Columbus – Nashville 3:2 (po pr.) | Toronto – Buffalo 0:1 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – New Jersey 3:1 (kon.)
Tampa – Florida 2:0 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:4 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 4:1 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:4 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:1)
Ottawa Senators
Pátek 30.09.2016, 01:40 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:10
    Nakonec je ale s vyloučením vše úplně jinak. Potrestán je totiž právě Mark Borowiecki (OTT), kterého sudí penalizovali za sekání. Trest odsedí Phila Varone.
     
    33:22
    A teď je přesilová hra domácích dokonce předčasně ukončena. Paul se snažil dostat k vyhozenému puku, ale Greg Pateryn (MTL) mu vstoupil do cesty a dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    32:34
    Senátoři se dostali ke kotouči a může tedy dojít ke zmiňovanému vyloučení. Za podražení je dvěma trestnými minutami odměněn Matt Bartkowski (OTT).
     
    25:12
    Znovu je pískáno a Montreal si na 12 vteřin zahraje přesilovou hru. Při snaze získat kotouč se Mike Hoffman (OTT) provinil hákováním.
     
    23:24
    Po hromadné šarvátce na trestnou lavici usedá Michael McCarron (MTL), který dostává 2+2 minuty za hrubost. Za hosty je vyloučen Nick Paul (OTT), jehož nedovolené bránění bylo dlouho signalizováno, a Mike Blunden (OTT), který obdržel dvouminutovou penalizaci za hrubost.
     
    17:32
    Hoffman se chtěl uvolnit na pravé straně útočného pásma, ale při manévru došlo k faulu na jiného hráče Sens, kterého Max Pacioretty (MTL) zasáhl holí do hlavy. Jsou z toho dvě trestné minuty.
     
    11:59
    Nakonec se ale přeci jenom vylučuje! Na trestné lavici se po komerční přestávce objevil Bobby Farnham (MTL), který po odpískání dohrál soupeře a dostává dvě trestné minuty za hrubost.
     
    05:56
    A přesilová hra končí. Mark Barberio (MTL) hrál na modré čáře se zlomenou hokejkou a rovněž je penalizován dvěma trestnými minutami.
     
    04:19
    Každopádně se ale znovu vylučuje. Alex Galchenyuk (MTL) dostává dvě trestné minuty za krosček, stejně tak Matt Bartkowski (OTT), avšak ten inkasoval další dvě minuty za hrubost a je tady přesilová hra 5 na 3!
     
    03:36
    Mark Borowiecki (OTT) si to hned po přerušení namířil na lavici hanby. Odsedí s totiž dvě trestné minuty za držení.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. McCarron (Lehkonen), 26. Gallagher (Sergačjov, Pacioretty), 30. Redmond (Hanley, Andrighetto) – 2. Puempel (Bartkowski, Ryan), 8. Ryan (Brassard, Ceci), 28. Hoffman (Varone, Turris), 61. Hoffman


    Montreal Canadiens: Condon (Lindgren) – Pateryn, Redmond, Sergačjov, Beaulieu, Barberio, Hanley – Gallagher, Plekanec, Terry, Galchenyuk, McCarron, Andrighetto, Carr, Farnham, Lehkonen, Desharanais, Hudon, Pacioretty
    Ottawa Senators: Driedger (od 30. O'Connor) – Ceci, Wideman, Bartkowski, Claesson, Chabot, Borowiecki – Turis, Ryan, Pyatt, Paul, Blunden, Brassard, Kelly, Puempel, Dzingel, Pageau, Hoffman, Varone

    Rozhodčí: Charron, Lewis – Cherrey, Driscoll

    Diváci: 21 288
    bahis siteleri