Neapol – Sassuolo 1:1 (kon.) | Inter – Fiorentina 4:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:1 (1:0)
US Sassuolo Calcio
Pondělí 28.11.2016, 19:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji vám za pozornost a u dalšího textového přenosu na shledanou. (21:11:37)
     
    Zápas čtrnáctého kola italské Serie A mezi SSC Neapol a US Sassuolo Calcio skončil překvapivě remízou 1:1. Domácí byli po většinu zápasu jednoznačně lepší, ale v závěru mírně polevili, což dokázali hosté zužitkovat. Jedna střela na bránu, jeden gól – to je dnešní efektivita Sassuolo. Neapol se sice v závěru ještě snažila s výsledkem něco udělat, jenže nepodařilo se. Hosté si tak odvážejí z Neapole poměrně cenný bod!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. José María Callejón nastřelil v poslední minutě nastavení tyč!
     
    90+3
    José María Callejón teď mohl být hrdinou, jenže jeho rána skončila pouze na tyči! Tak to je obrovská škoda pro domácí tým!
     
    90+3
    Centrovaný balón od rohového praporku vyboxoval bez větších potíží gólman Andrea Consigli. Poslední minuty zápasu mají opravdu velký spád.
     
    90+2
    Marek Hamšík se snažil odcentrovat z levé strany, ale obrana hostí zakročila na výbornou. Neapol bude v nastavení zahrávat rohový kop.
     
    90+1
    Aktuální statistika střel na bránu:
    SSC Neapol – 7
    US Sassuolo Calcio – 1
     
    90
    Rozhodčí se rozhodli nastavit celkem tři minutky navíc.
     
    90
    Po jednom ze soubojů zůstává na trávníku ležet Lorenzo Pellegrini. Hostující hráč ale bude v pořádku, jen se mu v tomhle čase moc nechce vstávat.
     
    89
    Hráči Sassuolo už opravdu nic nevymýšlejí a pouze odkopávají balóny na polovině domácího celku. Pepe Reina stojí před svým pokutovým územím a pouze sbírá dlouhé odkopy soupeře.
     
    88
    Akce Neapole neměla dlouhého trvání, neboť si Marek Hamšík vůbec nerozuměl se svými spoluhráči a dostal se do ofsajdového postavení.
     
    87
    Aktuální statistika držení míče:
    SSC Neapol – 66 %
    US Sassuolo Calcio – 34 %
     
    86
    Domácí hráči se snaží kombinovat na polovině soupeře, jenže před pokutovým územím je až příliš přehuštěný prostor.
     
    85
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Emanuele Giaccherini.
     
    84
    Fotbalisté Sassuolo se teď stáhli na vlastní polovinu a brání jeden bod na trávníku Neapole ze všech sil. Poslední minuty pro ně ale budou ještě hodně krušné.
     
    83
    Neapol najednou přepnula na jiný level a rázem je tempo hry úplně jiné. Aby už ale nebylo pro domácí fotbalisty příliš pozdě.
    82. Grégoire DEFREL - 1:1
     
    82
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe je tady vyrovnání! GRÉGOIRE DEFREL si nejprve ukázal, kam chce dostat přihrávku a poté nádherně ze vzduchu trefuje dlouhý balón Marcella Gazzoly. Hosté tak v poslední desetiminutovce vyrovnávají! Tohle by před zápasem čekal opravdu málokdo! Asistence: Marcello Gazzola.

    Štěpán Hladký

    Branky: 41. L. Insigne (Hamšík) – 82. Defrel (Gazzola)

    Karty:   10. Strinić (NEA), 15. Allan (NEA), 66. D. Mertens (NEA) – 13. Peluso (SAS), 36. L. Mazzitelli (SAS), 49. Ricci (SAS), 69. Ragusa (SAS)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 14:12.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly, Strinić – Allan, Jorginho (76. Diawara), Hamšík (C) – Callejón, Gabbiadini (63. D. Mertens), L. Insigne (85. Giaccherini).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Giaccherini, Ch. Maggio, D. Mertens, Maksimović, Piotr Zieliński, Rog, Ghoulam, Diawara, Tonelli, El Kaddouri.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso – L. Mazzitelli (58. Pellegrini), Magnanelli (C), Missiroli (71. Defrel) – Politano (39. Ricci), Matri, Ragusa.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Antei, Pellegrini, Iemmello, Defrel, Pierini, Lirola, Terranova, Ricci, Dell'Orco, Adjapong.
    bahis siteleri