Chabarovsk – Novosibirsk 3:4 (0:2 po s.n.) | Vladivostok – Novokuzněck 3:2 (po pr.) | Kunlun – Omsk 3:4 (kon.)
Čerepovec – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 9:0 (kon.)
Viťaz – Dynamo Moskva 3:4 (0:1 po s.n.) | Soči – Magnitogorsk 0:5 (kon.) | Spartak Moskva – Čeljabinsk 1:2 (1:2 po s.n.)
Záhřeb – Minsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 2:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Úterý 15.11.2016, 17:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Severstal Čerepovec nezvládl domácí utkání s Jugrou Chanty-Mansijsk a prohrál 1:3.

    První třetina nabídla poměrně zajímavou hokejovou podívanou. Do vedení se dostal domácí celek v sedmé minutě, když po krásné narážečce s Trubačjovem skóroval Dmitrij Kagarlickij. Jugru však úvodní inkasovaná branka nepoložila. Ba naopak, o čtyři minuty později se hosté radovali z vyrovnaní po přesné střele Romana Ljudučina, který dokázal skórovat i přesto, že byl faulovaný! Ve druhé třetině diváci branku neviděli, nicméně hned na začátku třetí třetiny se Severstal mohl dostat do vedení, když měl k dispozici dvě přesilové hry. Ani jednu domácí celek nevyužil, a tak se na druhé straně prosadila Jugra zásluhou Denise Chlystova. Vedení hostujícího celku navýšil ještě Roman Ljudučin, který upravil na konečných 3:1.

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (19:29:45)
     
    Konec zápasu.
     
    58:47
    Anton Kurjanov se dostal do samostatného úniku, avšak brankář Smirjagina nepřekonal, neboť ten dokázal hokejkou kotouč vypíchnout!
     
    58:25
    Kulik se dostal ve vlastním pásmu ke kotouči, avšak jeho vyhození skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    58:06
    Útočník Vovčenko zavezl kotouč do útočného pásma po pravé straně a následně posílal kotouč na modrou čáru, avšak v daném prostoru se aktuálně nikdo z domácích nenacházel.
     
    57:43
    Wilson dostal přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově vypálil, avšak trefil pouze hráče před sebou!
     
    57:11
    Severstal pokračuje v kombinaci v útočném pásmu, avšak zatím se stále nemůže dostat do nějaké zajímavější střelecké pozice.
     
    56:48
    Už při hře čtyři na čtyři měl velkou šanci Černov, který pálil z hranice pravého kruhu, avšak jeho střela rovněž nebyla přesná.
     
    56:28
    Od modré čáry vypálil Masuhr, jehož rána však letěla mimo tři tyče!
     
    56:11
    Severstal bude mít možnost zdramatizovat dnešní utkání! Valentěnko za vlastní brankou nedovoleně zastavil Poláka a dostává dvouminutový trest!
     
    55:41
    Vyloučený Kazakovcev je již zpět na ledě! Mezitím vypálil od modré Adam Masuhr, jehož střela však zalétla přímo do lapačky Šaryčenkova!
     
    54:58
    Severstal se dokázal i při hře čtyři na čtyři dostat do kombinace v útočné třetině. Od modré čáry následně vystřelil obránce Stasenko, avšak Šaryčenkov byl pozorný!
     
    54:41
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Konstantin Sokolov – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:08
    Magonin zatáhl po levé straně kotouč do útočného pásma a následnou přihrávkou našel před brankou Vojtěcha Poláka. Český útočník dokázal svou střelu i dorazit, avšak v obou případech ho Šaryčenkov vychytal!
     
    53:37
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Nikolaj Kazakovcev – 2 min., hákování).
     
    53:29
    Na pravé straně se dostal ke kotouči Konstantin Panov, který se dostal za branku, avšak jeho následná přihrávka žádného z jeho spoluhráčů nenašla.
     
    53:07
    Jugra hraje v posledních minutách poměrně pasivně, avšak to je, vzhledem k aktuálním stavu skóre, pochopitelné.
     
    52:27
    Mezi kruhy dostal přihrávku útočník Lapenkov, jehož střela z voleje však nemířila mezi tři tyče.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 7. Kagarlickij (Trubačjov) – 11. Ljudučin (D. Chlystov), 43. D. Chlystov (Ljudučin, Valentěnko), 50. Ljudučin (Lapenkov, Ugolnikov)


    Severstal Čerepovec: Smirjagin – Wilson, Masuhr, Jevsejenkov, Stasenko, D. Ježov (C), Sizov, Kudako – V. Polák, P. Černov, Kagarlickij – Truňov, Trubačjov, Vovčenko – Skorochodov, Magogin, Mons – Kazakovcev, Karlin, A. Vorobjov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov – Valentěnko, Želdakov, Kulik, N. Chlystov, Ugolnikov, Ibragimov, Selezňov, Orlov – Ljudučin, D. Chlystov, Lapenkov – Koroljov, Panov, P. Medveděv – Sokolov, Kurjanov, Akmaldinov – Ankudinov, K. Majorov, Buljanskij.

    Rozhodčí: Gamalej, Naumov – Golovljov, Šalagin
    bahis siteleri