Písek – Liberec 1:9 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 3:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:5 (1:1, 0:2, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 22.11.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 26. kolo
Partner:
     
    59:15
    Kouba zůstává na střídačce a Hradečtí zkoušejí power-play!
     
    56:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu přidává Dynamo další branku a vede 5:3! Na levý kruh nahrál Matýs opět DOMINIKU CHÁROVI, který ránou pod břevno vstřelil svůj třetí gól večera a završil tak hattrick. Asistence: Ondřej Matýs.
     
    56:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Necelé čtyři minuty před třetí sirénou jdou Pardubice do vedení! Do úniku dvou proti jednomu obránci se dostali Pochobradský s DOMINIKEM CHÁROU. Druhý jmenovaný nabídkou od svého spoluhráče nepohrdl a zakončil na vzdálenější tyč – 3:4. Asistence: Michal Pochobradský.
     
    52:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield dotahuje skóre a zápas začíná od nuly! Zpoza brány nahodil puk do brankoviště Sklenář, kde si ho vzal do moci PETR POPPEL. Ten několika dorážkami nakonec procpal touš až do sítě – 3:3. Asistence: Dominik Sklenář, Matěj Morong.
     
    51:58
    Blümel se natlačil před hradeckého obránce a jednoruč zakončoval. Kouba i s menšími problémy betony vyrazil.
     
    46:53
    Ve třetí třetině si první přesilovku zahrají Lvi, jelikož Matýs jde pykat za vysokou hůl.
     
    42:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield snižuje na 2:3 a dává kontaktní gól! Modrá čára u sebe přivítala DENISE MARTINCE, který se napřáhl, vypálil a jeho oblouček se snesl až za Vlkova záda. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    38:24
    Z pravého kruhu na jedné straně nebezpečně pálil Blümel, na druhém konci kluziště pro změnu v pádu zakončoval Matouš!
     
    32:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    I druhou přesilovku Dynamo využilo a odskakuje Lvům na rozdíl dvou branek! Zprava našel Pochobradský před bránou volného DOMINIKA CHÁRU, jenž si s kotoučem věděl rady a přiklepl ho do odkryté části domácí svatyně – 1:3. Asistence: Michal Pochobradský, Ondřej Matýs.
     
    31:12
    Bieniek jde pykat za podražení protihráče a Pardubice budou hrát přesilovku. V té dnes již jednou skórovali, dokáží svůj úspěch zopakovat?
     
    25:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice otáčejí skóre a ujímají se vedení! Mert nahrál od modré čáry do prostoru mezikruží MICHALU POCHOBRADSKÉMU, který z otočky prostřelil Koubu bekhendem – 1:2. Asistence: Jakub Mert.
     
    22:41
    Kostka obdržel zpoza brány nahrávku a zkoušel zblízka vystřelit, Kouba ale předvedl rychlý zákrok lapačkou.
     
    22:10
    Hašek ujížděl středem kluziště na Vlka, zakončení na vyrážečku ale pardubický gólman vytáhl.
     
    19:07
    Před domácí obranu se procpal Blümel, jeho pokus ale zamířil mimo. Chvíli nato se ten samý hráč ocitl sám před bránou, Kouba však vyjel a střelu zneškodnil.
     
    17:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    25 vteřin uplynulo z početní výhody a Pardubice vyrovnávají! JAKUB MERT obdržel kotouč na modré čáře, s ničím se nepáral a poslal ho přímo do hradecké klece – 1:1. Asistence: Ondřej Matýs.
     
    16:40
    První přesilovku v zápase si zahrají hosté, neboť Matěj Síla se provinil držením protihráče.
     
    11:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    První branka východočeského derby je na světě! Z pravé strany vypálil na bránu Hašek, jehož střelu vyrazil Vlk před sebe. V mezikruží si na kotouč počíhal MATĚJ MORONG, který zamířil pod horní tyč – 1:0. Asistence: Jakub Hašek, Václav Maršík.
     
    10:37
    Matouš našel volného Sklenáře, jenž si najel z pravé strany až ke vzdálenější tyči a zkoušel zasunout puk mezi tyč a beton!
     
    05:31
    Černý vystřelil z pravého kruhu a Kouba musel proti touši vytáhnout zákrok ramenem!

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 12. Morong (Hašek, Maršík), 43. Martinec (Pohl), 53. Poppel (Sklenář, Morong) – 18. Mert (Matýs), 26. Pochobradský (Mert), 33. Chára (Pochobradský, Matýs), 57. Chára (Pochobradský), 57. Chára (Matýs)


    Mountfield HK: Kouba (D. Dvořák) – Bieniek, Martinec, Voňka, Pohl, Lelek, Krištof, Jonáš, Kukla – Do. Šedivý, Sklenář (C), Mašín, M. Síla, M. Matouš, Havelec, Poppel, Jakubec, Vaňát, Hašek, Maršík, Morong. Trenér: Miroslav Krupka.
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Jánský) – Leder, Oliva, Žouželka, Bučko, Rudy, Mert, Javůrek – Pochobradský, Antoníček, Kostka, Chára, Blümel (C), Černý, Matýs, Rozlílek, Tobiáš. Trenér: Richard Král.

    Rozhodčí: Veselý – Lučan, Roischel
    bahis siteleri