Olomouc – Zlín 1:0 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 4:12 (kon.) | Kladno – Letňany 3:6 (kon.)
Kolín – Písek 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 1:5 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:3 (0:1 po s.n.)
HC Plzeň – Slavia 3:2 (2:0 po s.n.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Jihlava – Třinec 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:2, 2:0, 0:0 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 14.10.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu NOEN extraligy staršího dorostu. V rámci 13. kola proti sobě nastoupí na Horáckém zimním stadionu od 18 hodin dva týmy ze skupiny Východ – domácí HC Dukla Jihlava se utká s HC Oceláři Třinec.
     
    Při pohledu do tabulky uvidíme, že dnes půjde o zápas prvního a třetího týmu tabulky. Domácí Dukla se s 24 získanými body nachází na třetím místě, když z dvanácti utkání devět vyhrála (třikrát za dva body). Oproti tomu její soupeř, Třinec, vede celou skupinu Východ, když má 29 bodů. Doposud Oceláři desetkrát vyhráli (dvakrát za dva body) a čtyřikrát odešli z ledu poražení (jednou za bod), což při součtu zápasů znamená, že mají odehrána o dvě kola více než Dukla.
     
    Jihlava zároveň bude chtít oplatit soupeři porážku z prvního vzájemného zápasu. Ten se odehrál v šestém kole a Dukla do něj šla z postu neporaženého týmu, když prvních pět zápasů vyhrála. Jenže domácí Třinec uťal vítěznou sérii Jihlavy a doma jí porazil 5:0.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Vála, Vrátný, Mareš, Veleba, Marek, Havelka – Vala, Adam, Jindra, Hrbatý, Kadleček, Filip, Úlovec, Slabý, Kardoš. Trenér: Štěpán Moravec

    HC Oceláři Třinec: Ochman (Štěpánek) – Rufer, Michálek, Homola, Marguš, Radzienciak, Krzak – Klocek, Molin, Przybyla, Raška, Peterek, Havránek, Najsar, Tománek, Papaj, Indrst. Trenér: Vlastimil Wojnar

    Rozhodčí: Ondráček – Rampír, Zháňal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Třinečtí to zkusili hned po buly, jenže nepohlídali si přechod přes útočnou modrou.
     
    00:14
    Také Jihlava zaútočila a Ochman si připisuje první zákrok.
     
    00:52
    Další nepřesnost Třineckých, opět se jim nepodařilo přejít modrou bez ofsajdu.
     
    01:22
    Hodně nečekaně a zajímavě to zkusil Filip, který si středem pásma najel mezi kruhy a zkusil to bekhendem do levého horního rohu. Ochman vyrazil kotouč koncem lapačky.
     
    02:53
    Zajímavý kontr podnikl také Dan Przybyla. Nejprve střílel z levého kruhu, aby jeho ránu vytěsnil Šťastný. Poté uzmul puk na druhé straně, sjel si před domácího gólmana, ovšem kotouč kolem jeho bližší tyče neprotlačil.
     
    03:46
    Jonáš Peterek se na středu pásma dostal k puku a po otočce ihned vystřelil. Šťastný byl opět na místě.
     
    04:28
    Domácí se budou poprvé v utkání bránit. Kapitán Jihlavy Slavomír Kadleček míří na dvě minuty ven za sekání.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    04:38
    Obří šance hostí. Przybyla našel přihrávkou zpoza branky přes Šťastným zcela volného Molina, který však zblízka po ledě domácího gólmana nepřekonal. Šťastný zasáhl betonem.
     
    05:22
    Od modré se ke střele dostával Homola, jihlavský odchovanec ve službách Třince, ovšem rychle k němu přistoupil soupeř.
     
    06:01
    Hosté nehrají přesilovou hru špatně, jen jim chybí přesnost. Stejně jako nyní, když od modré vypálil Krzak, jenže mířil nad branku.
     
    06:17
    Křižná přihrávka napříč celým pásmem Třinci nevyšla, poté se Oceláři sami vyhánějí z pásma, když jim puk utekl za modrou.
     
    06:28
    Jihlavští hokejisté hrají v plném počtu.
     
    07:06
    Adam Hrbatý napadal rozehrávku hostí a nechybělo moc, aby sebral Třineckým kotouč z hokejek. Oceláři jej nakonec mají ve své moci.
     
    07:26
    Jakub Filip ve středním pásmu po menším zaváhání beka Michálka vybojoval puk. Třinecký zadák ale stihl svojí chybu částečně napravit a šťournutím do puku vystavil Filipa, přejíždějícího modrou, do ofsajdu.
     
    08:40
    Sekání i na druhé straně. Jiří Slabý si udělal mezi kruhy místo a přes Jonáše Peterka se prokličkoval blíže k brance. Tam už nezakončil, neboť ho útočník hostí sekl.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    09:16
    Napoprvé se Třinec osvobodil, při dalším útoku Dukly zachtil jeho vyhození na modré Lukáš Mareš.
     
    09:51
    Dvakrát posílal Kadleček kotouč napříč pásmem na Havelku, ke kterému se puk nedostal. Když poté Filip nahrál Kadlečkovi, kapitánovi hostí nesedl puk ideálně na střelu z první.
     
    10:20
    Ani Jihlava nehraje přesilovou hru nejhůře, ovšem také jí chybí moment překvapení.
     
    10:40
    Oceláři se ubránili, oba týmy své první přesilové hry nevyužily.
     
    11:31
    Trma vrma na útočné modré Dukly, kde o skákavý kotouč bojoval Adam proti dvěma hráčům Třince. Ti se k němu nakonec dostali a rychle přenesli hru před Šťastného. Ve finále celé akce zakončoval zblízka Molin, jenž gólmana Dukly zblízka nepřekonal.
     
    12:36
    Kadleček z levé strany viděl, že mu před branku sjíždí Filip. Poslal na něj přihrávku přes brankoviště, kde puk zachytil Ochman.
     
    13:00
    Čáry máry a kličky s kotoučem v podání Przybyly na Slabého neplatily, jihlavský útočník se nenechal technickými finesami útočníka hostí oklamat.
     
    13:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    V polovině čtrnácté minuty se Oceláři dostávají do jednobrankového vedení a ruší dvě nuly na ukazateli stavu. Na levém kruhu se ke kotouči po Raškově přihrávce dostal DAN PRZYBYLA a vystřelil zrovna v době, kdy kolem Šťastného projížděl další třinecký plejer, jenž mu zabránil v ideálním výhledu. Kotouč prošel ke vzdálenější tyči. Asistence: Adam Raška, Marek Havránek.
     
    14:03
    Jihlava mohla bleskově vyrovnat. Do samostatného úniku se dostal Tomáš Vala, který zkusil zamířit kolem lapačky Ochmana. Gólman hostí vyrazil puk před sebe a vzápětí ho schoval i před dorážejícím Adamem.
     
    16:15
    Jihlava je v této fázi zápasu trošku aktivnější a snaží se vyrovnat. Pokus Adama z levého kruhu mířil těsně vedle pravého horního rohu Ochmana.
     
    16:47
    Při dalším útoku Jihlavy raději gólman Třince zastavil puk a přerušil tak veškeré dění před svojí klecí.
     
    16:59
    Hosté si zahrají druhou přesilovou hru v první třetině. Matěj Vála zahrál vysokou holí, za což putuje na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    17:29
    Nahození hostí po prknech neprošlo přes Lukáše Mareše. Jihlavský bek vyhazuje kotouč do středního pásma.
     
    18:03
    Na pravém kruhu byl zcela volný Dominik Molin, který také dostal přihrávku. Jeho pokus z tohoto místa k bližší tyči schoval Šťastný do lapačky jako kouzelník králíka do klobouku.
     
    18:25
    Od modré napřáhl Timotej Marguš, leč domnívám se, že jeho rána byla tak vysoká, že by to nestačilo ani na fotbalovou svatyni.
     
    18:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Těžko s tímto gólem mohl Daniel Šťastný v domácí kleci cokoliv dělat. Střelu od modré v podání Marguše ještě stačil vytěsnit. Výborně zasáhl i proti dorážce Homoly z bezprostřední blízkosti. Jenže na další dorážku JONÁŠE PETERKA, stojícího u pravé tyče, byl zákonitě krátký. To by se domácí gólman musel rozčtvrtit. Asistence: David Homola, Timotej Marguš.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina zápasu, která byla sice poměrně dost vyrovnaná, jenže rozhodují góly a ty dali Třinečtí dva. Nejprve se ve čtrnácté minutě prosadil Dan Przybyla a v čase 18:47 využil přesilovou hru volně dorážející Jonáš Peterek.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:42.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:02
    Dvě střely Jihlavských od modré Ochman kryje. Nejprve v podání Valy, poté se snažil neúspěšně prosadit jeho skorojmenovec Vála.
     
    21:32
    Dukla na úvod druhé části nastoupila na soupeře, další střelu od modré vyslal Veleba, leč puk mezi tři tyče nemířil.
     
    22:04
    Třinečtí se po buly ve středním pásmu na okamžik dostali k brance Šťastného, jenže střelecky jej ohrozit nedokázali.
     
    22:38
    Trošku na dlouhý loket to měl se zpracováním mezi kruhy Raška. Mladší dorostenec v sestavě Třince přesto stihl vystřelit, aby od jeho pokusu bleskově dal hůl Filip a srazil puk do ochranné sítě.
     
    23:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kontaktní gól Jihlavy je na světě a asi třeba říct, že za svojí aktivnější hru si to domácí zaslouží. Po souhře celého třetího útoku domácích šel puk od Úlovce na Slabého, jenž z levé strany poslal kotouč před branku, kde se k němu dostal JINDŘICH KARDOŠ a neměl problém s usměrněním puku do volné klece. Asistence: Jiří Slabý, Jindřich Kardoš.
     
    23:42
    Druhé vyloučení Třince skýtá Dukle šanci na srovnání stavu, když jde ven Marek Havránek za hru vysokou holí ve vlastním útočném pásmu.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    24:19
    Po buly se Dukla zatím pořádně nestihla dostat před klec Ochmana. Třinec napoprvé vyhodil a dva jihlavské pokusy o útok skončily na modré.
     
    24:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté během minuty a 25 vteřin srovnávají stav zápasu. Stejně jako Třinec, také Dukla dává druhý gól v početní výhodě. Od modré vypálil MATĚJ VÁLA a jeho pokus prošel až pod horní tyčku branky Ochmana, jenž také neměl zrovna ideální výhled. Asistence: Dominik Adam, Lukáš Jindra.
     
    24:46
    Není se čemu divit, že trenér Třince Vlastimil Wojnar si vyžádal oddechový čas. Jak se Oceláři pracně dostali do dvougólového vedení, tak o svůj náskok rychle přišli.
     
    24:56
    Hned po buly ukázali hosté v podání Rašky, Przybyly a Molina – čili komplet prvního útoku – tlak do branky. Šťastný ale branku uzavřel na několik zápasů a kryje touš.
     
    25:25
    Nechybělo moc, aby se Adam po Kardošově přistrčení dostal na vrcholu pravého kruhu k puku. Skákavý kus pryže ale nezkrotil.
     
    25:36
    Hra se stěhuje po levici Šťastného, pískán je icing Dukly.
     
    25:51
    Úlovec s Adamem způsobili napadáním lehké potíže v třinecké rozehrávce, proto Oceláři nedokázali projít přes střední pásmo.
     
    26:24
    V tlačenici u mantinelu vybojoval touš Jindra, ovšem bylo to Pyrrhovo vítězství, vzápětí mu jej dva hráči hostí odebrali.
     
    27:03
    Jako by se hráčům u mantinelu poblíž pravého kruhu v třineckém obranném pásmu líbilo. Další tlačenice o puk v tomto místě a znovu z ní vycházejí lépe hosté.
     
    27:32
    Hodně nečekaný byl odraz puku, proto se kousek před modrou dostal ke kotouči Filip Indrst. Nečekal zhola na nic, vystřelil, ale rychle k němu přistoupil Vrátný a ztečoval jeho pokus do sítě. Ochranné nad brankou.
     
    28:06
    Pojď sem – kam jdeš v podání Dominika Adama nevyšlo, jihlavský útočník si obránce Michálka nepovodil.
     
    28:26
    Přesto se domácí znovu dostali do slibné akce. Filip posílal kotouč napříč brankovištěm pro Adamaa, před kterým nadzvedl touš David Homola. To byla také jediná instance hostí, protože Dominiku Adamovi by stačilo zamést touš do volné klece.
     
    29:31
    Po střele Valy z levé strany Ochman chvíli nevěděl, kde má kotouč. Proto k němu rychle přispěchal Kadleček a snažil se jej došťouchnout do branky. To se samozřejmě nelíbilo kapitánu Filipu Krzakovi a oba hráči si začali něco vysvětlovat. Do celého aktu se vložil soudce Jiří Ondráček a zblízka oběma plejerům vysvětluje něco ve smyslu: Chlapci, takhle rozhodně ne, nebo půjdete za katr, nemám problém s tím vás vyloučit.
     
    30:16
    Dvakrát to zkoušeli Třinečtí přihrávkou naslepo před branku Šťastného. Dvakrát se v tomto místě ujali puku domácí hráči.
     
    30:57
    Adam se prodral prakticky až před branku a ještě přes dva hráče Třince stihl lehce poslat puk mezi betony Ochmana. Gólman hostí je sepnul včas.
     
    31:49
    No, odrazy puku jsou nyní skutečně zajímavé a gólmani se musí mít neustále na pozoru. Nyní se touš před dva hráče hostí odrazil na pravý kruh pro Dominika Adama, jemuž vzápětí neposedná pryž přeskočila hůl. Poté se hosté osvobozují zakázaným uvolněním.
     
    32:29
    Jednoduše jako pohádku čte hru gólman Dukly Daniel Šťastný. Hosté se dobrým napadáním a trošku horší jihlavskou rozehrávkou dostali k puku. Za brankou se jej chopil Dan Przybyla, jenž lišácky naznačil objetí klece, aby poté bleskově zkusil přihrát před branku na spoluhráče. Úmysl dobrý, zákrok Šťastného hokejkou a blokace přihrávky ještě lepší.
     
    33:34
    A zase ten skákavý puk. Nyní se odrazil před branku přímo na hůl Lukáše Jindry. Útočník Dukly se opřel do střely ve stylu: Zavřu oči a napálím to tam, co to jde. Jeho rána přes Ochmana neprošla.
     
    33:56
    Lukáš Mareš viděl, že před brankou Ochmana cloní Adam Hrbatý. Zkusil vystřelit od modré a gólman Třince se měl co ohánět, aby byl – jak se nakonec ukázalo – úspěšný.
     
    34:41
    Pořádná trma vrma před Ochmanem po tom, co Úlovec poslal kotouč zpoza branky do ohně. Dvakrát kotouč posílal na Ochmana Kardoš, jednou Slabý, ovšem ve všech třech případech se přes obětavě bránící hráče Třince puk k Ochmanovi nedostal.
     
    35:30
    Jako váleční kulometčíci nyní ostřelují domácí branku Ochmana. Ránou z pravého kruhu neuspěl Jindra, krátce poté minul nápřahem ze středu pásma tři tyče Vála.
     
    35:45
    Třinečtí se podruhé v krátké době osvobozují zakázaným uvolněním.
     
    36:31
    Radek Ochman znovu neměl příliš dobrý výhled, když se ke střele od modré dostal Lukáš Mareš. Přesto stačil gólman Třince najít puk ve své zástěře.
     
    36:58
    Během posledních tří minut se Oceláři počtvrté osvobozují zakázaným uvolněním.
     
    37:46
    Třinečtí se dokázali ubránit další kombinaci Dukly a když s pukem vyjel do středního pásma Przybyla, dnes aktivní to třinecký plejer, raději jej nahodil za jihlavskou branku, aby jeho spoluhráči i on sám mohli jít střídat.
     
    38:16
    Branka hostí je volná, Třinec hraje výhodu a bude mít přesilovku.
     
    38:56
    Při vyhodě srazil Margušovu střelu od modré vedle pravé tyče vlastní branky bek Vrátný.
     
    39:07
    Z levé strany dával kotouč do ohně Peterek. Před brankou zkusil drcnout do puku Najsar, ovšem Šťastný mě puk ve své moci a vzápětí útočníka Třince zpacifikovali domácí hráči.
     
    39:07
    Ve stejném čase signalizovaná výhoda Třince končí. Hra je přerušena a Dominik Adam jde na dvě minuty ven za držení protihráče.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    39:50
    Druhá část se dohrává za brankou Třince, Dukla se dvakrát po sobě stačila osvobodit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině byla lepším týmem Jihlava, která v rozmezí minuty a půl vyrovnala stav. Nejprve snížil ve 24. minutě Jindřich Kardoš a vzápětí využil přesilovku Matěj vála. Ačkoliv měli domácí po vyrovnání několik dalších slibných příležitostí, překonat Ochmana se jim nepodařilo. Do kabin se tak jde za stavu, který je oboustranně otevřený – 2:2.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:29.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Dukla se na začátku třetí třetiny ještě brání více jak minutovému oslabení.
     
    40:38
    Od modré vypálil Timotej Marguš. Od modré však trefil jen Jindru a poté se vystavil do ofsajdu.
     
    41:00
    Lukáš Mareš vyhazuje bekhendem po prknech puk a nyní se již domácí ubrání.
     
    41:07
    Je tomu tak, Jihlava hraje v pěti.
     
    41:29
    Marešova střela od modré, která měla jít původně k levé tyči, byla zblokována pohledem Ochmana na pravou stranu. Gólman hostí ale kotouč kontroloval, ten zaprvé nejel nikterak razantně a za druhé šel o metr vedle.
     
    42:17
    Po zakázaném uvolnění se hra stěhuje k pravici Ochmana.
     
    43:12
    Úmyslný ofsajd viděli rozhodčí při ataku mužů z železárenského města. Hra se tak přesunuje k Ochmanovi.
     
    43:39
    Znovu se jde dnes ven za sekání. Po levé straně se kolem mantinelu protáhl do útočného pásma René Najsar, když mu Josef Vrátný prakticky usekl hůl od ruky.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    44:00
    Od modré pálil zřejmě Rufer. Kotouč stačil srazit do vzduchu Slabý a ještě založit útok, po kterém Adam těsně nedosáhl na přihrávaný puk před Ochmana.
     
    44:49
    Jihlava hraje oslabení velmi dobře, kousek za modrou si našel nepřesnou rozehrávku Třince Vala a i když střelou gólmana Ochmana nepřekonal, ušetřil svému týmu pár vteřinek.
     
    45:39
    Jihlava hraje v plném počtu, Třinci tato přesilová hra bez skrupulí vůbec nevyšla.
     
    46:42
    Počtvrté dnes posílá Jiří Ondráček některého z hráčů ven za sekání Nyní to je domácí forvard a třetí nejproduktivnější útočník i střelec Lukáš Jindra.

    Na vyloučení: 5-2.
     
    47:05
    Bojoval Slavomír Kadleček na modré, bojoval, ale kotouč těsnědo středního pásma nedostal.
     
    47:15
    To se povedlo až Adamu Hrbatému, jenž zblokoval přihrávku třineckých beků na modré. Navíc se vydatně jal stíhat puk, vzápětí však rekogniskoval, že to nemá smysl, protože k němu měl výrazně blíže gólman Ochman.
     
    48:15
    Najsar vypálil z pravého kruhu, a to hodně nebezpečně. Šťastný výborně vyrazil kotouč a vzápětí ochránil svojí klec i při závaru před brankou.
     
    49:04
    Slabý se lehce dostal přes modrou a když zkusil mezi kruhy zakončit, ztížil mu pozici Filip Indrst. Jenže ztížil nedovoleně a hádejte, za co jde třinecký útočník ven. Pokud tipujete znovu sekání, tak pravdu díte.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    49:26
    V přesilovkách Třinec nezahrozil, v oslabení ale ano! Adam Raška uzmul na modré puk a z pravé strany se řítil sám na Šťastného. Zkusil si gólmana domácích rozhýbat a dát mu puk mezi nohy, leč jihlavský strážce svatyně jeho záměr přečetl a svými betony mu radost nedovolil.
     
    50:26
    Rozehrávka přesilovky Dukly končí zakázaným uvolněním.
     
    51:04
    Přesilovka se Dukle moc nevydařila, Oceláři hrají v plném počtu.
     
    51:10
    Ale jen na okamžik. Adam přistrčil touš na Valu, kterého před brankou zahákoval kapitán Třince Filip Krzak a jde také ven.

    Na vyloučení: 5-4.
     
    51:44
    Na pravém kruhu dostal Jindra přihrávku zřejmě tak jak potřeboval, ale val těl nepropálil.
     
    52:01
    Jihlava si znovu při vlastní přesilovce koledovala. Třinečtí ujeli do přečíslení dva na jednoho, Najsar vzal na levé straně odpovědnost na sebe a vypálil z kruhu po ledě. Mířil těsně vedle.
     
    52:38
    Střela Veleby prakticky ze středu pásma byla škrtnuta jedním z hostí do ochranné sítě.
     
    53:01
    Od modré se neprosadil ani Mareš, jeho střelu Ochman viděl a bezpečně lapil.
     
    53:10
    Ani Jihlava nevyužila, podobně jako Třinec, dvě přesilovky za sebou. Pokračuje se oboustranně v pěti.
     
    53:51
    Havránek mířil z pravého kruhu hodně nebezpečně na vzdálenější tyč, navíc k horní části pravého betonu Šťastného. Jihlavský gólman dokázal puk vytěsnit.
     
    54:33
    Valovu střelu z mezikruží srazil Ochman na levou stranu, kde z otočky vyslal pokus také Adam. Třinecký gólman byl znovu pozorný a dokázal zasáhnout.
     
    55:22
    Další šance Třince. Mezi kruhy uzmul puk Filip Indrst a vypálil do horní části jihlavské klece, kde Šťastný lapačkou poslal kotouč nad branku.
     
    56:04
    Třinečtí jsou v této fázi hry nebezpečnější. Jak tomu bude po přerušení – protože puk bezpečně drží Šťastný – uvidíme za okamžik.
     
    56:17
    Stahovačkou se zkoušel dostat před Šťastného útočník Molin, vylámal si ale zuby na Válovi a Dukla hned posílá touš na zakázané uvolnění.
     
    57:40
    Jihlava se po delším čase dostala k brance Ochmana, domácí šetři trošku času k oddechnutí po předchozím tlaku Třince a nahazují puky po prknech.
     
    57:57
    Vhazovat se bude po třineckém ofsajdu ve středním pásmu.
     
    58:00
    Stejně tak jako nyní, navíc přidávám, že máme posledních 120 vteřin třetího dějství. Uvidíme prodloužení?
     
    58:29
    Filip získal ve středním pásmu puk, navíc se před ním lehce otevřela obrana Třince. Proto si najel přes modrou a vypálil, leč jeho pokus stačil nadzvednout do ochranné sítě obránce Michálek.
     
    59:10
    Za jihlavskou klecí probíhá tlačenice o puk soubojem tři na tři, zatím mají více ze hry hosté.
     
    59:34
    Sudí po dvou domácích hraničních zákrocích nevylučuje, Jihlava se poté osvobozuje zakázaným uvolněním.
     
    59:34
    Štěpán Moravec si zkušeně vyžádal oddechový čas, po zakázaném uvolnění potřebují jeho svěřenci trošku orazit a každá půlminuta dobrá.
     
    59:34
    25,3 vteřiny před koncem bude buly probíhat po levici Šťastného.
     
    59:45
    Kotouč je před třineckou klecí, pravděpodobně dnes dojdeme do pětiminutového prodloužení. Minimálně.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Pohledný souboj třetího týmu tabulky, Dukly, s prvním Třincem ve třetí třetině i přes vícero příležitostí hostí rozuzlení nepřinesl. Uvidíme tak prodloužení, jenž se také hraje systémem tři na tři.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:05
    To je na ledě najednou prostoru. Začíná prodloužení, tak trošku hra vabank a hokejové báčko.
     
    60:22
    Vála si nabruslil mezi kruhy, střelou však minul vzdálenější levou tyč.
     
    60:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    A přesně o tomhle prodloužení je. Jak máte prostor a puk, smrdí to brankou. Vála si našel odražený touš a kolem pravého kruhu si vybruslil na střed. Jeho pokus neprošel až na Ochmana, ale k Adamovi, ten přihrál před branku LUKÁŠI JINDROVI a pro jihlavského útočníka již byla lahůdka skórovat do takřka volné klece. Asistence: Dominik Adam, Matěj Vála..
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce, hru tří proti třem rozhodl po 41 vteřinách jihlavský klan Jindra – Adam – Vála. Poslední jmenovaný se ještě neprosadil, poté po jeho další střele předložil Adam puk před volnou klec pro Lukáše Jindru a bylo vymalováno.
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava poráží první tým tabulky, třinecké Oceláře 3:2 v prodloužení, a částečně tak Třinci vrací porážku z prvního zápasu na Slezsku 0:5, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:05:32)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 24. Kardoš (Slabý, Úlovec), 25. Vála (Adam, Jindra), 61. Jindra (Adam, Vála) – 14. Przybyla (Raška, Havránek), 19. Peterek (Homola, Marguš)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Vrátný, Vála, Veleba, Mareš, Havelka, Marek – Jindra, Adam, Vala – Filip, Kadleček, Hrbatý – Kardoš, Slabý, Úlovec. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Oceláři Třinec: Ochman (Štěpánek) – Michálek, Rufer, Marguš, Homola, Krzak, Radzienciak, Klocek – Raška, Przybyla, Molin – Najsar, Havránek, Peterek – Indrst, Papaj, Tománek. Trenér: Vlastimil Wojnar

    Rozhodčí: Ondráček – Rampír, Zháňal
    bahis siteleri