Sparta Rotterdam – Nijmegen 2:0 (kon.) | Zwolle – Alkmaar 0:2 (kon.) | Eindhoven – Feyenoord 0:1 (kon.)
Heracles – Ajax 0:2 (kon.)
konec
Sparta Rotterdam
2:0 (1:0)
NEC Nijmegen
Neděle 18.09.2016, 12:30Nizozemská Eredivisie • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (14:29:42)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:16.
     
    Je dobojováno! Sparta Rotterdam zvládla domácí klání s Nijmegenem a zvítězila 2:0! Domácí otevřeli gólový účet zápasu už po sedmnácti minutách hry, kdy se trefil Thomas Verhaar ! Nijmegen byl v prvním poločase hodně ospalý. Jedinou šanci hostů spálil Julian von Haacke. Ve druhém poločase se dlouho bojovalo. Po hodině hry mohlo být vyrovnáno, ale dělovku Breinburga zpoza šestnáctky zastavilo břevno! Deset minut před koncem přidal druhou branku Sparty Zakaria El Azzouzi a hosté už se nezmohli na závěrečný nápor!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Mohlo to být 3:0! Domácí se hnali do otevřené obrany Nijmegenu! Přihrávku za obranu obdržel Zakaria El Azzouzi, jenže Joris Delle vyběhl, zmenšil mu střelecký úhel a dobrým zákrokem mu zamezil ve skórování!
     
    90+2
    Nijmegen měl k dispozici ještě jeden přímý kop. Do pokutového území se natlačili všichni hlavičkáři, jenže dlouhý míč z kopačky Delleho prosvištěl až ke Kortsmitovi.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Sparta ještě roztočila kolotoč rychlých přihrávek před pokutovým územím Nijmegenu. Zakaria El Azzouzi mohl střílet, ale místo zakončení zvolil přihrávku na levou stranu. Jeho spoluhráče následně přišel o míč.
     
    89
    Gregor Breinburg obdržel přihrávku do pokutového území, rychle si převzal míč a vystřelil. Do jeho rány ale vlétl Mart Dijkstra, jež stačil srazit míč na rohový kop.
     
    88
    Joris Delle vyrazil z brankové čáry, aby stáhl do rukavic další vysoký centr z levé strany. Domácí fandové doprovází závěr dnešního utkání hlasitým zpěvem chorálů.
     
    87
    Ofosu si sice zpracoval dlouhou přihrávku, ale už se nedokázal natlačil mezi dva obránce domácího celku. Střídající fotbalista Nijmegu si při zpracování navíc pomohl rukou.
     
    86
    Do kombinace hostujícího celku se zapojil i brankář Joris Delle. Strážce branky Nijmegenu si povodil dotírajícího útočníka a poté rozehrál na levou stranu.
     
    85
    Ani Nijmegen už nikam nespěchá. Hosté mohli pádit do rychlého protiútoku po levé straně, jenže Bikel pokazil další přihrávku a korunoval tak svůj špatný výkon.
     
    84
    Sparta si s přehledem hlídá své vedení! El Azzouzi dokonce centroval na malé vápno, kam spěchal Verhaar, ale před domácím střelcem stačil zasáhnout Golla.
     
    83
    Střídání v týmu Sparta Rotterdam: ze hřiště odchází Ryan Sanusi, přichází Kenneth Dougall.
     
    82
    Znovu se nám zažlutilo! Wojciech Golla nepustil domácího hráče do šance jen za cenu žluté karty!
    81. Zakaria El Azzouzi - 2:0
     
    81
    Sparta Rotterdam právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Sparta dnes zvítězí! Domácí navyšují své vedení! Loris Brogno obdržel přihrávku na levou stranu a poslal centr na malé vápno, kde se objevil osamocený ZAKARIA EL AZZOUZI, jež z těsné blízkosti uklidil míč do branky!
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 10 032 diváků.
     
    79
    Hostům se krátí čas na vstřelení potřebné branky. Domácí obrana stále nenechává Nijmegenu prostor potřebný ke kombinaci. Mart Dijkstra nyní vypomohl obraně a vybojoval míč.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Mart Dijkstra (Sparta Rotterdam).
    Žlutou kartu dostává Florian Pinteaux (Sparta Rotterdam).
    Žlutou kartu dostává Dario Dumić (NEC Nijmegen).
     
    76
    Centr od rohového praporku se snesl k nohám Quincyho. Hostující fotbalista si troufl na zpracování míče v pokutovém území a až poté jej odkopl daleko od branky.
     
    75
    Sparta se natlačila před pokutové území. Thomas Verhaar spěchal s míčem vpřed po pravé straně, obhodil si jednoho obránce a další zadák Nijmegenu mu ve skluzu ukopl míč na rohový kop.
     
    74
    Reagy Ofosu potáhl míč po pravé straně a odcentroval do pokutového území. Odražený míč si na pravačku rovnal Janio Bikel, jenže jeho ránu zablokovala obrana Sparty.
     
    73
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Julian von Haacke, přichází Sam Lundholm.
     
    72
    Na přetažený centr nedosáhl nikdo z hlavičkářů v bíločerveném. Míč prolétl až k obránci Nijmegenu, který jej okamžitě napálil na polovinu soupeře.
     
    71
    Quincy Owusu-Abeyie se provinil dalším ostrým zákrokem! Hlavní rozhodčí přivřel obě oči a nechal hostujícího fotbalistu na hřišti! Sparta ale rozehraje přímý kop.
     
    70
    Quincy Owusu-Abeyie trefil loktem soupeře do obličeje a může být rád, že za svůj zákrok vidí jen žlutou kartu! Tady se rozhodně dalo vylučovat!
     
    69
    Janio Bikel opět přišel o míč na polovině domácího celku. Záložník Nijmegenu se na sebe hodně zlobí, Bikelovi se dnes opravdu nedaří. Sparta může uklidnit hru.
     
    68
    Sparta zahrávala rohový kop. Centr směřoval na zadní tyč, kam si nabíhal stoper Michel Breuer, ale Joris Delle vyrazil včas z brankové čáry a stáhl vysoký centr do rukavic.
     
    67
    Sparta se natlačila před šestnáctku Nijmegunu, ale nikdo v pruhovaném dresu nevybojoval míč u rohového praporku. Od Dijkstry se balón odrazil za čáru, hosté budou vhazovat.
     
    66
    Denzel Dumfries nedovoleným způsobem zastavil útok Nijmegenu po pravé straně. Hosté se dostanou k míči, budou rozehrávat ze své poloviny. Zápas se hraje ve fantastické atmosféře.
     
    65
    Aktivní Mart Dijkstra si připsal další střelecký pokus! Domácí záložník se opřel do skákavého balónu, ale trefil jen prostředek branky, kde stál připravený Joris Delle.
     
    64
    Kévin Mayi se ještě pustil do zbytečné debaty s rozhodčím a za své výroky si vysloužil žlutou kartu!
     
    63
    Nijmegen se zbytečně připravil o míč v blízkosti šestnáctky domácích. Kévin Mayi v souboji u postranní čáry podrazil nohy Dumfriesovi. Sparta bude rozehrávat.
     
    62
    Nijmegen v posledních minutách pookřál a nastěhoval se na polovinu domácího celku. Fotbalisté Sparty se stále mohou spolehnout na vynikající fanoušky.
    61. Breinburgova dělovka do břevna
     
    61
    Mohlo být vyrovnáno! Zpoza pokutového území se do odraženého míče opřel Gregor Breinburg a jeho dělovku zastavilo až břevno domácí branky!
     
    60
    Je za námi hodina hry a my stále sledujeme spíše průměrné utkání! Domácí Sparta kontroluje své vedení a nepouští Nijmegen do vyložených možností. Hosté se zatím spíše trápí.
     
    59
    Janio Bikel dnes nehraje dobré utkání! Záložník Nijmegenu prodloužil míč na pravou stranu, kam si nenabíhal nikdo z fotbalistů v modrém. Sparta získala míč úplně zadarmo.
     
    58
    Wojciech Golla se vydal na výlet k pokutovému území Sparty. Hostující obránce nenašel přihrávkou nikoho v modrém dresu a raději obrátil hru zpět na vlastní polovinu.
     
    57
    Sparta zahrávala přímý kop. Odražený míč udržel v pokutovém území Mart Dijkstra, ale domácí fotbalista se nedokázal vymanit ze sevření dvou obránců a o balón přišel.
     
    56
    Joris Delle se teď rozhodně nenudí! Mart Dijkstra si navedl míč na pravačku a vyslal střelu, která ve vzduchu zaplavala, ale dosvištěla do míst, kde stál právě připravený brankář Nijmegenu.
     
    55
    Thomas Verhaar dostal pořádně naloženo na polovině hrací plochy. Domácí fotbalista si nejspíše ublížil při škaredém pádu, ale podle všeho bude v utkání pokračovat.
     
    54
    Loris Brogno odcentroval do pokutového území. Od jednoho z obránců se míč odrazil na hranici pokutového území, kde se do něj položil Thomas Verhaar, ale jeho rána tentokrát zamířila přímo do rukavic brankáře Delleho.
     
    53
    Sparta po kratší pasáži, kdy hráli hlavně hosté, uklidnila hru na polovině hrací plochy. Domácí vybojovali autové vhazování. Dumfries si dal pořádně načas.
     
    52
    Bikel se pustil do hlavičkového souboje s obráncem Breuerem. Domácí stoper nedal soupeři žádnou šanci a hlavou prodloužil míč až ke Kortsmitovi.
     
    51
    Střídající Ofosu dělal problém domácím obráncům. Ofosu předal míč vpřed rozběhnutému Bikelovi, jež o něj zabojoval na brankové čáře. Domácí obrana jej však nepustila k centru.
     
    50
    Mart Dijkstra chtěl urychlit hru přihrávkou do středu hřiště. Domácí záložník naneštěstí pro Spartu adresoval míč na paty rozběhnutému van Moorselovi.
     
    49
    Hostující Bikel na polovině hřiště nedovoleně zastavil rodící se útok Sparty a za svůj nedovolený zákrok spatřil žlutou kartu!
     
    48
    Poprvé ve druhé půli se na polovinu Sparty vydali fotbalisté Nijmegenu. Hosté spěchali vpřed středem hrací plochy, ale von Haacke neprocpal míč k Mayiovi.
     
    47
    Sparta vstoupila aktivně i do druhého poločasu. Domácí se hnali vpřed po pravé straně. Mart Dijkstra bojoval o míč na hranici pokutového území, ale nakonec neodcentroval.
     
    46
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Taiwo Awiniyi, přichází Reagy Ofosu.
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Michael Heinloth, přichází André Fomitschow.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka se lépe povedla fotbalistům Sparty Rotterdam! Domácí proměnili hned svou první šanci! V 17. minutě poslal Spartu do vedení Thomas Verhaar ! Stejný hráč mohl o několik minut později navýšit domácí náskok, jenže jeho ránu vyrazil Joris Delle! Hosté mohli v závěru první půle vyrovnat, ale von Haackeho rána prolétla vedle branky! Do šaten se proto odchází za stavu 1:0!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    V nastaveném čase hosté zahrávali přímý kop. Všichni hlavičkáři se natlačili před Kortsmita. Přetažený centr však zahnal Dumiće až k rohovému praporku, odkud už stoper hostů neohrozil domácí branku.
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta!
     
    45
    Exekuce přímého kopu se chopil Thomas Verhaar. Domácí střelec zkusil štěstí technickým obstřelem, jenže jeho rána minula branku Nijmegenu o dobré tři metry.
     
    44
    Loris Brogno si navedl míč na hranici pokutového území, kde se nechal faulovat! Sparta v závěru prvního poločasu rozehraje přímý kop ze slibné pozice!
     
    43
    Kévin Mayi se hlasitě hněvá směrem k asistentu rozhodčího! Hostující fotbalista se dožadoval autového vhazování ve prospěch Nijmegenu, ale asistent arbitra byl opačného názoru.
     
    42
    Janio Bikel se rozběhl po pravé strany, kam ihned putovala přihrávky ze středu hrací plochy. Hostující záložník se k míči nedostal. Včas zasáhl domácí obránce Breuer.
     
    41
    Michael Heinloth se vydal na výlet k pokutovému území domácího celku. Krajní obránce Nijmegenu se na hranici šestnáctky pustil do kličky, ale obránce Sparty vybojoval míč.
     
    40
    Obrovská šance Sparty! Zakaria El Azzouzi se prosmýkl kolem obránce a stanul před hostujícím brankářem. Joris Delle ale dobře snížil domácímu hráči střelecký úhel a jeho ránu vyrazil!
     
    39
    Sparta zahrávala další rohový kop! Obrana Nijmegenu si poradila i s tímto centrem na malé vápno a Golla vyhlavičkoval balón ven z pokutového území. Domácí však zůstávají u míče.
    38. Největší šance Nijmegenu v prvním poločase
     
    38
    Mohlo být vyrovnáno! Bikel vybojoval míč na pravé straně, posunul jej von Haackemu, který střelou těsně minul zadní tyč!
     
    37
    Centr od rohového praporku se snesl na přední tyč, kde v předklonu hlavičkoval Rick van Drongelen. Stoper domácího celku nestačil seřídit mířidla a jeho hlavička prosvištěla kolem hostující svatyně.
     
    36
    Za dlouhou přihrávkou na polovinu Nijmegenu se hnal Zakaria El Azzouzi. Domácí útočník uzmul míč na brankové čáře, posunul si jej do šestnáctky, ale Dumić mu jej odkopl na rohový kop.
     
    34
    Nijmegen se nastěhoval před pokutové území Sparty. Bikel neměl dostatek rychlosti na individuální průnik a raději obrátil hru na obránce. Domácí obrana zatím nedává soupeři potřebný prostor.
     
    33
    Po levé straně se hnal vpřed Ryan Sanusi. Domácí fotbalista si předkopl míč daleko od nohy a už jej nezachytil na hrací ploše. Hosté budou vhazovat. Tempo hry v posledních minutách hodně opadlo.
     
    32
    Janio Bikel si navedl míč k pokutovému území a vyslal střelu těsně nad zemí. Projektil hostujícího záložníka nabral opačnou rotaci a nenaděl Kortsmitovi problémy. Domácí budou rozehrávat.
     
    31
    Po delší době se u míče objevili fotbalisté Nijmegenu. Hosté ale pouze kombinují na své polovině. Průnik po levé straně vyzkoušel Michael Heinloth, ale jeho centr byl třešinkou pro Kortsmita.
     
    30
    Verhaar hledal skulinku mezi hostujícími stopery. Autor úvodní branky dnešního utkání chtěl rozběhnout Brogna, nicméně připravený Dario Dumić zastavil přihrávku ještě před šestnáctkou.
     
    29
    Sparta v posledních minutách nepůjčuje soupeři míč a kombinuje na polovině Nijmegenu. Domácích fotbalistů je plné hřiště! Před branku se snesl další centr, jenže Joris Delle si pro míč tentokrát došel.
     
    28
    Verhaar se nyní ocitl v roli přihrávajícího hráče. Jeho přihrávku si na hranici pokutového území převzal Zakaria El Azzouzi, jež se rychle otočil a střelou po zemi protáhl Delleho. Hostující brankář neměl s jeho projektilem žádný problém.
     
    27
    Sparta se mohla řítit do další obrovské šance, jenže van Moorsel přihrál Brognovi za hranici ofsajdu! Asistent rozhodčího si postavení domácího křídelníka všiml a zvedl praporek!
     
    26
    Taiwo Awiniyi spěchal za dloubákem podél levé postranní čáry. Křídelník hostujícího celku podstoupil důrazný souboj s Breuerem. Domácí stoper soupeře do šance nepustil.
     
    25
    Sparta zahrávala první rohový kop! Centrovaný míč se snesl na přední tyč, kde stáli pouze pozorní obránci Nijmegenu. Hosté se vymanili z pokutového území.
     
    24
    Hra je znovu přerušena! Na trávníku tentokrát zůstává ležet Janio Bikel, který podstoupil ostrý souboj u postranní čáry. Hostující záložník se drží za kotník. Uvidíme, zda bude pokračovat!
     
    23
    Verhaar se znovu prodral na polovinu Nijmegenu. Nejaktivnější hráč na hřiště tentokrát přihrával do středu hracího pole na van Moorsela, před kterým ukradl míč vracející se Bikel.
     
    22
    Poprvé v utkání se nám zažlutilo! Za nedovolený zákrok za polovinou hrací plochy uviděl žlutou kartu Ryan Sanusi!
     
    21
    Denzel Dumfries znovu zakombinoval s Verhaarem! Druhý jmenovaný si navedl míč na levačku a jeho technickou střelu vyškrábl vynikajícím zákrokem Joris Delle!
     
    20
    Nijmegen získal míč na své kopačky, jenže zadáci hostujícího celku nedokázali oslovit nikoho v modrém dresu. Nikdo z domácích fotbalistů zatím rozehrávku Nijmegenu neatakuje.
     
    19
    Sparta je po vstřelení úvodní branky dnešního utkání na koni a znovu se žene do útoku. S dalším centrem před branku Nijmegenu si poradil dobře postavený obránce Wojciech Golla.
    17. Thomas VERHAAR - 1:0
     
    17
    Sparta Rotterdam právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Denzel Dumfries vyslal centr do pokutového území. Odražený míč propadl na vzdálenější tyč, kde si jej převzal THOMAS VERHAAR a střelou na zadní tyč rozvlnil síť!
     
    16
    Sparta mohla postupovat do rychlého protiútoku! Paco van Moorsel vyvezl míč až na polovinu hřiště, kde jej vracející se obránce poslal nedovoleným způsobem na trávník. Rozhodčí nechává karty v kapsičce.
     
    15
    Nijmegen měl k dispozici přímý kop na polovině domácího celku. Exekuce se chopil Robin Buwalda. Hostující obránce vyslal centr na malé vápno, kde kraloval stoper Breuer.
     
    14
    Mart Dijkstra operoval s míčem na pravé straně. Šikula v řadách domácího celku zkoušel procpat přihrávku středem hrací plochy, jenže nikdo v pruhovaném na jeho dílo nenavázal.
     
    13
    Denzel Dumfries vybojoval míč pro domácí celek a raději obrátil hru na vlastní obránce. Sparta zatím drží míč častěji na kopačkách, ale domácí fotbalisté neoplývají pohybem.
     
    12
    Máme tady první zakončení dnešního zápasu! Thomas Verhaar si navedl míč do středu hřiště na levačku a zpoza pokutového území vystřelil. Brankář Joris Delle však kontroloval míč, který mířil nad břevno.
     
    11
    Julian von Haacke předal míč na pravou stranu Bikelovi, který podcenil situaci a nechal míč proletět do zámezí. Záložník Nijmegenu sklidil ironický potlesk domácích příznivců.
     
    10
    Paco van Moorsel si skvěle splnil své defenzivní povinnosti, když před hranicí pokutového území vystihl přihrávku na levou stranu. Domácí se mohou vydat do útoku.
     
    9
    Úvod zápasu je hodně opatrný. Ani jeden z týmů se nikam nežene. Přihrávka mezi obránce domácího celku propadla až k brankáři Kortsmitovi, jež míč nakopl za půlící čáru.
     
    8
    Na levé straně se otevřel prostor před Brognem. Domácí křídelník měl spoustu času k odcentrování do pokutového území, avšak jeho pobídku zastavil hned první obránce.
     
    7
    Gregor Breinburg dlouho vyčkával s míčem na levé straně. Hostující záložník nenašel odvahu k odcentrování do pokutového území a raději obrátil hru na spoluhráče z obrany.
     
    6
    Michael Heinloth se vydal na výlet podél levé postranní čáry. Hostující obránce obešel dva hráče Rotterdamu, jenže třetí z nich už jej zastavil alespoň za cenu nedovoleného zákroku.
     
    5
    Loris Brogno spěchal za obloučkem k rohovému praporku. Domácí křídelník už prudkou přihrávku nezachytil na hrací ploše. Brankář Joris Delle bude rozehrávat od branky.
     
    4
    Na druhé straně se do pokutového území přiřítil Kévin Mayi. Útočník Nijmegenu si při zpracování míče pomohl rukou a hlavní rozhodčí odpískal míč ve prospěch Sparty.
     
    3
    Denzel Dumfries bojoval o míč s dvojicí obránců Nijmegenu u rohového praporku. Heinloth se mu obětavě položil pod nohy a skluzem odkopl míč do zámezí.
     
    2
    Hned v úvodu utkání dochází k ošetřování! Hostující Gregor Breinburg zůstal ležet na trávníku po hlavičkovém souboji. Záložník Nijmegenu bude podle všeho pokračovat.
     
    1
    Hosté obstarali úvodní výkop dnešního utkání. Nijmegen se okamžitě vydal na polovinu Sparty, nicméně záložník Mart Dijkstra vybojoval míč pro domácí celek.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí už přivádí aktéry dnešního utkání na hrací plochu. Sparta sehraje duel v bíločerveném, zatímco Nijmegen oblékne modrou sadu dresů.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Sparta Rotterdam: Kortsmit – Dumfries, Breuer, van Drongelen, Pinteaux – Dijkstra, van Moorsel, Sanusi – Verhaar, El Azzouzi, Brogno.
    Náhradníci: Verrips, Kieboom – Spierings, Calero, Vriends, Floranus, Dougall, Chevreuil.

    NEC Nijmegen: Delle – Buwalda, Dumić, Golla, Heinloth – Bikel, von Haacke, Breinburg – Awiniyi, Mayi, Owusu-Abeyie.
    Náhradníci: Smits, van Duin – Dyrestam, Lundholm, Mauk, Ofosu, Jornell Grot, Fomitschow, Groeneveld.

    Rozhodčí: Janssen – Bluemink, Siebert.
     
    Vzájemné duely v minulé sezóně

    29.10.2015 Nijmegen – Sparta Rotterdam 4:0

    Dnešní soupeři se spolu utkali v pohárovém duelu a Nijmegen na domácím vítězství zvítězil rozdílem 4:0!
     
    Sparta Rotterdam

    Sparta Rotterdam vstoupila do nové ligové sezóny o něco lépe! Méně věhlasný z rotterdamských týmů drží po pěti kolech desátou pozici. Sparta v pěti zápasech uhrála sedm bodů. V minulém kole zajížděla Sparta Rotterdam do Groningenu, kde ukopala remízu 1:1!
     
    NEC Nijmegen

    Nijmegen na úvod nového ročníku Eredivise vytěžil z pěti zápasů pouhých pět bodů! Dnešní hostující celek zvítězil pouze ve třetím kolem s Heerenveenem a aktuálně mu patří třináctá pozice! V minulém kole po reprezentační přestávce hostil Nijmegen silné PSV, kterému podlehl 0:4.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Eredivisie. Společně se dnes zaměříme na duel mezi Spartou Rotterdam a NEC Nijmegen! Úvodní výkop je stanoven na 12:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 17. Verhaar, 81. El Azzouzi

    Karty:   22. Sanusi (SPR), 78. Dijkstra (SPR), 78. Pinteaux (SPR) – 49. Bikel (NIJ), 64. Mayi (NIJ), 70. Owusu-Abeyie (NIJ), 78. Dumić (NIJ), 82. Golla (NIJ)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:16.
    Sparta Rotterdam: Kortsmit – Dumfries, Breuer, van Drongelen, Pinteaux – Dijkstra, van Moorsel, Sanusi (83. Dougall) – Verhaar, El Azzouzi, Brogno.
    Náhradníci: Verrips, Kieboom – Spierings, Calero, Vriends, Floranus, Dougall, Chevreuil.

    NEC Nijmegen: Delle – Buwalda, Dumić, Golla, Heinloth (46. Fomitschow) – Bikel, von Haacke (73. Lundholm), Breinburg – Awiniyi (46. Ofosu), Mayi, Owusu-Abeyie.
    Náhradníci: Smits, van Duin – Dyrestam, Lundholm, Mauk, Ofosu, Jornell Grot, Fomitschow, Groeneveld.

    Rozhodčí: Janssen – Bluemink, Siebert

    Diváci: 10 032
    bahis siteleri