Mladá Boleslav – Dukla Praha 1:0 (kon.) | Příbram – Slovácko 0:1 (kon.) | Zlín – Jablonec 2:2 (kon.)
Slavia – Karviná 1:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:0 (0:0)
FK Dukla Praha
Sobota 01.10.2016, 15:30 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • ePojisteni.cz liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to po dnešek z města automobilů vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se na Vás zase někdy příště budu těšit na počtenou! (17:27:54)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:2.
     
    Je dobojováno, Mladá Boleslav dnes proti Dukle nepodala optimální výkon a dá se říci, že utrpěla těsné vítězství poměrem 1:0! Příliš atraktivní utkání jsme nesledovali, první poločas divákům nenabídl ani jednu gólem zavánějící příležitost, v tom druhém už se jich přeci jen pár našlo. Po drtivou většinu druhé pětačtyřicetiminutovky byli jasně lepším celkem Pražané, v jejich největší šanci v devětasedmdesáté minutě těsně nad pálil Preisler. Domácí měli jen jednu vážnější šanci, ale dokázali ji proměnit, když se hlavou trefil Stanislav Klobása!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Magera totiž vybojoval balon a poslal jej k Matějovskému, který fantastickou uličkou uvolnil rozběhnutého Mebrahta, ten byl ale ve svém postupu vstříc brance zastaven pro ofsajdové postavení.
     
    90+1
    Značně frustrovaný Peter Olayinka si ve vzdušném souboji s Marešem počínal až příliš agresivně, sudí mu poté naprosto oprávněně udělil žlutý kartónek.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se sudí rozhodli nastavit tři minuty!
     
    90
    Pražanům se konečně podařilo alespoň na chvíli usadit v bezprostřední blízkosti Divišovy pokladnice, po Olayinkově nahrávce ale Albiachovi balon odskočil, hostující útočník se posléze navíc dopustil faulu.
     
    89
    Ten Kalvodovi svěřenci podle očekávání rozehráli na krátko, po sérii krátkých přihrávek se nakonec na hranici šestnáctky zjevil Klobása, na jehož centr do druhé vlny si sbíhal Mebrahtu, v zakončení mu ale zabránil Štětina.
     
    88
    Olayinka ale předložil Preislerovi balon pouze na paty, Marek Matějovský se poté ocitl v obklíčení tří protihráčů, ale i tak dokázal míč propasírovat k Lukáši Magerovi, který pro Mladou Boleslav vybojoval rohový kop.
     
    87
    Boleslavští už se snaží pouze o kontrolování hubeného vedení. Magera se na útočné polovině pokusil získat nějaké vteřinky k dobru, po chvilce byl ale zdvojen a o kulatý nesmysl přišel. Pražané se ženou vpřed.
     
    86
    Předchozí události jsou pro hostující tým, který měl v posledních minutách jednu šanci za druhou, velice kruté. Jak se s touto situací dokáže Dukla poprat? Dočkáme se vyrovnání?
    84. Stanislav KLOBÁSA - 1:0
     
    84
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle si fotbalisté Dukly opravdu nezasloužili, špatně hrající Boleslav se v podstatě ze své první příležitosti dokázala prosadit a ujímá se vedení! Obrana Pražanů si vybrala hodně slabý okamžik, když po Marešově centru nechala úplně volného STANISLAVA KLOBÁSU, který míč hlavou uklidil přesně k tyči!
     
    83
    Vzápětí do pokutového území Mladoboleslavských přilétly ještě další dva centry. Po tom druhém se k hlavičce dral aktivní Peter Olayinka, Takács byl ale ve vzduchu jistý a další pohromu pro domácí nepřipustil.
     
    82
    Kroucený centr od Néstora Albiach zadělal domácí obraně na obrovské problémy, Boleslavští stačili balon odvrátit pouze k na hranici penaltového puntíku číhajícímu Preislerovi, jeho pokus ale zablokoval Magera.
     
    81
    Magera zezadu sestřelil Čajiće, sudí neváhal ani vteřinku a okamžitě z kapsičky tasil žlutou kartu. Následovat bude přímý kop Pražanů, dočkáme se první branky?
     
    80
    Pražané si za vedoucí brankou hladově jdou. Ondřej Kušnír nyní dokázal, že má spoustu zkušeností, a milimetrově přesným centrem našel na zadní tyči číhajícího Preislera, ten ale z bezprostřední blízkosti zamířil nad branku.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 84. Klobása (Mareš)

    Karty:   81. Magera (MBL) – 41. Marek Hanousek (DUK), 90+1. Olayinka (DUK)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:2.
    FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek, Takács, Da Silva, Fleišman – Mareš, Kúdela (C) – M. Vukadinovič (46. Klobása), Chramosta (55. Magera), Přikryl (73. Matějovský) – Mebrahtu.
    Náhradníci: Šeda – Valenta, Matějovský, Kalabiška, Magera, Keresteš, Klobása.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Kušnír, Štetina, Bezpalec, Milošević – Marek Hanousek (C), Daniel Tetour, Považanec (46. Olayinka) – Juroška (66. Čajić), Beauguel (74. Preisler), Albiach.
    Náhradníci: Hroššo – Čajić, Kovaľ, Manzia, Olayinka, Preisler, Vopat.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Jan Paták, Jaroslav Kubr

    Diváci: 3789
    thejrc.org