Celta Vigo – La Coruňa 4:1 (kon.) | Sevilla – Atlético 1:0 (kon.) | Villarreal – Las Palmas 2:1 (kon.)
Malaga – Leganés 4:0 (kon.) | Real Madrid – Ath. Bilbao 2:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
1:0 (0:0)
Atlético Madrid
Neděle 23.10.2016, 16:15Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    82
    Mariano si prohlédl něco, co už asi viděl v kariéře a rozhodně by nechtěl sbírku žlutých karet ve zbývajícím průběhu zápasu rozšířit.
    77. Červená karta po 2. žluté
     
    77
    No a hostům bude pořádně horko v posledních minutách zápasu. Koke totiž může jít zkontrolovat, jestli Sevilla zaplatila včas dodávku teplé vody. Druhá žlutá karta pro hostující šestku. Úplně zbytečně šel hráč Atlética do Parenjy nohama napřed. Jestli jste v tomhle příspěvku našli rozum, tak to tedy klobouk dolů...
     
    62
    A právě Koke zatahal na polovině hřiště soupeře za dres. Rozhodčí vytáhl žlutou kartu.
     
    45
    Vittolo mohl na konci prvního poločasu klidně překonat Johna Oblaka, jenže to byl si musel hráč Sevilly lépe zpracovat míč na hranici pokutového území. Posléze dostal žlutou kartu Samir Nasri za faul na polovině hřiště.
     
    44
    A až bude poločasová přestávka, tak si Correa může popovídat s Gabim o tom, jaké to je dostat žlutou kartu od sudího Martinéze.
     
    43
    A právě autor největší šance hostů, Argentinec Correa, bude rád, když půjde do kabin pouze s jednou žlutou kartou. Druhé žluté napomenutí by zřejmě znamenalo pohovor mezi čtyřmi orgány zraku s Davidem Simeonem.
     
    38
    Francouz N´Zonzi si zblízka prohlédne barvu, kterou by asi nechtěl vidět podruhé. A sice žlutou.
    8. Griezmann trefil z volného přímého kopu jen zeď
     
    8
    Tak v madridských restauracích bylo asi pořádně horko, protože jeden z domácích, a sice Rami fauloval soupeře – podrazil ho- k míči se postavila dvojice Carrasco- Griezmann. Na sebe to vzal francouzský fantom letošního evropského šampionátu, ale trefil pouze zeď Sevilly. Hráč Sevilly Rami navíc dostal žlutou kartu.

    Vít Muzikář

    Branky: 73. N'Zonzi (Vietto)

    Karty:   8. Rami (SEV), 38. N'Zonzi (SEV), 45. Nasri (SEV), 82. Mariano (SEV) – 43. Á. Correa (ATM), 44. Gabi (ATM), 62. Koke (ATM)   77. Koke (ATM)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:11.
    Sevilla FC: S. Rico – Mercado, Pareja (C), Rami, Escudero – Mariano, N'Zonzi, F. Vázquez (88. Iborra) – Vitolo, Vietto (90+1. Correa), Nasri.
    Náhradníci: Sirigu – Kolodziejczak, Iborra, Correa, Ben Yedder, Sarabia, Ganso.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Á. Correa (46. Gaitán), Koke, Gabi (C), Ferreira-Carrasco (56. Tiago) – Griezmann, Gameiro (66. F. Torres).
    Náhradníci: Moreira – Tiago, Ñíguez, F. Torres, Vrsaljko, Lucas Hernández, Gaitán.

    Rozhodčí: Martinéz – Dias, Noval (všichni Španělsko)
    bahis siteleri