Buffalo – Calgary 4:2 (kon.) | Columbus – Colorado 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:5 (kon.)
Nashville – Tampa 3:1 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:2 (po pr.) | Edmonton – Chicago 5:0 (kon.)
San Jose – New Jersey 4:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
New Jersey Devils
Úterý 22.11.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:38 Brent BURNS - 4:0
     
    47:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hostům se dnes nic nedaří, což potvrzuje i čtvrtá branka San Jose. BRENT BURNS si skvěle vybruslil, vystřelil do Kinkaida, střela se k němu odrazila zpět, a tak zkoušel po krátké forhendové kličce překonat hostujícího brankáře, jenže puk mu sklouzl z čepele. Kotouč zamířil do brusle Quinceyho, který si následně rovnal puk tak dlouho na bekhend, až ho neštastně poslal forhendem za brankovou čáru. Bez asistence.
    30:33 Logan COUTURE - 3:0
     
    30:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácím letos přesilovky vůbec nejdou, avšak nyní Žraloci nepustili svého soupeře z obranného pásma, následně přidali třetí branku. Thorntonova střela se odrazila od brusle hostujícího kapitána Greena jen na hůl LOGANA COUTUREHO, který měl lehkou práci s dopravením puku do poloprázdné brány. Pro Joea Thorntona se jednalo o 900. bod v dresu Sharks – obrovská gratulace! Asistence: Joe Thornton, Brent Burns.
    06:43 Patrick MARLEAU - 2:0
     
    06:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Rychlý nástup se Sharks evidentně vyplácí! Pavelskiho střelu z mezikruží ještě zablokoval Fiddler, puk ale doplachtil před brankoviště na PATRICKA MARLEAUA, který nejprve vystřelil do tyče, následně ze vzduchu puk dorazil za brankovou čáru. Asistence: Joe Pavelski, Paul Martin.
    01:59 Chris TIERNEY - 1:0
     
    01:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    První gól si připisují domácí po rychlém brejku v oslabení! CHRIS TIERNEY se ujal pokažené střely Ďáblů a s přečíslením 2 na 1 si poradil si skvěle – vymetl pavučinky v levém rohu hostující brány. Bez asistence.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 2. Tierney, 7. Marleau (Pavelski, P. Martin), 31. Couture (J. Thornton, Burns), 48. Burns


    San Jose Sharks: M. Jones – Burns, P. Martin, Braun, Vlasic, Schlemko, Dillon – Pavelski (C), J. Thornton, Marleau – J. Ward, Couture, Donskoi – Bødker, Tierney, Nieto – Wingels, O'Regan, Haley.
    New Jersey Devils: Kinkaid – Severson, A. Greene (C), Lovejoy, Merrill, Quincey, J. Moore – Parenteau, Zajac, B. Bennett – Lappin, Henrique, Boucher – Smith-Pelly, Zacha, Josefson – Pietila, Fiddler, Kalinin.
    bahis siteleri