první vítězství v sezoně. Naopak Vítkovice ani napotřetí zvenku bod nepřivezou. Ve druhém poločase byly lepším týmem, ale marně se pokoušely smazat třinecký náskok. Paleček si poradil se dvěma nepříjemnými pokusy Krauta, větší příležitost Ostravanů řešit nemusel. Na opačné straně nepřidal pojišťující branku Michal Stříž, když střílel z levé strany těsně vedle. Závěrečný nápor Ostravanů už větší šance nepřinesl.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Michal Stříž s Málkem podrželi balon na útočné polovině, už to pro Třinec vypadá dobře. Rozhodčí nastavuje pouze jednu minutu.
     
    90
    Kovařík unikl po pravém křídle, ale odcentrovat už nestihli, neboť se míč dříve dokutálel za čáru. Paleček znovu v klidu rozehrává od branky.
     
    88
    Třinečtí střídají těsně před koncem dva hráče z Balkánu. Hřiště opouští vyčerpaný Dario Krišto a nahrazuje ho obránce Muamer Avdić.
     
    87
    Vítkovice se provinily útočným faulem a mnoho času na vyrovnání už jim nezbývá. Tři minuty před koncem základního hracího času rozehrává od své brány Paleček.
     
    86
    Vladimír Mišinský (VIT) se ve vápně nebezpečně uvolňoval, Třinečtí jednu jeho střelu zablokovali, po letmém kontaktu s Krištěm upadl. Místo penalty ale získal žlutou kartu za filmování.
     
    84
    Dlouhý výkop Kostolanského dokázal Čelůstka ve spolupráci s Janoščínem odvrátit a na útočné polovině se do dobré šance dostal Michal Stříž. Udělal si prostor na levém křídle, ale křižnou ranou těsně minul pravou tyč!
     
    83
    Ižvolt si pohledně obhodil Prajzu a přihrál na hranici velkého vápna Dedičovi. Slovenský útočník si míč zpracoval, pak ovšem vystřelil přímo na Kostolanského.
     
    82
    Texl si na útočné polovině neporozuměl s Demeterem a míč doskákal až do zámezí. Po výkopu Kostolanského odhlavičkoval balon Motyčka.
     
    81
    Cverna fauloval Michala Stříže a Třinečtí rozehrávali standardní situaci z levé strany. Nejdříve si přihráli nakrátko, z dálky potom střílel těsně vedle Bedecs.
     
    80
    Kovařík se ve vápně tlačil do zakončení, ale při zpracování si na míč sáhl rukou. Paleček s rozehrávkou nespěchá a pozvolna si nese balon na místo určení.
     
    79
    Příliš vysoko vylétl míč od hlavy jednoho z hostů a Paleček si pro něj bez potíží došel. Těsně za půlkou fauloval Krišto Texla.
     
    78
    Bedecs zahrál před dvojicí vítkovických fotbalistů jen do autu a vhazování si chystá Cverna. Vítkovice se stěhují do šestnáctky.
     
    77
    Třineckým se podařilo otupit vítkovický tlak a také oni se teď snaží balon podržet vepředu. Po výkopu Palečka dotírá na Mikulu Dedič.
     
    76
    Čelůstka si podle rozhodčího ve vápně pomohl útočným faulem, balon je přisouzen Vítkovicím. Do konce utkání zbývá přibližně čtvrthodinka.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 16. Bedecs, 18. Malcharek – 38. Vaněk

    Karty:   58. Hošek (TRI), 67. Málek (TRI), 73. Janoščín (TRI) – 52. Mikula (VIT), 86. Mišinský (VIT)


    FK Třinec: Paleček – Vengřinek, Čelůstka, Bedecs, Janoščín – Ižvolt, Motyčka (C), Krišto (88. Avdić), Michal Stříž – Malcharek (65. Málek), Hošek (72. Dedič).
    Trenéři: Martin Zbončák, Lubomír Vašek.

    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Málek, Janošík, Avdić, Teplý, Dedič.

    MFK Vítkovice: Kostolanský – Cverna, Mikula, Coufal (C), Prajza – Fiala (46. Demeter), Vaněk, Hlavsa (46. Texl) – Mišinský, Kraut (70. Jurča) – Kovařík.
    Trenér: Roman West.

    Náhradníci: Ognyanov – Hruzík, Texl, Demeter, Ondráček, Jurča, Wojnar.

    Rozhodčí: Peter Mrázek – Pavel Vlasjuk, Milan Flimmel

    Diváci: 730 (37 % celkové kapacity)
    bahis siteleri