Přerov – Litoměřice 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Prostějov 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 5:3 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Most – Havířov 2:1 (kon.) | Třebíč – Kladno 3:4 (po pr.)
Jihlava – Slavia 2:1 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 29.10.2016, 17:00 • Hala Polárka • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Sotva co hosté odvolali brankáře, k puku se dostal JAKUB MATYÁŠ, který potvrzuje výhru domácích trefou do prázdné brány! Asistence: Vladimír Luka.
     
    49:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To se jim také daří, hosté snižují deset minut před koncem na rozdíl jediné branky. Po neúspěšné střele Pavlina se puk odrazil na druhou stranu k VLADIMÍRU ŠKODOVI, který bez problému dorazil puk do téměř odkryté sítě. Asistence: Žiga Pavlin, Jakub Babka.
     
    45:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté krátce po skončení přesilovky přece jen snižují na rozdíl dvou branek. JAKUB BABKA si nabruslil kolem levého kruhu a vypálil přesně za záda Šimbocha, který měl zakrytý výhled. Asistence: Vladimír Škoda, Žiga Pavlin.
     
    36:58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na rozdíl tří branek! Po neúspěšné akci Chmielewského a Michala Kovařčíka se puk dostal k DAVIDU ROUPCOVI, který neváhal a z osy hřiště propálil Gábu! Asistence: Aron Chmielewski, Michal Kovařčík.
     
    22:19
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tlak domácích se vyplácí, Frýdek-Místek odskakuje opět na rozdíl dvou branek! Cienciala nejdřív trefil jen masku Gáby, puk se však poté odrazil k MICHALU ROMANOVI, který našel mezírku mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: David Cienciala, Tomáš Franek.
     
    18:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku čtyři na tři a snižují na rozdíl jediné branky. Po jednoduché kombinaci se puk dostal k ROMANU VRÁBLÍKOVI, který od modré poslal puk přesně za záda Šimbocha. Asistence: Žiga Pavlin, Rok Pajič.
     
    14:10
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A vzápětí domácí využívají i přesilovku! Jakub Kania napřáhl na modré a jeho dělovku přesně tečoval MILOŠ ROMAN! Asistence: Jakub Kania, Petr Kanko.
     
    12:11
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak to asi nikdo nečekal, domácí se prosazují ve vlastním oslabení! DAVID CIENCIALA zachytil puk na vlastní modré čáře a dostal se do samostatného úniku, ve kterém nezaváhal a poslal puk do pravého horního rohu Gábovy brány! Asistence: Bez asistence.
    Marken.cz

    Monika Návratová

    Branky a nahrávky: 13. Cienciala, 15. Miloš Roman (Kania, Kanko), 23. Michal Roman (Cienciala, Franek), 37. Roupec (Chmielewski, M. Kovařčík), 60. Matyáš (Luka) – 19. Vráblík (Pavlin, Pajič), 46. Babka (Škoda, Pavlin), 50. Škoda (Pavlin, Babka)


    HC Frýdek-Místek: Šimboch – Roupec, Kania, L. Doudera, Štebih, Michal Roman, Matyáš, Adámek, Jeník – Klimša, Miloš Roman, Kanko – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Franek, Cienciala, Luka – Samiec, R. Meidl.
    Banes Motor České Budějovice: Gába – Suchánek, Fillman, Pavlin, Vráblík, Mazanec, Zíb – Nouza, Rob, Čermák – Chovan, Pajič, Heřman – Kuchejda, Škoda, Babka – Šulek, Doktor, Žálčík.

    Rozhodčí: Fiala – Barteček, Ganger
    bahis siteleri