Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Toljatti – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | Kazaň – Barys 2:1 (kon.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | CSKA Moskva – Záhřeb 3:1 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 6:1 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:1 (0:0, 0:0, 3:1)
Medveščak Záhřeb
Úterý 25.10.2016, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Nikita PIVCAKIN - 3:1
     
    59:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    NIKITA PIVCAKIN si počínal velmi zkušeně, když po přihrávce počkal s pukem než se gólman položí a poté lehkou střelou navýšil vedení. Asistence: Jan Muršak a Vjačeslav Osnovin.
    47:59 Semjon KOŠELEV - 2:1
     
    47:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskva otáčí skóre! Ihned po rozehrání se za obranu dostal SEMJON KOŠELEV a po naznačení přihrávky prostřelil gólmana! Asistence: Bogdan Kiselevič a Maxim Mamin.
    47:52 Jan MURŠAK - 1:1
     
    47:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    JAN MURŠAK skvěle přizvedl kotouč po střele Děnisova z modré a zařídil tak vyrovnání! Asistence: Denis Děnisov a Arťjom Blažijevskij.
    44:14 Edwin HEDBERG - 0:1
     
    44:14
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Skóre je otevřeno, ale co to dalo práce! Nejprve zakončoval McMillan a jeho pokus zastavil brankář. Odražený puk zkusil do brány dopravit Bolduc, ale i on selhal. Teprve EDWIN HEDBERG prostřelil padajícího Kutuzova i ležícího Sorokina. Asistence: Alexandre Bolduc a Brandon McMillan.

    Antonín Domanický

    Branky a nahrávky: 48. Muršak (Děnisov, Blažijevskij), 48. Košelev (Kiselevič, Mamin), 60. Pivcakin (Muršak, Osnovin) – 45. Hedberg (Bolduc, McMillan)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (Fasth) – Děnisov, Blažijevskij, Kutuzov, Kiselevič, Pivcakin, Ar. Sergejev, Čmychov – Tělegin, Enlund, Scott – Kugryšev, Al. Popov, K. Petrov – Muršak, Ničuškin, Osnovin – Košelev, Mamin, Světlakov.
    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (Gajdučenko) – Parlett, Morrisonn, J. Krejčík, Bezina, T. Larkin, D. Smith, Sauve, Perkovich – Co. Genoway, Lessio, Mertl – Hedberg, McMillan, Paré – A. Giroux, Bolduc, Katic – Glumac.

    Rozhodčí: Gebej, Kislov – Lazarev, Sadovnikov
    bahis siteleri