Swansea – Liverpool 1:2 (kon.) | Hull City – Chelsea 0:2 (kon.) | Sunderland – West Brom 1:1 (kon.)
Watford – Bournemouth 2:2 (kon.) | West Ham – Middlesbrough 1:1 (kon.)
konec
Watford FC
2:2 (0:1)
AFC Bournemouth
Sobota 01.10.2016, 16:00 • Vicarage Road Stadium, Watford • Anglická Premier League • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Watford FC na domácí půdě remízoval s AFC Bournemouth 2:2!

    První poločas nabídl velmi vyrovnanou podívanou. Hned ve třinácté minutě zahrávali hosté nebezpečnou standardní situaci z levé strany. Pokus Wilsona byl nebezpečný, avšak Gomes zasáhl. Úvodní branky byla k vidění na Vicarage Road v 31. minutě, kdy se po centru Stanislase prosadil Callum Wilson! V závěru poločasu mohl srovnat Ambrabat, avšak ten ani nadvakrát nepřekonal Boruce!

    Do druhého poločasu vstoupil Watford aktivněji a vyrovnal po brance Troye Deeneyho. Cherries však díky trefě Joshua Kinga, který se prosadil po minutě pobytu na hřišti, opět vedli! Na konečných 2:2 však srovnal Isaac Success, na jehož hlavičku Boruc nedosáhl!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (17:55:55)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Z následného rohového kopu však Cherries branku domácího celku ohrozit nedokázali!
     
    90+3
    Střídající Gosling našel na levém křídle volného Danielse, ke kterému však velmi rychle přistoupil Holebas, který jeho postup zastavil, avšak pouze za cenu rohového kopu!
     
    90+2
    Watford měl k dispozici ve druhé nastavené minutě rohový kop, kterého se zhostil Holebas, avšak jeho centr nebyl pro hostující obranu nebezpečný.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Callum Wilson, přichází Benik Afobe.
     
    89
    Amrabat u postranní čáry na pravé straně svedl souboj s Stanislase, avšak neuspěl a navíc fauloval, za což dostává žlutou kartu!
     
    89
    Holebas poslal do pokutového území další centr z levé strany, avšak tentokrát řecký obránce našel pouze rukavice brankáře hostujícího celku!
     
    88
    Nyní vyrazil do protiútoku Watford! Amrabat získal míč na pravé straně a pohotovou přihrávkou našel na levé straně Successe, který se uvolnil a nebezpečně vystřelil. Jeho pokus však Boruc lapil!
     
    87
    Bournemouth velmi dobře napadal na vlastní polovině a dokázal se dostat k míči. Smith následně našel na útočné polovině Wilsona, který byl opět faulovaný!
     
    85
    Cherries se velmi rychle přesunuli na útočnou polovinu, kde dostal přihrávku Wilson. Hostující útočník byl napadán Kaboulem, který nakonec i fauloval!
     
    84
    Holebas předvedl podobně odvážnou akci jako Smith na levé straně. Řecký obránce si to namířil vpřed, avšak narazil na Francise, kterou situaci vyřešil s velkým klidem!
     
    82
    Střídající Success se pokoušel něco vymyslet na levém křídle, kde však proti sobě měl dvojici protihráčů. Střelec vyrovnávací branky tak raději poslal míč k obráncům.
     
    81
    Cherries nyní měli opravdu velkou smůlu! Stanislas se ujal exekuce standardní situaci, kopl to skvěle, avšak k jeho smůle míč trefil břevno!
     
    80
    Hostující obránce Smith to teď udělal výborně! Dostal míč na pravé straně, avšak věřil si, a tak podnikl průnik do středu hřiště. Těsně před pokutovým územím byl faulován Prödlem a je z toho nebezpečná standardní situace!
     
    78
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Étienne Capoue, přichází Adlène Guedioura.
     
    77
    Aktivní Stanislas vyslal přihrávku na pravou stranu pro Smitha, který podnikl průnik do pokutového území. Jeho následný centr měl najít WIlsona, avšak obrana Watfordu situaci zvládla!
     
    75
    Bournemouth pokračuje v aktivní hře na útočné polovině, avšak zatím se hostující tým nemůže dostat poblíž branky Gomese!

    Jan Havlovic

    Branky: 50. Deeney (N. Amrabat), 65. Success (Holebas) – 31. C. Wilson (Stanislas), 63. J. King

    Karty:   12. Prödl (WAT), 28. Pereyra (WAT), 89. N. Amrabat (WAT) – 20. Wilshere (BTH), 40. A. Smith (BTH), 45. Francis (BTH), 64. A. Smith (BTH)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:11.
    Watford FC: Gomes – Holebas, Prödl, Kaboul, Zúñiga – N. Amrabat, Behrami, Capoue (78. Guedioura), Pereyra – Ighalo (58. Success), Deeney.
    Náhradníci: Pantilimon – Success, Kenedy, Doucouré, Guedioura, Watson, Kabasele.

    AFC Bournemouth: Boruc – A. Smith, Francis, S. Cook, Daniels – Surman, Arter – Stanislas, Wilshere (74. Gosling), Ibe (62. J. King) – C. Wilson (90+1. Afobe).
    Náhradníci: Federici – Gosling, Aké, Afobe, Gradel, B. Smith, J. King.

    Rozhodčí: Mike Dean – Long, Cook (vš. Anglie)
    bahis siteleri