Ottawa – Montreal 4:3 (2:1 po s.n.) | Tampa – New Jersey 3:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Anaheim 3:2 (kon.) | Columbus – San Jose 2:3 (kon.) | Florida – Detroit 4:1 (kon.)
Washington – NY Islanders 2:1 (kon.) | Toronto – Boston 4:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 3:2 (kon.)
Chicago – Nashville 5:3 (kon.) | Arizona – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Colorado – Dallas 6:5 (kon.)
Vancouver – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.)
po prodl.
Arizona Coyotes
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 16.10.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:12
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Jakub Voráček – 2 min. + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
    63:12 Oliver EKMAN-LARSSON - 4:3
     
    63:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je konec! Domácí byli v oslabení dobré dvě minuty uzamčení před Smithem, přesto to jsou oni, kteří se mohou radovat z vítězství! Radim Vrbata ze zadního mantinelu přihrál do pravého kruhu Hanzalovi, jenž přenesl hru doleva k OLIVERU EKMANU-LARSSONOVI. Ten si dal záležet na střele k bližší tyči a nedal Masonovi šanci zasáhnout. Asistence: Martin Hanzal, Radim Vrbata.
     
    55:14
    Travis Konecny byl podražený Radimem Vrbatou, který bude v následujících minutách trnout na trestné lavici. Flyers mají ideální možnost k tomu, aby se poprvé v zápase dostali do vedení.
     
    51:42
    Wayne Simmonds u mantinelu hodně zvedl ruce v souboji s Ekmanem-Larssonem a za faul loktem zaslouženě odjíždí vychladnout na trestnou lavici.
    44:36 Matt READ - 3:3
     
    44:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Z velké převahy Flyers resultuje vyrovnání, které je nutno dodat naprosto zasloužené. Na začátku celé akce byl Brandon Manning, který nahrál do středního pásma Konecnymu. Ten zpoza červené čáry trochu šťastně uvolnil MATTA READA a ten po objetí Chychruna zkušeně přehodil padajícího Smithe. Asistence: Travis Konecny, Brandon Manning.
     
    41:51
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Shane Doan – 2 min., hákování).
     
    40:23
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., hákování).
     
    36:54
    No tak to byla výborná šance Arizony! White ještě z vlastní třetiny bekhendovým nahozením přihrál přesně před Riedera, který si na modré čáře zpracoval puk a rychlou střelou donutil Masona vyrazit puk k Dauphinovi, který měl před sebou prázdnou branku, při snaze vystřelit ale promáchl.
     
    27:07
    Mark Streit u obranné modré čáry skočil po kotouči, se kterým ale zároveň trefil i Doana a je tak vyloučen na dvě minuty za podražení.
    26:16 Wayne SIMMONDS - 3:2
     
    26:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci podruhé skórují a dotahují se na rozdíl jediné trefy. Giroux se parádně uvolnil na ose hřiště, svou střelou pak trefil jen Smithe, ten kotouč ale vyrazil před WAYNE SIMMONDSE a ten už při pohotové dorážce nezaváhal. Asistence: Claude Giroux.
    20:17 Brad RICHARDSON - 3:1
     
    20:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je fantastický start do druhé třetiny v domácím podání! Gostisbehere pokazil pozvolnou rozehrávku, ke kotouči se díky posunutí od Martinooka prodral BRAD RICHARDSON a v oslabení nikým nehlídaný zakončil nechytatelně k tyči do protipohybu Masona. Asistence: Jordan Martinook.
     
    19:18
    Už potřetí se vylučuje kvůli špatnému střídání a velkému počtu hráčů na ledě. Po dvou chybách na straně Flyers tentokrát pyká Arizona. Trest si odsedí zatím neviditelný Duclair.
    14:17 Martin HANZAL - 2:1
     
    14:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hned z následné akce naopak udeřilo na domácí straně! Max Domi z červené čáry přenesl hru doprava k Chychrunovi, jenž branku netrefil, sám si puk ale dojel a zpoza klece ho poslal pod beton Masona. Maskovaný muž Flyers však neměl hrací předmět pod kontrolou a na dorážku důrazného MARTINA HANZALA už nestačil. Asistence: Jakob Chychrun, Max Domi.
     
    14:00
    Důležité rozhodnutí pro psychiku domácího týmu! Sudí branku skutečně neuznali a pokračovat se tak bude za nerozhodného stavu 1:1.
     
    13:59
    Už už to vypadalo, že se Flyers dostanou do vedení! Ještě nedávný člen domácího týmu Boyd Gordon z nulového úhlu zakončil do Smithe, který při nejistém zákroku netušil, kde má puk, rozhodčí při jeho pohybu vzad ale neviděli kotouč za brankovou čarou.
    12:31 Michael RAFFL - 1:1
     
    12:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ve třinácté minutě se poprvé raduje i skupinka hostujících fanoušků! První inkasovaná branka Kojotů resultovala z hodně nenápadné a jednoduché situace, Schultzovo zakončení od modré čáry před brankovištěm tečoval MICHAEL RAFFL a přesměroval puk mimo dosah Smithe. Asistence: NIck Schultz, Brandon Manning.
    08:49 Shane DOAN - 1:0
     
    08:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká bleskově využitá přesilová hra! První branku Kojotů v sezóny stylově dává čtyřicetiletá legenda SHANE DOAN! Ten zužitkoval Goligoského přihrávku z levého kruhu, ve změti těl si hodil puk na bekhend a tím jej zvedl nad beton přesunujícího se Masona. Asistence: Alex Goligoski, Christian Dvorak.
     
    08:45
    Běží devátá minuta zápasu a Nick Cousis už potřetí usedá na trestnou lavici. Poprvé za to ale může on sám, když trefil protihráče vysokou holí do obličeje.
     
    04:44
    Přesilové hra Arizony končí, v jednom z mnoha soubojů před brankou Ekman-Larsson narazil do VandeVeldeho a vysloužil si trest za nedovolené bránění.
     
    02:52
    Historie se opakuje! Letci opět pokazili střídání a podruhé za necelé tři minuty hráli v šest! Nick Cousins se tak po krátké chvíli vrací na trestnou lavici.
     
    00:35
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nick Cousins.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Doan (Goligoski, Dvorak), 15. Hanzal (Chychrun, Domi), 21. Richardson (Martinook), 64. Ekman-Larsson (Hanzal, Vrbata) – 13. Raffl (N. Schultz, Manning), 27. Simmonds (Giroux), 45. Read (Konecny, Manning)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Murphy, Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, McBain, Chychrun – Vrbata, Hanzal, Domi – Duclair, Dvorak, Rieder – Doan (C), Richardson, Martinook – White, Dauphin, Crouse.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – MacDonald, Gostisbehere, Streit, Provorov, N. Schultz, Manning – Simmonds, Giroux (C), Raffl – Voráček, Couturier, Konecny – Weise, Bellemare, Cousins – Read, Gordon, VandeVelde.

    Rozhodčí: Kozari, Luxmore – Nagy, Rody

    Diváci: 17 125
    bahis siteleri