Sparta Rotterdam – Nijmegen 2:0 (kon.) | Zwolle – Alkmaar 0:2 (kon.) | Eindhoven – Feyenoord 0:1 (kon.)
Heracles – Ajax 0:2 (kon.)
konec
Sparta Rotterdam
2:0 (1:0)
NEC Nijmegen
Neděle 18.09.2016, 12:30Nizozemská Eredivisie • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (14:29:42)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:16.
     
    Je dobojováno! Sparta Rotterdam zvládla domácí klání s Nijmegenem a zvítězila 2:0! Domácí otevřeli gólový účet zápasu už po sedmnácti minutách hry, kdy se trefil Thomas Verhaar ! Nijmegen byl v prvním poločase hodně ospalý. Jedinou šanci hostů spálil Julian von Haacke. Ve druhém poločase se dlouho bojovalo. Po hodině hry mohlo být vyrovnáno, ale dělovku Breinburga zpoza šestnáctky zastavilo břevno! Deset minut před koncem přidal druhou branku Sparty Zakaria El Azzouzi a hosté už se nezmohli na závěrečný nápor!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Mohlo to být 3:0! Domácí se hnali do otevřené obrany Nijmegenu! Přihrávku za obranu obdržel Zakaria El Azzouzi, jenže Joris Delle vyběhl, zmenšil mu střelecký úhel a dobrým zákrokem mu zamezil ve skórování!
     
    90+2
    Nijmegen měl k dispozici ještě jeden přímý kop. Do pokutového území se natlačili všichni hlavičkáři, jenže dlouhý míč z kopačky Delleho prosvištěl až ke Kortsmitovi.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Sparta ještě roztočila kolotoč rychlých přihrávek před pokutovým územím Nijmegenu. Zakaria El Azzouzi mohl střílet, ale místo zakončení zvolil přihrávku na levou stranu. Jeho spoluhráče následně přišel o míč.
     
    89
    Gregor Breinburg obdržel přihrávku do pokutového území, rychle si převzal míč a vystřelil. Do jeho rány ale vlétl Mart Dijkstra, jež stačil srazit míč na rohový kop.
     
    88
    Joris Delle vyrazil z brankové čáry, aby stáhl do rukavic další vysoký centr z levé strany. Domácí fandové doprovází závěr dnešního utkání hlasitým zpěvem chorálů.
     
    87
    Ofosu si sice zpracoval dlouhou přihrávku, ale už se nedokázal natlačil mezi dva obránce domácího celku. Střídající fotbalista Nijmegu si při zpracování navíc pomohl rukou.
     
    86
    Do kombinace hostujícího celku se zapojil i brankář Joris Delle. Strážce branky Nijmegenu si povodil dotírajícího útočníka a poté rozehrál na levou stranu.
     
    85
    Ani Nijmegen už nikam nespěchá. Hosté mohli pádit do rychlého protiútoku po levé straně, jenže Bikel pokazil další přihrávku a korunoval tak svůj špatný výkon.
     
    84
    Sparta si s přehledem hlídá své vedení! El Azzouzi dokonce centroval na malé vápno, kam spěchal Verhaar, ale před domácím střelcem stačil zasáhnout Golla.
     
    83
    Střídání v týmu Sparta Rotterdam: ze hřiště odchází Ryan Sanusi, přichází Kenneth Dougall.
     
    82
    Znovu se nám zažlutilo! Wojciech Golla nepustil domácího hráče do šance jen za cenu žluté karty!
    81. Zakaria El Azzouzi - 2:0
     
    81
    Sparta Rotterdam právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Sparta dnes zvítězí! Domácí navyšují své vedení! Loris Brogno obdržel přihrávku na levou stranu a poslal centr na malé vápno, kde se objevil osamocený ZAKARIA EL AZZOUZI, jež z těsné blízkosti uklidil míč do branky!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 17. Verhaar, 81. El Azzouzi

    Karty:   22. Sanusi (SPR), 78. Dijkstra (SPR), 78. Pinteaux (SPR) – 49. Bikel (NIJ), 64. Mayi (NIJ), 70. Owusu-Abeyie (NIJ), 78. Dumić (NIJ), 82. Golla (NIJ)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:16.
    Sparta Rotterdam: Kortsmit – Dumfries, Breuer, van Drongelen, Pinteaux – Dijkstra, van Moorsel, Sanusi (83. Dougall) – Verhaar, El Azzouzi, Brogno.
    Náhradníci: Verrips, Kieboom – Spierings, Calero, Vriends, Floranus, Dougall, Chevreuil.

    NEC Nijmegen: Delle – Buwalda, Dumić, Golla, Heinloth (46. Fomitschow) – Bikel, von Haacke (73. Lundholm), Breinburg – Awiniyi (46. Ofosu), Mayi, Owusu-Abeyie.
    Náhradníci: Smits, van Duin – Dyrestam, Lundholm, Mauk, Ofosu, Jornell Grot, Fomitschow, Groeneveld.

    Rozhodčí: Janssen – Bluemink, Siebert

    Diváci: 10 032
    bahis siteleri