Udinese – Pescara 3:1 (kon.) | Atalanta BC – Inter 2:1 (kon.) | Cagliari – Fiorentina 3:5 (kon.)
Crotone – Neapol 1:2 (kon.) | Empoli – Chievo 0:0 (kon.) | Turín – Lazio 2:2 (kon.)
Bologna – Sassuolo 1:1 (kon.) | AS Řím – Palermo 4:1 (kon.)
konec
FC Crotone
1:2 (0:2)
SSC Neapol
Neděle 23.10.2016, 15:00Italská Serie A • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Aleandro ROSI - 1:2
     
    90
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec Crotone snižuje! Centr z levé strany nakonec doputoval až ALEANDROVI ROSIMU, který z blízkosti nekompromisně prostřelil bezradného Reinu. Dnešní zápas nám ještě slibuje zajímavou zápletku.
    34. Nikola MAKSIMOVIĆ - 0:2
     
    34
    Neapol právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své vedení! Centr od rohového praporku proletěl až na zadní tyč k nabíhajícímu NIKOLU MAKSIMOVIČOVI, jemuž sice střela vůbec nesedla, ale balon přesto doputoval až za brankovou čáru.
    18. José María Callejón - 0:1
     
    18
    Neapol právě vstřelila branku!
    Neapol se ujímá vedení! Mertens se jako mazaná liška prosmýkl až do vápna a následně jeho centr po dvou nedůsledných zákrocích obránců Crotone propadl až ke zcela volnému JOSÉMU CALLEJÓNOVI, který z blízkosti poslal balon, nejspíše i s tečí jednoho z obránců, do branky Crotone.

    Dominik Rejthar

    Branky: 90. Rosi (Claiton) – 18. Callejón, 34. Maksimović

    Karty:   32. Ferrari (COE), 56. Crisetig (COE)   31. Gabbiadini (NEA)


    FC Crotone: Cordaz – Rosi, Ferrari, Claiton, Martella – Capezzi, Crisetig, Salzano (46. Stoian) – Tonev (53. Tochukwu Nwankwo), Falcinelli, Palladino (75. Rohdén).
    Náhradníci: Festa, Cojocaru – Rohdén, Stoian, Ceccherini, Barberis, Dussenne, Trotta, Sampirisi, Fazzi Fazzi, Tochukwu Nwankwo.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Maksimović, Koulibaly, Strinić – Allan, Diawara, Hamšík (63. Piotr Zieliński) – Callejón (76. Giaccherini), Gabbiadini, D. Mertens (84. El Kaddouri).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Giaccherini, Jorginho, Ch. Maggio, Piotr Zieliński, Chiricheş, L. Insigne, Rog, Ghoulam, Tonelli, El Kaddouri.

    Rozhodčí: Mazzoleni – Di Liberatore, Schenone
    bahis siteleri