Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.) | Novokuzněck – Petrohrad 0:6 (kon.) | Novosibirsk – CSKA Moskva 3:2 (1:0 po s.n.)
Omsk – Čerepovec 5:2 (kon.) | Barys – Viťaz 5:0 (kon.) | Jekatěrinburg – Dynamo Moskva 3:2 (1:0 po s.n.)
Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 0:1 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 20.10.2016, 15:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    Žádné drama se ale konat nebude! VLADIMÍR SOBOTKA se ujal kotouče a z blízkosti modré čáry jej neomylně poslal do prázdné branky. Asistence: Alexandr Pěrežogin, Jevgenij Medveděv.
     
    51:59
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Osm minut před koncem třetí třetiny tu máme ještě náznak zajímavé zápletky! Zakončení z nulového úhlu Furch u pravé tyče ještě vyrazil. Puk se však dostal na modrou čáru, odkud vypálil Anton Sizov, jehož střelu před brankou lehce tečoval IGOR MAGOGIN a přesměroval kotouč za Furchova záda. Asistence: Anton Sizov.
     
    48:25
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Ivan Fiščenko – 2 min., podražení).
     
    47:51
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk podruhé v zápase vede o tři góly a nyní už to s jeho vítězstvím začíná vypadat opravdu reálně. Autorem gólu je VLADIMÍR SOBOTKA, který si ve středním pásmu dojel pro volný kotouč a nikým neobtěžovaný z pravého kruhu švihem vypálil rychlou střelu, se kterou Kovář nemohl nic dělat. Pro českého forvarda je to vůbec první gól v sezóně! Asistence: Jevgenij Medveděv, Maxim Pestuško.
     
    38:36
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Jevgenij Mons – 2 min., držení protihráče).
     
    35:10
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Erik Gustafsson – 2 min., sekání).
     
    29:56
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Sergej Monachov – 2 min., podražení).
     
    24:37
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale Čerepovci z první střely podařilo přesilovku využít! Kagarlickij z levého kruhu přihrál do prostoru vedle branky, kde stál Trubačjov. Ten správně nezvolil zakončení z nulového úhlu a přihrávkou skrz brankoviště našel na druhé straně lépe postaveného MAXIMA TRUŇOVA, jenž z voleje zamířil přesně za přesunujícího se Furcha. Asistence: Jurij Trubačjov, Dmitrij Kagarlickij.
     
    23:11
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Ilja Michejev – 2 min., krosček).
     
    21:27
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí dávají třetí branku a jsou zase o něco blíže vítězství! Ilja Zubov před brankou nezakončil, neboť mu Kovář puk hokejkou šikovně vypíchl. K odraženému kotouči se ale pohodlně dostal za Zubovem číhající MAXIM PESTUŠKO, který neměl problém se zakončením do odkryté klece. Asistence: Ilja Zubov.
     
    18:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny Omsk z nenápadné akce podruhé udeřil! Jeden z obránců přihrál skrz střední pásmo k levému mantinelu Lemťugovovi. Tomu při snaze vystřelit puk utekl na hokejku spoluhráče Zobova, jenž Kováře ještě nepřekonal, ovšem dorážející DENIS PARŠIN už si nabral puk na bekhend a zvedl jej nad hostujícího strážce branky. Asistence: Nikolaj Lemťugov, Ilja Zubov.
     
    15:24
    Avangard právě vstřelil branku!
    V šestnácté minutě zápasu se nepříliš zaplněné tribuny radují z vedoucí branky! Krátce po buly před Furchem se hra přesunula před jeho českého krajana v brance Severstalu, který sledoval Royovu přihrávku do druhé vlny ALEXANDRU PĚREŽOGINOVI, na jehož zakončení z první ale nedosáhl a poprvé tak musel tasit puk ze své branky. Asistence: Derek Roy, Nikita Nikitin.
     
    02:29
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Alexandr Avcin – 2 min., držení protihráče).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 16. Pěrežogin (Roy, Nikitin), 19. Paršin (Lemťugov, Zubov), 22. Pestuško (Zubov), 48. Sobotka (J. Medveděv, Pestuško), 60. Sobotka (Pěrežogin, J. Medveděv) – 25. Truňov (Trubačjov, Kagarlickij), 52. Magogin (Sizov)


    Avangard Omsk: Furch (D. Kostin) – J. Medveděv (C), Martynov, Gustafsson, Ahnelöv, Nikitin, Kutějkin, Děrvuk – Pěrežogin, Sobotka, Roy – Zubov, Paršin, Lemťugov – Pjanov, Pestuško, Kučerjavenko – Fiščenko, I. Michejev, Juňkov.
    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Masuhr, Sizov, Stasenko, Jevsejenkov (C), Kudako, D. Ježov, Chochlov – V. Polák, Kagarlickij, P. Černov – Truňov, Trubačjov, Vovčenko – Orlov, Avcin, Magogin – A. Vorobjov, Karlin, Mons – Monachov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Komarov – Michel, Sazonov
    bahis siteleri