Liberec – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:5 (3:0, 0:3, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Úterý 27.09.2016, 18:00 • Svijanská aréna • DHL Extraliga juniorů • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:07
    Přichází komplikace pro Mladou Boleslav. Za nesportovní chování hráčské lavice je vyloučen na dvě minuty Matěj Tóth (MBL).
     
    43:32
    Benák naservíroval při přečíslení 3 na 1 kotouč Jursovi. Ten byl při zakončení faulován Luďkem Kuncekem (MBL). Bude následovat přesilovka šelem.
     
    36:50
    Janele byl sice zpět na ledové ploše, ale kvůli nedisciplinovanosti domácích uvidíme další dvojnásobnou početní výhodu Bruslařů. Jakub Husa (LIB) inkasuje trest za sekání.
     
    36:19
    Jenže nyní se Ivan Korecký (LIB) provinil relativně zbytečným zákrokem a je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Následuje krátká přesilovka Bruslařů 5 na 3.
     
    34:34
    Což teď dokázalo vyloučení Alberta Janeleho (LIB), který vyhodil kotouč mimo hrací plochu.
     
    29:51
    Další velká komplikace pro domácí celek a komplikace to není rozhodně nicotná. Následuje totiž dvojnásobná početní výhoda Bruslařů! Vyloučeni jsou Filip Chlum (LIB) za vysokou hůl a Martin Starosta (LIB) za hrubost.
     
    26:36
    Matouš Bělohorský (LIB) inkasuje první trest v této třetině. Bruslaři mají šanci vstřelit kontaktní branku!
     
    18:17
    Ještě Martin Jursa (LIB) na konci periody oslabí svůj celek.
     
    15:20
    Běžný počet hráčů na ledové ploše příliš dlouho nevydržel. David Chujac (MBL) se provinil zákrokem vysokou holí. Poslední přesilovka Tygrů byla využita. Bude i tato?
     
    13:10
    Po držení Kroni Musliu (MBL), za nějž půjde sedět kapitán domácích Michael Klinger (LIB) se mladoboleslavský forvard rozohnil a vyzval svého soka na pěstní souboj, prohrál a těžce se zvedá z ledu. Jelikož má krvavé zranění, jeho prohřešek odpyká Jan Jindra.
     
    12:23
    Bude se znovu vylučovat. David Pokorný (LIB) si vysloužil menší trest za nedovolené bránění.
     
    11:28
    Nezbeda doslova prolétl mezi obránci Bruslařů a vynutil si nedovolený zákrok. Kroni Musliu (MBL) zatáhl za záchrannou brzdu v podobě hákování. Tygři mají k dispozici druhou přesilovku v dnešním utkání.
     
    07:08
    Početní výhodu dostanou k dispozici také Středočeši. Faulem se provinil v útočné třetině Mladé Boleslavi Ivan Korecký (LIB) za nedovolené bránění.
     
    04:29
    O pár chvil později se přeci jen vylučovat bude, avšak na druhé straně. Dvouminutový trest inkasuje Matěj Krejčík (MBL) za faul loktem.

    RR

    Branky a nahrávky: 3. Nezbeda (Husa, Beran), 12. Průžek (Burda, Husa), 16. Janele (Bělohorský) – 27. Peterka (Kuncek, Veselý), 29. Musliu (Dančišin, Kuncek), 33. Prokop (Krejčík), 57. Bednařík (Linhart), 60. Musliu (Tóth)


    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Polášek) – Klinger (C), Benák, Kunst, Korecký, Husa, Kiss, Starosta – Pokorný, Janele, Průžek, Beran, Wiencek, Jeník, Nezbeda, Jursa, Burda, Chlum, Bělohorský
    BK Mladá Boleslav: Krofta (21. Groh) – Linhart, Mašek (C), Uřidil, Chujac, Šanko, Marček, Mlčoch – Prokop, Musliu, Tóth, Kuncek, Peterka, Kalaš, Dančišin, Krejčík, Veselý, Bednařík, Jindra

    Rozhodčí: Luczków – Hynčica, Kilian
    bahis siteleri