Columbus – Nashville 3:2 (po pr.) | Toronto – Buffalo 0:1 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – New Jersey 3:1 (kon.)
Tampa – Florida 2:0 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:4 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 4:1 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:4 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:1)
Ottawa Senators
Pátek 30.09.2016, 01:40 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:19 Mike HOFFMAN - 3:4
     
    60:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to bylo velmi rychlé prodloužení! Turris rozjel první akci nastaveného času, sám trefil jen Condona, ale poté se puk od mantinelu odrazil k MIKEU HOFFMANOVI, který si nabruslil do středu útočného pásma a parádní ranou o tyč rozhodl utkání! Bez asistence.
     
    58:56
    Rána od modré čáry se zastavila před O 'Connorem, ale dobře chytající gólman Ottawy si poradil i s následnou bekhendovou dorážkou z hranice brankoviště!
     
    43:47
    Ve vlastním oslabení teď mohla skórovat Ottawa! Pyatt šel s Pageauem do přečíslení, akci vyřešil dobrou střelou, ale Condon zasáhl ramenem. Pageau už se po vyraženém puku natahoval marně.
     
    43:10
    Nakonec je ale s vyloučením vše úplně jinak. Potrestán je totiž právě Mark Borowiecki (OTT), kterého sudí penalizovali za sekání. Trest odsedí Phila Varone.
     
    33:22
    A teď je přesilová hra domácích dokonce předčasně ukončena. Paul se snažil dostat k vyhozenému puku, ale Greg Pateryn (MTL) mu vstoupil do cesty a dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    32:34
    Senátoři se dostali ke kotouči a může tedy dojít ke zmiňovanému vyloučení. Za podražení je dvěma trestnými minutami odměněn Matt Bartkowski (OTT).
     
    31:53
    Teď byl Montreal velmi blízko toho, aby se poprvé v zápase ujal vedení. Lehkonen vystihl nepřesnou přihrávku, ale střelou zápěstím trefil jen břevno!
    29:12 Zach REDMOND - 3:3
     
    29:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Jenže vedení Ottawy nevydrželo moc dlouho. Domácí se usadili v útočném pásmu a po střele od modré čáry se puk odrazil k ZACHU REDMONDOVI, jenž mířil za bránu, ale ještě před přední tyčí dokázal poslat kotouč zezadu do Driedgera, od kterého si to touš namířil za brankovou čáru. Asistence: Joel Hanley, Sven Andrighetto
    27:26 Mike HOFFMAN - 2:3
     
    27:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři si bleskově berou vedení zpátky! Turris ve středním pásmu rozjel rychlou akci, předal puk doprava na hůl Paula Varona, jenž parádní bekhendovou přihrávkou za patami Turrise našel MIKEA HOFFMANA! Ottawský útočník pálil z první dokonale přesně! Asistence: Paul Varone, Kyle Turris
    25:24 Brendan GALLAGHER - 2:2
     
    25:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Krátká přesilová hra domácích je využita! Habs se okamžitě usadili v útočném pásmu a Sergačjov po přihrávce od Paciorettyho rychle nahazoval puk na bránu. Před Driedgerem se nacházel skvěle postavený BRENDAN GALLAGHER, jenž jemnou tečí usměrnil puk mimo dosah hostující gólman. Asistence: Michail Sergačjov, Max Pacioretty
     
    25:12
    Znovu je pískáno a Montreal si na 12 vteřin zahraje přesilovou hru. Při snaze získat kotouč se Mike Hoffman (OTT) provinil hákováním.
     
    23:24
    Po hromadné šarvátce na trestnou lavici usedá Michael McCarron (MTL), který dostává 2+2 minuty za hrubost. Za hosty je vyloučen Nick Paul (OTT), jehož nedovolené bránění bylo dlouho signalizováno, a Mike Blunden (OTT), který obdržel dvouminutovou penalizaci za hrubost.
     
    22:46
    Další velká šance Montrealu. Zprava si to před Driedgera namířil Farnham, nicméně ani on si na hostujícího brankáře při přečíslení nepřišel.
     
    22:22
    Obrovská šance domácích! Už to vypadalo, že Driedger bude překonán, ale nakonec za něj na brankové čáře zasáhl jeden z beků.
     
    19:56
    Max Pacioretty se po návratu z trestné lavice dostal do šance, když obdržel puk ve středním pásmu a zleva si najel před Driedgera! Ten jeho záměr přečetl a betonem zneškodnil bekhendový blafák.
     
    17:32
    Hoffman se chtěl uvolnit na pravé straně útočného pásma, ale při manévru došlo k faulu na jiného hráče Sens, kterého Max Pacioretty (MTL) zasáhl holí do hlavy. Jsou z toho dvě trestné minuty.
     
    16:59
    Nyní měl Driedger i trochu štěstí. Střelu z mezikruží i následné dorážky pochytal, avšak puk se odrazil na modrou čáru, odkud Pateryn napálil tyč!
     
    11:59
    Nakonec se ale přeci jenom vylučuje! Na trestné lavici se po komerční přestávce objevil Bobby Farnham (MTL), který po odpískání dohrál soupeře a dostává dvě trestné minuty za hrubost.
     
    10:24
    V 11. minutě ale přišly dvě velké šance! Gallagher nejprve sám před Driedgerem neuspěl a Pacioretty posléze z mezikruží vypálil mimo tři tyče.
    07:07 Bobby RYAN - 1:2
     
    07:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní to ale hosté udělali výborně. Konečně v útočném pásmu mohli rozjet přesilovkovou kombinaci a Brassard vymyslel výtečnou křížnou přihrávku na osamoceného BOBBYHO RYANA. Před americkým útočníkem zívala odkrytá část brány a to snad ani nemohlo skončit jinak než brankou. Asistence: Derick Brassard, Cody Ceci
     
    05:56
    A přesilová hra končí. Mark Barberio (MTL) hrál na modré čáře se zlomenou hokejkou a rovněž je penalizován dvěma trestnými minutami.
     
    04:19
    Každopádně se ale znovu vylučuje. Alex Galchenyuk (MTL) dostává dvě trestné minuty za krosček, stejně tak Matt Bartkowski (OTT), avšak ten inkasoval další dvě minuty za hrubost a je tady přesilová hra 5 na 3!
     
    03:36
    Mark Borowiecki (OTT) si to hned po přerušení namířil na lavici hanby. Odsedí s totiž dvě trestné minuty za držení.
     
    03:36
    Při signalizovaném vyloučení si před bránu výtečně sjížděl Galchenyuk, který dostal přihrávku, ale na přesunujícího se Driedgera nevyzrál!
    02:22 Michael MCCARRON - 1:1
     
    02:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je blesková odpověď. Ve středním pásmu se totiž chopil kotouče rozjetý MICHAEL MCCARRON, který se díky své rychlosti dokázal natlačit až před Driedgera a toho z bezprostřední blízkosti překonal forhendovým zakončením. Asistence: Artturi Lehkonen
    01:41 Matt PUEMPEL - 0:1
     
    01:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    První střela na bránu v podání Senátorů a je z toho první branka. Hned po buly se ke střele odhodlal Bartkowski, který však zlomil hůl a puk si to tedy se štěstím namířil k volnému MATTU PUEMPELOVI, jenž rychlým bekhendem skóroval! Asistence: Matt Bartkowski, Bobby Ryan

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. McCarron (Lehkonen), 26. Gallagher (Sergačjov, Pacioretty), 30. Redmond (Hanley, Andrighetto) – 2. Puempel (Bartkowski, Ryan), 8. Ryan (Brassard, Ceci), 28. Hoffman (Varone, Turris), 61. Hoffman


    Montreal Canadiens: Condon (Lindgren) – Pateryn, Redmond, Sergačjov, Beaulieu, Barberio, Hanley – Gallagher, Plekanec, Terry, Galchenyuk, McCarron, Andrighetto, Carr, Farnham, Lehkonen, Desharanais, Hudon, Pacioretty
    Ottawa Senators: Driedger (od 30. O'Connor) – Ceci, Wideman, Bartkowski, Claesson, Chabot, Borowiecki – Turis, Ryan, Pyatt, Paul, Blunden, Brassard, Kelly, Puempel, Dzingel, Pageau, Hoffman, Varone

    Rozhodčí: Charron, Lewis – Cherrey, Driscoll

    Diváci: 21 288
    bahis siteleri