Chabarovsk – Novosibirsk 3:4 (0:2 po s.n.) | Vladivostok – Novokuzněck 3:2 (po pr.) | Kunlun – Omsk 3:4 (kon.)
Čerepovec – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 9:0 (kon.)
Viťaz – Dynamo Moskva 3:4 (0:1 po s.n.) | Soči – Magnitogorsk 0:5 (kon.) | Spartak Moskva – Čeljabinsk 1:2 (1:2 po s.n.)
Záhřeb – Minsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 2:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
3:4 (3:1, 0:0, 0:2 - 0:0)
Dynamo Moskva
Úterý 15.11.2016, 17:30 • Viťaz Ice Palace, Podolsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr RYBAKOV - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Dinamo Moskva.
    Autorem vítězné branky je ALEXANDR RYBAKOV.
    47:34 Ilja NIKULIN - 3:3
     
    47:34
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Jegor Dugin roztáhl hru od modré čáry doprava a ILJA NIKULIN krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování mezi betony Harriho Säteriho zamířil ke vzdálenější levé tyči. Stav utkání je vyrovnaný 3:3! Asistence: Jegor Dugin a Juuso Hietanen.
    42:06 Andrej KUTĚJKIN - 3:2
     
    42:04
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    ANDREJ KUTĚJKIN si vybruslil na levém křídle ke kruhu pro vhazování a na jeho vrcholu napřáhl k nádherné střele s příklepem, která zamířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Harri Säteri máchl lapačkou naprázdno a Dinamo se ve vlastním oslabení vrací zpět do hry! Asistence: Denis Kokarev a Konstantin Gorovikov.
    19:51 Alexandr NIKULIN - 3:1
     
    19:51
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Maxim Afinogenov nádhernou bekhendovou přihrávkou zpoza brány po chybě rozehrávajícího brankáře Alexandra Zalivina našel mezi kruhy pro vhazování ALEXANDRA NIKULINA, který si nádhernou stahovačkou položil na led hráče Dinama a poté exkluzivní bekhendovou střelou o pravou tyč poslal puk do horní části brány. Asistence: Maxim Afinogenov.
    18:55 Alexej MAKEJEV - 2:1
     
    18:55
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Maxim Afinogenov nádhernou přihrávkou zpoza brankové čáry našel na vzdálenější levé tyči ALEXEJE MAKEJEVA, který z ostrého úhlu nad pravým betonem přesouvajícího se Alexandra Zalivina zamířil do brány. Viťaz využívá přesilovou hru a otáčí vývoj zápasu! Asistence: Maxim Afinogenov a Alexandr Nikulin.
    15:08 Maxim AFINOGENOV - 1:1
     
    15:08
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Alexandr Zalivin skvěle zasáhl proti střele Alexandra Nikulina z pravého křídla pravým betonem, k odraženému puku se ale dostal MAXIM AFINOGENOV a střelou do horní části brány vyrovnal na 1:1. Asistence: Alexandr Nikulin.
    02:21 Alexandr RYBAKOV - 0:1
     
    02:21
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    ALEXANDR RYBAKOV na pravém křídle zamíchal s pukem a nádhernou táhlou střelou zápěstím zamířil nad levým ramenem Harriho Säteriho přesně do pravého horního rohu brány. Útočník Dinama vstřelil svůj třetí gól v letošní sezóně KHL a hosté vedou 1:0! Asistence: Juuso Hietanen a Vladimir Brjukvin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Afinogenov (A. Nikulin), 19. Makejev (Afinogenov, A. Nikulin), 20. A. Nikulin (Afinogenov) – 3. Rybakov (Hietanen, Brjukvin), 43. Kutějkin (Kokarev, Gorovikov), 48. I. Nikulin (Dugin, Hietanen), rozh. náj. Rybakov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Lukáš Kašpar (DMS)
    0:0   Alexej Kopejkin (CEC)
    2. série:
    0:1   Alexandr Rybakov (DMS)
    0:1   Miro Aaltonen (CEC)
    3. série:
    0:1   Daniil Tarasov (DMS)
    0:1   Nikita Vyglazov (CEC)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri – Gimajev, S. Romanov, A. Semjonov (C), Golovkov, Jeřábek, Katičev, Jepišin – Horák, Soloduchin, Šitikov – A. Nikulin, Afinogenov, Makejev – Kempe, Kopejkin, M. Aaltonen – Vyglazov, Kokšarov, Al. Stěpanov – Švec-Rogovoj.
    Dynamo Moskva: Zalivin – Robinson, Kutějkin, Rylov, I. Nikulin, Solovjov, Hietanen, D. Višněvskij – Karsums, Cvetkov, A. Galimov – Tarasov, Dugin, Karpov – Gorovikov (C), Kokarev, Kašpar – Podšendjalov, Rybakov, Brjukvin – Čebykin.

    Rozhodčí: Andris Ansons, Sergej, Kulakov. Čároví: Alexandr Sadovnikov, Dmitry Sivov

    Diváci: 3 256
    bahis siteleri