Buffalo – Calgary 4:2 (kon.) | Columbus – Colorado 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:5 (kon.)
Nashville – Tampa 3:1 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:2 (po pr.) | Edmonton – Chicago 5:0 (kon.)
San Jose – New Jersey 4:0 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:5 (2:0, 0:3, 0:2)
New York Rangers
Úterý 22.11.2016, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh (kapacita 18387 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Derek STEPAN - 2:5
     
    58:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nyní je už rozhodnuto, Rangers se štěstím trefují prázdnou branku! Domácí přišli o kotouč v útočném pásmu a DEREK STEPAN jej chtěl bekhendem jen odhodit pryč. Puk se ovšem postavil na hranu a zamířil přesně do odkryté branky! Asistence: Rick Nash a Michael Grabner.
    52:46 Kevin HAYES - 2:4
     
    52:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají další branku a výrazně se přibližují výhře! Ryan McDonagh přečetl rozehrávku Penguins, získal kotouč a rychle jej nasměroval do brankoviště, kde se od brusle KEVINA HAYESE odrazil za brankovou čáru! Asistence: Ryan McDonagh.
    39:12 J. T. MILLER - 2:3
     
    39:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté dokonávají obrat! Rangers ujeli při vlastním oslabení do brejku, Kevin Hayes přihrávkou hledal najíždějícího J. T. MILLERA, od kterého se kotouč odrazil do branky. Nejdříve ho nadzvedl Kris Letang a následně ještě postrčil Jevgenij Malkin právě do Millera a kus černé gumy skončil za Fleuryho zády! Asistence: Kevin Hayes.
    34:23 Michael GRABNER - 2:2
     
    34:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostům se podařilo srovnat! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se Rangers dostali do tlaku. Ryan McDonagh zpoza branky poslal naslepo puk před branku, kde si jej našel MICHAEL GRABNER a střelou bekhendem prostřelil Fleuryho a potvrdil tak svou skvělou formu! Asistence: Ryan McDonagh.
    24:51 Rick NASH - 2:1
     
    24:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostům se podařilo snížit! Michael Grabner protlačil puk do útočného pásma, v akci pokračoval RICK NASH, který pasem před branku chtěl najít Stepana. Kotouč ovšem v pádu zastavil Justin Schultz a Nash se dostal ke snadné dorážce! Bez asistence.
    13:12 Jake GUENTZEL - 2:0
     
    13:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins přidávají druhou branku! Přečíslení tři na dva táhl po pravém křídle Phil Kessel, střílenou přihrávkou našel před brankou Malkina, který kotouč tečoval směrem na Raantu. Hostující brankář puk jen vyrazil před sebe a jako první byl u dorážky znovu debutující JAKE GUENTZEL! Asistence: Jevgenij Malkin a Phil Kessel.
    01:02 Jake GUENTZEL - 1:0
     
    01:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! JAKE GUENTZEL při svém prvním střídání v NHL střílí gól! Trevor Daley posunul ve středním pásmu kotouč na Phila Kessela, který nastartoval na levém křídle právě Guentzela, jenž překvapil Raantu rychlou střelou po ledě! Asistence: Phil Kessel a Trevor Daley.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 2. Guentzel (Kessel, Daley), 14. Guentzel (Malkin, Kessel) – 25. Rick Nash, 35. Grabner (McDonagh), 40. J. T. Miller (K. Hayes), 53. K. Hayes (McDonagh), 59. Stepan (Rick Nash, Grabner)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury – Dumoulin, Letang, Määttä, Daley, Cole, J. Schultz – Hagelin, Crosby (C), Sheary – Guentzel, Malkin, Kessel – S. Wilson, Bonino, Rust – Kühnhackl, Cullen, Fehr.
    New York Rangers: Raanta – McDonagh (C), Girardi, M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan, Rick Nash – Vesey, J. T. Miller, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, Fast – Pirri, Lindberg, Jooris.

    Rozhodčí: Kowal, Watson – Gibbs, Murphy

    Diváci: 18632
    bahis siteleri