Ottawa – Montreal 4:3 (2:1 po s.n.) | Tampa – New Jersey 3:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Anaheim 3:2 (kon.) | Columbus – San Jose 2:3 (kon.) | Florida – Detroit 4:1 (kon.)
Washington – NY Islanders 2:1 (kon.) | Toronto – Boston 4:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 3:2 (kon.)
Chicago – Nashville 5:3 (kon.) | Arizona – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Colorado – Dallas 6:5 (kon.)
Vancouver – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
6:5 (2:2, 3:2, 1:1)
Dallas Stars
Neděle 16.10.2016, 03:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:53 Brett RITCHIE - 6:5
     
    54:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla velmi pěkná akce Dallasu! Sharp přihrál do jízdy Shoreovi, který předložil puk BRETTU RITCHIEMU, jenž už jen trefil zcela odkrytou bránu Colorada. Asistence: Devin Shore, Patrick Sharp.
    53:57 Tyson BARRIE - 6:4
     
    53:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Puk se dostal na modrou čáru k TYSONU BARRIEMU, jehož následná střela skončila až v bráně Dallasu, a tak to vypadá, že si Avs své vedení už uhlídají. Bez asistence.
    36:02 Tyler SEGUIN - 5:4
     
    36:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle bude ještě zajímavé! Stars vjeli do pásma, kde nakonec Eaves přistrčil puk TYLERU SEGUINOVI, jehož dělovka skončila až za zády Varlamova. Asistence: Patrick Eaves, Dan Hamhuis.
    31:48 Jordie BENN - 5:3
     
    31:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Seguin dostal přihrávku do levého kruhu, kde dlouho míchal s pukem až nakonec jen nahodil puk směrem na bránu Avs, kde touš tečoval JAMIE BENN. Asistence: Tyler Seguin, John Klingberg.
    27:05 Joe COLBORNE - 5:2
     
    27:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak Avs tam nyní spadne snad vše. Zadorov dostal nahrávku na modrou čáru, odkud ihned vystřelil a jeho pokus ještě tečoval JOE COLBORNE, jenž tak završuje svůj hattrick! Asistence: Nikita Zadorov, Blake Comeau.
    26:08 Nathan MACKINNON - 4:2
     
    26:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs vyhráli vhazování a Wiercioch ihned poslal puk směrem na bránu Dallasu, kde se touš odrazil přímo na hůl NATHANA MACKINNONA, který trefil odkrytou bránu Stars. Asistence: Gabriel Landeskog, Patrick Wiercioch.
    20:51 Carl SÖDERBERG - 3:2
     
    20:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté nachytali Stars při jejich střídání, když dlouhý pas mířil na CARLA SÖDERBERGA, který jel sám na Niemiho, a toho překonal velmi pěkným zakončením mezi betony. Asistence: Tyson Barrie, Francois Beauchemin.
    16:25 Joe COLBORNE - 2:2
     
    16:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají další přesilovou hru! Johnson jen nahodil puk směrem na Niemiho, kde se k dorážkám dostal důrazný JOE COLBORNE, který procpal puk do hostující klece. Asistence: Erik Johnson, Francois Beauchemin.
    09:21 Joe COLBORNE - 1:2
     
    09:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají svou přesilovou hru! Tak dorážka JOEA COLBORNA přeci jen skončila v bráně, a tak domácí hokejisté snižují! Asistence: Michajl Grigorenko. Nathan MacKinnon.
    07:00 Devin SHORE - 0:2
     
    07:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostující hokejisté ujeli ve dvou na jednoho a DEVIN SHORE nakonec vše řešil střelou mezi betony Varlamova, čímž tak vstřelil svůj první gól v NHL! Asistence: Brett Ritchie, Jordie Benn.
    00:43 Tyler SEGUIN - 0:1
     
    00:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars bleskově využívají přesilovou hru! Jamie Benn nahrával z rohu před bránu a jeho pas jeden z obránců přizvedl do vzduchu, díky čemuž před bránou Colorada vznikl zmatek, a toho využil TYLER SEGUIN, který si vzal puk a poslal ho za zmateného Varlamova. Asistence: Jamie Benn, Patrick Eaves.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Colborne (Grigorenko, MacKinnon), 17. Colborne (E. Johnson, Beauchemin), 21. Söderberg (Barrie, Beauchemin), 27. MacKinnon (Landeskog, Wiercioch), 28. Colborne (Zadorov, Comeau), 54. Barrie – 1. Seguin (Benn, Eaves), 7. Shore (Ritchie, Benn), 32. Benn (Seguin, Klingberg), 37. Seguin (Eaves, Hamhuis), 55. Ritchie (Shore, Sharp)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – E. Johnson, Beauchemin, Barrie, Ťutin, Wiercioch, Zadorov – Landeskog (C), MacKinnon, Iginla – Grigorenko, Söderberg, Duchene – Bourque, Colborne, Bourque – Comeau, Ben Smith, Martinsen.
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Nemeth, Klingberg, Oduya, Johns, Benn, Hamhuis – Benn (C), Eaves, Seguin – Sharp, Spezza, Hudler – Roussel, Faksa, Cracknell – Shore, Korpikoski, Ritchie.

    Rozhodčí: Walsh, Rehman – Mach, Brisebois
    bahis siteleri