Buffalo – Calgary 4:2 (kon.) | Columbus – Colorado 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:5 (kon.)
Nashville – Tampa 3:1 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:2 (po pr.) | Edmonton – Chicago 5:0 (kon.)
San Jose – New Jersey 4:0 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
Colorado Avalanche
Úterý 22.11.2016, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:49 Matt DUCHENE - 2:3
     
    61:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Sedmizápasová domácí vítězná série Jackets je u konce! Po Werenskiho střele z vrcholu kruhů se domácí nestihli vrátit a Avs ujeli do rychlého protiútoku. Erik Johnson ujel po pravém křídle a přesným pasem našel před McElhinneym volného MATTA DUCHENEA, který se nemýlil! Asistence: Erik Johnson, Blake Comeau.
    59:53 Cam ATKINSON - 2:2
     
    59:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali! Šest a půl sekund před závěrečnou sirénou se do kotouče opřel z levého kruhu CAM ATKINSON, který přesnou ranou do levé šibenice rozjásal Nationwide Arenu a vykouzlil úsměv na tváři Johna Tortorelly. Půjdeme do prodloužení! Asistence: Sam Gagner, Zach Werenski.
    29:00 Erik JOHNSON - 1:2
     
    29:00
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No a Avalanche otáčejí skóre ve svůj prospěch! Nathan MacKinnon našel povedeným křižným pasem volného ERIKA JOHNSONA, který se z pravé strany trefil neomylně! Asistence: Nathan MacKinnon, Fjodor Ťutin.
    23:05 Rene BOURQUE - 1:1
     
    23:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Krátce po návratu švédského špílmachra na led se Avs prosazují a máme vyrovnáno! TYSON BARRIE zkusil štěstí od modré a Curtis McElhinney měl zakrytý výhled, a tak kotouč skončil až za jeho zády! Asistence: Mikko Rantanen, Carl Söderberg.
    09:00 Cam ATKINSON - 1:0
     
    09:00
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jackets se usadili v útočném pásmu a je z toho gól! Dubinsky z mezikruží uvolnil lépe postaveného CAMA ATKINSONA, který se sice dostal do nevýhodné pozice, jeho následné nahození do předbrankového prostoru se ale po nešťastné teči Landeskoga dostalo až do sítě! Asistence: Brandon Dubinsky, Brandon Saad.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 9. Atkinson (Dubinsky, Saad), 60. Atkinson (Gagner, Werenski) – 24. Barrie (Rantanen, Söderberg), 29. E. Johnson (MacKinnon, Ťutin), 62. Duchene (E. Johnson, Comeau)


    Columbus Blue Jackets: McElhinney – Werenski, S. Jones, R. Murray, J. Johnson, Nutivaara, D. Savard – Saad, Wennberg, N. Foligno – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.
    Colorado Avalanche: Varlamov – Ťutin, E. Johnson, Wiercioch, Barrie, Beauchemin, Zadorov – Greer, MacKinnon, Rantanen – Duchene, Söderberg, Martinsen – R. Bourque, Grigorenko, McLeod – Comeau, J. Mitchell, Iginla.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Dan O'Rourke – Shandor Alphonso, Steve Barton
    bahis siteleri