Česko – Německo 1:5 (kon.)
konec
Česko
1:5 (1:1, 0:1, 0:3)
Německo
Sobota 05.11.2016, 14:00 • Zimní stadion Varnsdorf • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    59:38
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tohle je už ale neskutečně kruté. Za českou obranou zůstala volná RONJA HARKOVÁ a z brejku českou brankářku prostřelila po ledě – 1:5. Asistence: Nina Christofová.
     
    58:57
    Na druhé straně mohla snížit Zuzana Černá, její pokus zblízka udržela brankářka ve výstroji.
     
    58:27
    První zákrok Punčochářové byl z kategorie velmi těžkých. A taky výborných, naše gólmanka skvěle vyrazila šanci Harkové!
     
    57:26
    Julie Pejšová zůstala v brankovišti ležet otřesená, neboť jí dojíždějící hráčky také trefily. Nakonec se zvedla a snad bude v pořádku, ovšem zápas pro ni končí. Reprezentační premiéru si v tento nepříjemný moment odbyde Nela Punčochářová.
     
    57:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    Je konec. Bohužel. Volný kotouč v českém brankovišti dojížděla NINA CHRISTOFOVÁ, které se snažila v dorážce zabránit česká obránkyně. Jenže společně v pádu nějak dovezly puk do sítě – 1:4. Bez asistence.
     
    57:14
    Dobrá střela Čajanové přes obránkyni, Uhrmannová perfektně natáhla vyrážečku.
     
    55:44
    Když to nejde, tak to nejde! Čajanová našla zpoza brány Kaltounkovou, která bekhendem objela gólmanku. Jenže Uhrmannová se fantasticky roztáhla po čáře a zabránila druhému českému úspěchu.
     
    52:08
    Německo právě vstřelilo branku!
    Teď už je na světě třetí gól v naší síti a Němky se přibližují k nečekanému vítězství. Po akci Bartellové se vrátil puk před branku, AMELIE CYRULIESOVÁ byla ve velkém úhlu, ovšem její střela propadla Julii Pejšové za čáru – 1:3. Asistence: Lea-Marleen Bartellová.
     
    50:54
    Česká reprezentace pomalu střídala, jedna hráčka navíc uklouzla. To všechno vedlo až k obrovské šanci pro Ronju Harkovou, ale Julie Pejšová pravým betonem udržela naděje našeho týmu!
     
    48:36
    Kaltounková napříč pásmem vybídla Viktorii Chladovou, která z první těsně přestřelila bližší tyčku!
     
    45:22
    Daniela Pejšová měla proti sobě obránkyni, které se nádherným způsobem zbavila. Svůj slalom na dvou metrech čtverečních však ani ona nezakončila gólem!
     
    42:25
    Neuvěřitelné! Kristýna Kaltounková se i ve dvojnásobném oslabení odpoutala od všech soupeřek a uháněla na gólmanku sama. Uhrmannové nasadila kličku, ale zakončení zastavila tyčka!
     
    42:06
    Češky se budou bránit 33 sekund ve třech proti pěti. Karolína Sýkorová (CZE) odchází na trestnou lavici za podražení.
     
    41:49
    Naopak následuje německé přečíslení Harkové s Raschkeovou. Proti druhé jmenované Pejšová bleskově vykopla beton.
     
    41:22
    Po pravé straně se v oslabení protáhla do gólové šance Kaltounková, Němky však její střelu zblokovaly!
     
    40:39
    Viktorie Chladová (CZE) dojížděla unikající Harkovou způsobem, který hlavní rozhodčí posoudila jako hákování. Česká nás druhé oslabení v zápase.
     
    39:02
    Kaltounková vyjela z rohu až do brankoviště, ale Uhrmannová se roztáhla po čáře! Následná dorážka Čajanové pak německou gólmanku přeletěla, ale bohužel zamířila vedle.
     
    38:26
    Další přečíslení pro naši nejzkušenější dvojici. Kaltounková tentokrát přenechala Čajanové, ale k ní se na poslední chvíli vrátila obránkyně a střelu zblokovala!
     
    34:29
    Úplně sama číhala před Pejšovou Ronja Harková, až na poslední chvíli jí jedna z českých hokejistek skočila na záda!
     
    33:12
    Kristýna Kaltounková v přečíslení dvě na jednu střílela sama, úhel si ale Lilly Uhrmannová pohlídala.
     
    32:56
    Nastalý zmatek v českém brankovišti ukončuje až Julie Pejšová, která puk skvěle ukryla do lapačky!
     
    30:58
    Za odpovědí mířil první útok. Kaltounková zpoza brány našla hokejku Čajanové, té však chyběl malý kousek k přesnému zakončení!
     
    29:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    Vzápětí už jsou ale velké problémy pro český tým na světě. Lea-Marleen Bartellová viděla od hrazení, že před branku si jí sjíždějí dvě nepokryté spoluhráčky. Její nabídku poslala přesně pod břevno LISA HEINZOVÁ a poprvé v zápase prohráváme – 1:2. Asistence: Lea-Marleen Bartellová, Lola Liangová.
     
    29:32
    Mezi českými kruhy zůstala volná Bartellová, kotouč jí naštěstí sjel z hokejky a zamířil vedle!
     
    23:07
    Druhý český útok se vydal do přečíslení. Mazancová přenechala Škorpíkové, jejíž první střela byla zastavena a druhá přeletěla německou klec. Sama před gólmankou pak neuspěla Zuzana Černá!
     
    19:36
    Češky se mohly vrátit do vedení. Kateřina Petřeková by ale v protiútoku dvě na jednu s Kaltounkovou potřebovala hokejku na opačnou střelu, Kaltounková pak měla sama velkou šanci. Z mezikruží ale mířila příliš vysoko!
     
    13:55
    Do brankoviště Pejšové se tlačila Nina Christofová, brankářka se spoluprácí obrany nakonec nepřehlednou situaci ustála.
     
    09:46
    Těsně před Pejšovou krásně tečovala střelu Nina Christofová, puk naštěstí projel vedle branky.
     
    09:02
    Další nepříjemností pro český tým je první oslabení. Zuzana Černá (CZE) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    07:58
    Česká kombinace vedla zpátky k obránkyni Daniele Pejšové, která střílela z vynikající pozice, ale těsně minula první tyčku.
     
    06:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Navzdory pokračujícím českým šancím máme po necelých sedmi minutách hry vyrovnáno! Ránu Cyruliesové z levého kruhu Pejšová vyrazila, ale obránkyně pak nedůrazně dojížděly JENNIFER MILLEROVOU, která dorážku procedila za záda české gólmanky – 1:1. Asistence: Amelie Cyruliesová.
     
    05:44
    Sára Čajanová si u pravé německé tyčky brousila zuby na druhý gól, kotouč ovšem netrefila.
     
    03:54
    Elitní útok domácích už zase znamená gólové nebezpečí pro soupeře. Kaltounková vracela puk kolem druhé tyčky, ale Petřeková v rychlosti o kousek minula. Pak se neurodilo ani z velké tlačenice.
     
    00:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ani jsme se nenadáli a stadion ve Varnsdorfu je po 59 sekundách pokřtěn první českou brankou! Jak je to jednoduhé, ukázala SÁRA ČAJANOVÁ. Projela s pukem z vlastního pásma, udělala kličku obránkyni a pak překonala i gólmanku Uhrmannovou – 1:0! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Čajanová – 7. Millerová (Cyruliesová), 30. Heinzová (Bartellová, Liangová), 53. Cyruliesová (Bartellová), 58. Christofová, 60. Harková (Christofová)


    Česko: J. Pejšová (57. Punčochářová) – G. Horáková, D. Pejšová, Kučerová, Chladová, Habartová, Hanzlíková (A), Vaněčková, Suchánková – Čajanová (A), Kaltounková (C), Petřeková – Mazancová, Škorpíková, Černá – Bartáková, Sýkorová, Chwastková – Svatošová, T. Horáková, Gruntová. Trenér: Pavel Zuziak.
    Německo: Uhrmannová (Laueová) – Baduraová, Raschkeová (C), Kohbergová, Heinzová, Mayerová, Fuchsová, Königová, Strompfová – Harková, Gruchotová (A), Christofová – Liangová, Bartellová, Levringhausová (A) – Sterziková, Cyruliesová, Voigtová – Millerová, Kaiserová, Böttcherová. Trenér: Florian Neumeyer.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Košťálová.
    bahis siteleri