Udinese – Chievo 1:2 (kon.) | Cagliari – Atalanta BC 3:0 (kon.) | Crotone – Palermo 1:1 (kon.)
Sassuolo – Janov 2:0 (kon.) | Turín – Empoli 0:0 (kon.) | Inter – Juventus 2:1 (kon.)
Fiorentina – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
3:0 (1:0)
Atalanta Bergamo
Neděle 18.09.2016, 15:00 • Stadio Sant'Elia, Cagliari • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (16:59:20)
     
    Statistika dnešního zápasu

    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 8:2.
    Střely mimo: 1:5.
    Rohy: 3:4.
    Ofsajdy: 4:1.
    Fauly: 9:19.
     
    Cagliari se může radovat ze zisku tří bodů. Domácí dnes nebyli aktivnějším týmem, ale své šance proměnili a svou efektivitu proměnili ve vítězství. V prvním poločase se prosadil po jední z prvních akcí domácích Marco Barriello. Poté mohl srovnat z pokutového kopu Paloschi, ale vychytal ho Rafael. Ve druhém poločase se hosté výrazně zlepšili v aktivitě. Cagliari však využili dvě rychlé akce a po brankách Saua a znovu Barriella se mohou radovat z tříbrankového vítězství.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+1
    Tak přece jen ještě jedno zahrození ze strany hostů. Na pravé straně do uvolnil až do vápna Konko, který ale z velkého úhlu pálil jen do hřiště. Rafael nyní nemusel zasahovat.
     
    90
    V poslední minutě ještě dotíral na rozehrávku hostů Sau a donutil k nepřesnému odkopu. Hosté z rohového kopu zahrozili především kvůli chybě vyběhnutého Berishi.
     
    89
    Ani kombinace domácího týmu již není tak přesná. Po přechodu do útoku se nedomluvili na souhře Barella s Padoinem a vše musel hasit skluzem za žlutou kartu střídající Munari.
     
    88
    Zápas se již jen dohrává. Hosté kombinují na polovině domácího týmu. Zatím se nedokázali dostat ani přes dva bránící hráče.
     
    86
    Obrovská šance na domácí straně. Do vápna si to namířil přes obránce Borriello, který ještě hledal přes úplně odkrytou brankou Saua. Ten ale ani ve skluzu míč netrefil.
     
    85
    Atalanta se ještě snaží alespoň snížit po rohovém kopu, ale ani to nevyšlo a naopak do protiútoku se mohou hnát domácí útočníci.
     
    84
    Mohlo být s hosty ještě hůř, když se po nahrávce Padoina hnal do vápna Sau, ale dostal se před něj Conti, která ho zbrzdil a domácí kapitán poté pálí jen do Tolóie.
     
    83
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Mauricio Isla, přichází Gianni Munari.
     
    82
    Hráči domácího Cagliari již šetří čas u rohového praporku a chtějí co nejvíce ztížit konec zápasu hostujícím hráčům.
     
    81
    Hosté stále drží míč na svých kopačkách, ale překvapivá nahrávka ne a ne přijít. Jednoduchý centr do vápna si pohlídal Rafael.
     
    80
    Hosté mají zhruba deset minut do konce zápasu, aby alespoň zdramatizovali boj o jeden bod. Zatím se jim to však vůbec nedaří.
     
    79
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Fabio Pisacane, přichází Luca Bittante.
     
    78
    I nadále hosté tlačí domácí hráče více a více do vápna, ale obrana pod vedením zkušeného Bruna Alvese je dnes k nepřekonání.
     
    76
    Po faulu na Grassiho hosté rozehráli do kombinace volný přímý kop, ale po několika dotecích přicházejí o míč. Do útoku tak mohou jít také hráči Cagliari.
     
    75
    Hosté chtějí hrát stále velmi aktivně do útoku, ale po výborném vstupu do druhého poločasu již inkasovali dvě branky.
    73. Marco BORRIELLO - 3:0
     
    73
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Po faulu na třiceti metrech od branky měli domácí k dispozici volný přímý kop. K exekuci se postavil MARCO BORRIELLO a střelou přes zeď přidává třetí branku. Berisha si sáhl na míč, ale nedokázal ho vyrazit.
     
    71
    Po delším časovém úseku se také domácí podívali na útočnou polovinu a hned z toho bylo velké vzrušení. Sau si položil brankáře při samostatném úniku, ale dostal se již z dobrého střeleckého úhlu a tak se musel vrátit. Následná střela končí jen na tyči.
     
    70
    Domácí se vymanili z nepříjemné situace u postranní lajny a na malou chvíli si mohou v obraně odpočinout. Další útok hostů končí jen nepřesnou hlavičkou.
     
    69
    Hosté pokračovali v tlaku, ale ani tento centr z levé strany nenašel žádného hráče v bílém dresu. Rafael se nemusel ani pohnout a míč mu skončil přesně v náručí.
     
    68
    Po krátkých dohadech o faulu na Konka se hosté opět pustili do útoku. Po centru do vápna zaváhal s odkopem Padoin, ale na druhý pokus to již zvládl.
     
    66
    Z rohového kopu se mohl dostat k hlavičce znovu Paloschi, ale před ním si vzal míč ze vzduchu Rafael, který opět podržel svůj tým.
     
    65
    Na druhé straně se musel činit v obraně Bruno Alves, který byl posledním před Paloschim. Ten byl si zpracoval míč a zakončoval. Ale portugalský stoper tomu zabránil.
     
    64
    Domácí se po vystřídání hnali opět do útoku po delším čase. Z pravé straně přilétl do vápna dokonce centr, ale ten si s přehledem pohlídal Berisha.
     
    63
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází João Pedro, přichází Nicoló Barella.
     
    61
    Po hodině hry měli hosté příležitost k tlaku. Míč si přesouvali ze strany na stranu, ale o kolmou přihrávku nebo překvapivé řešení se nepokusili.
     
    60
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Carlos Carmona, přichází Alberto Grassi.
     
    59
    Hosté jsou po obdržené brance zaskočeni. Druhý poločas měli pod kontrolou, ale z první šanci dostávají velmi nepříjemnou druhou branku.
     
    57
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Jasmin Kurtić, přichází Roberto Gagliardini.
    56. Marco SAU - 2:0
     
    56
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky. Domácí nezačali druhou část zápasu dobře, ale z ojediněné akce přidávají branku. Na pravé straně se uvolnil Isla, který našel ve vápně zcela volného kapitána MARCA SAUA a ten poslal míč do sítě.
     
    55
    Ve vápně si nedovoleně pomohl k zisku míče Konko a tak domácí osvobozuje od agresivního napadání hvizd rozhodčího.
     
    54
    Na druhé straně se hnal sám na brankáře Sau, ale při přihrávce byl v ofsajdovém postavení a tak musí odevzdat míč soupeři.
     
    53
    Domácí vstoupili do druhého poločasu velmi vlažně. To se jim nyn nemuselo vyplatit. Z pravé strany přilétl další centr do vápna, ale ani jeden z hráčů hostů se k němu nedostal.
     
    51
    Znovu tu byl protiútoku hostů. U míče se vystřídal Kurtić s Gómezem, ale ani jeden z nich nedokázal dostat míč na Paloschio ve vápně.
     
    50
    Ve středu pole zastavil rychle se rozvíjejíce se akci kapitán Atalanty Cormona a vidí žlutou kartu od rozhodčího.
     
    49
    Ani z rohového kopu se hostům nezadařilo dostat do hry Gómeze, který byl na zadní tyči připravený k zakončení.
     
    48
    Hosté začali velmi aktivně. Po pravém kraji se dostal až k centru Konko, jeho pas byl ale zblokován na rohový kop.
     
    47
    Po souboji ve středovém kruhu musel faulovat Padoin, který nechtěl pustit za žádnou cenu hostujícího hráče do útoku.
     
    46
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Andrea Masiello, přichází Marco D'Alessandro.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:07.
     
    Domácí šli v prvním poločase překvapivě do vedení již v deváté minutě, když se po centru Pedra prosadil po souboji Marco Borriello. Poté se do hry dostali také hostující hráči a jejich tlak vyvrcholil odpískanou penaltou. Tu ale trestuhodně zahodil snajpr Atalanty Paloschi, když napálil jen střed branky, kde byl Rafael a tak po prvním poločase stále domácí vedou o jednu branku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    45
    V poslední minutě prvního poločasu se k míči dostal hostující Kessie, který hledal přízemním pokusem Paloschiho, ale o toho se postaral dnes výborně hrající Bruno Alves.
     
    44
    Také Tolói je potrestaným hráčem v zápase. Přidržel hráče za dres a vidí žluté napomenutí.
     
    43
    Hosté se ale stále snaží o vyrovnání. O dalekonosnou střelu se pokusil Kurtić a jen těsně minul brankovou konstrukci. Rafael vyl připraven a jistil situaci.
     
    42
    V závěru poločasu se nám hra hodně zrychlila. Nyní přiletěl centr přes Rafaela, který se ale mohl spolehnout na stopery, kteří míč odpravili daleko od své branky.
     
    41
    Opět se dral do zakončení Joao Pedro, ale nyní si pomohl faulem při snaze dostat se k míči v souboji. Ve vápně tak může rozehrávat hostující brankář.
     
    39
    Opět se mohli radovat domácí. Nyní se přes dvojici hráčů protlačil k míči střelec prvního gólu Borriello, ale jeho pokus k tyči si Berisha pohlídal.
     
    38
    Utkání nabralo fantastické tempo. Na druhé straně mohl ihned po penaltě potrestat Paloschio zkrat Sau, ale hosty podržel Bersiha.
    36. Penalta
     
    36
    Po faulu na Gómeze na hranici vápna byla odpískána penalta pro hosty. K míči se postavil Paloschi, který míč napálil do středu branky a domácí brankář Rafael míč vyrazil!
     
    35
    Pisacane vidí za svůj penaltový zákrok žlutou kartu od rozhodčího.
     
    35
    Byla nařízena penalta pro Atalanta Bergamasca Calcio!
     
    33
    Ani centr do vápna z volného přímého kopu se hostům nevydařil. Míč na zadní tyč měl najít Konka, ale přes několik hráčů se k pasu nedostal.
     
    32
    Po více než půlhodině hry stále vedou domácí hráči po trefě z úvodní desetiminutovky Marca Borriella. Hosté se snaží o zlepšení hry, ale zatím si větší příležitost nevytvořili.
     
    31
    Hosté měli k dispozici rohový kop. Pedro tečoval centr do vápna a zblokoval ho jen za brankovou lajnu. Z rohového kopu ale našel Carmona jen Alvese, který kraluje v domácím vápně.
     
    30
    Po jednoduchém centru z nepřipravené pozice se Rafael příliš nezapotil. Míč si po odrazu od země stáhl do rukavic. Vše ještě jistil Bruno Alves.
     
    29
    Naopak na druhé straně mohl jít do brejku Paloschi, ale přihrávka na něj byla příliš rychlá a u míče byl dříve Rafael.
     
    28
    K volnému přímému kopu po faulu na Islu se postavil Pedro. Jeho centr do vápna našel na přední tyči jen výborně postaveného Contiho.
     
    27
    Nepříjemnou střelu musel řešit Berisha. Hostující brankář musel na zem po pokusu z delší vzdálenosti od Padoina. Vše vyřešil perfektně.
     
    26
    Sau si výborně pokryl protihráče při převzetí míče do běhu, poté chtěl najít Borriella na hranici vápna, ale trefil jen Toloie.
     
    25
    Znovu musel na poslední chvíli odvracet centr Bruno Alves. Konko už už chtěl zakončovat do odkryté branky.
     
    23
    Opět přebírají aktivitu hosté. Pravá straně je více zapojena do útočení a také z ní přišel nepříjemný centr před Rafaela. Ten si ale pas stáhl ze vzduchu do rukavic.
     
    22
    Po sérii soubojů ve středu pole se dostal k míči Carmona, který ihned hledal Paloschiho. Ten vybojoval alespoň autové vhazování po souboji s obráncem.
     
    21
    Také hosté zahrozili v pokutovém území. Paloschi obešel protihráče. Ve vápně chtěl ještě cpát míč na svého lépe postaveného spoluhráče, ale přihrávka neprošla.
     
    20
    Po části zápasu, kdy domácí dali prostor k útočení soupeřům se opět přesouvá hra na hostující polovinu. Pedro kombinoval na pravé straně s Islou, ale domácí záložník nezpracoval míč.
     
    19
    Na druhé straně pádil do útoku Sau. Ten je takticky faulován na středu hřiště Kurtićem a hosté se mohou vrátit do obrany.
     
    18
    Na pravé straně se uvolnil k centru hostující Konko, ale našel ve vápně jen osamoceného Alvese, který velmi zkušeně poslal míč daleko od svého brankáře.
     
    17
    Borriello se mohl hnát opět do útoku. Pedro ho našel milimetrovým pasem za obranu, ale domácí útočník byl v ofsajdu.
     
    15
    Snad poprvé se dostal k míči také Frank Kessie. Jeho klička proti Padoinovi ale nebyla přesná ani rychlá a domácí hráč si bere míč pro sebe.
     
    14
    Fantastická přihrávka do útoku od Pedra. Ten nyní rozběhl do úniku Saua, který ale neobešel bránícího hráče ve vápně. Zblokovanou střelu si Berisha pohlídal.
     
    12
    Opět je tu nátlak hostů. Ve středu pole pracoval na malém prostoru kapitán Carmona, ale po několika krátkým přihrávkách přichází o míč.
     
    11
    Hosté chtějí rychle odpovědět, ale to se jim zatím nedaří. Přechod do útoku zastavil nedovoleným útočným faulem Kessie. Pedro se jen těžce zvedá z trávníku.
    9. Marco BORRIELLO - 1:0
     
    9
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou z ničeho nic do vedení. Blesková akce po levé straně končí úvodním gólem zápasu. U postranní lajny vybojoval míč Joao Pedro, který míč neservíroval do vápna a MARCO BORRIELLO poslal míč na zadní tyč.
     
    9
    K centru se postavil hostující Carmona. Našel ve vápně naskočeného Gómeze, ale ten svou hlavičku usměrnil jen nad domácí branku.
     
    8
    Hosté se po delší době prosadili až do dobré pozice k centru. V souboji je navíc faulovaný Kurtić a Atalanta bude rozehrávat volný přímý kop z nadějné pozice.
     
    6
    V úvodu zápasu jsou jednoznačně aktivnější domácí hráči. Po dalším velmi rychlém přechodu do útoku byl faulován Padoin.
     
    5
    Do velké šance se mohl hnát domácí Sau, ale Berisha byl velmi rychle z branky a vystrašil unikajícího útočníka. Ten ve skluzu poslal míč kolem brankáře vedle hostující svatyně.
     
    4
    Také hosté se poprvé dostali na útočnou polovinu. Conti si našel volný prostor u postranní lajny, ale jeho centr končí až za brankou.
     
    3
    Je tu první rohový kop pro domácí. Po levé straně se dostal k přízemnímu centr Isla, ale jeho míč před branku poslal vedle branky Toloi. Z rohového kopu domácí nevytěžili ani zakončení.
     
    2
    Domácí se ihned po rozehrávce dostali do útoku. Kapitán Sau však proti obránci neudržel míč na hrací ploše a domácí tak budou jen vhazovat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Cagliari Calcio: Rafael – Pisacane, Ceppitelli, Alves, Murru – Padoin, Tachtsidis, Isla – Pedro – Borriello, Sau (C).
    Náhradníci: Colombo, Crosta – Barella, Bittante, Capuano, Di Gennaro, Giannetti, Melchiorri, Munari, Salamon.

    Atalanta Bergamasca Calcio: Berisha – A. Masiello, Tolói, E. Zukanović, Conti – Kessié, Carmona (C), Kurtić – Konko, Paloschi, A. Gómez.
    Náhradníci: Sportiello – Caldara, D'Alessandro, Freuler, Gagliardini, Grassi, Migliaccio, Petagna, Pinilla, Raimondi, Spinazzola, Stendardo.

    Rozhodčí: Fabbri – De Pinto, Bottegoni (vš. Itálie).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Poslední tři vzájemné zápasy

    01.02. 2015 Atalanta – Cagliari 2:1
    14.09. 2014 Cagliari – Atalanta 1:2
    19.01. 2014 Atalanta – Cagliari 1:0
     
    Atalanta Bergamasca Calcio

    Alatanta se v minulém roce držela v klidném středu tabulky, ale v letošní sezóně by to chtělo více. První dvě kola však Atalantě vůbec nevyšly. Porážka na domácím stadionu od Lazio 3:4 a Sampdorii také o jednu branku. Body získala až v minulém kola na domácím trávníku proti Turínu. Vítězství zařídil v poslední desetiminutovce proměněnou penaltou Kessie. Také Atalanta je velmi ofenzivní tým, který vstřelil již šest branek.
     
    Cagliari Calcio

    Cagliari v loňské sezóně vyhrálo Serii B a postoupilo do nejvyšší italské soutěže. V té se chce udržet, ale úvod ročníku příliš svěřencům trenéra Rastelliho nevyšel. V úvodních třech kolech získal jen jeden bod za remízu ve druhém kole s AS Řím, ale ni v Janově, ani v Bologni to na body nestačilo. Navíc týmu bude chybě potrestaný Storari. Pozitivem může být produktivita. Cagliari v každém zápase alespoň jednou skórovalo.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce italského fotbalu. V rámci čtvrtého kola Serie A Cagliari Calcio přivítá na svém stadionu Atalanta Bergamasca Calcio.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Vít Schück

    Branky: 9. Borriello (Pedro), 56. Sau (Isla), 73. Borriello

    Karty:   35. Pisacane (CAG), 89. Munari (CAG) – 44. Tolói (ABC), 50. Carmona (ABC)

    Neproměněná penalta: 36. Paloschi (ABC), brankář Rafael zneškodnil


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:19.
    Cagliari Calcio: Rafael – Pisacane (79. Bittante), Ceppitelli, Alves, Murru – Padoin, Tachtsidis, Isla (83. Munari) – Pedro (63. Barella) – Borriello, Sau (C).
    Náhradníci: Colombo, Crosta – Barella, Bittante, Capuano, Di Gennaro, Giannetti, Melchiorri, Munari, Salamon.

    Atalanta Bergamo: Berisha – A. Masiello (46. D'Alessandro), Tolói, E. Zukanović, Conti – Kessié, Carmona (C) (60. Grassi), Kurtić (57. Gagliardini) – Konko, Paloschi, A. Gómez.
    Náhradníci: Sportiello – Caldara, D'Alessandro, Freuler, Gagliardini, Grassi, Migliaccio, Petagna, Pinilla, Raimondi, Spinazzola, Stendardo.

    Rozhodčí: Fabbri – De Pinto, Bottegoni (vš. Itálie)
    bahis siteleri