Neapol – Sassuolo 1:1 (kon.) | Inter – Fiorentina 4:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:1 (1:0)
US Sassuolo Calcio
Pondělí 28.11.2016, 19:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Nádherný pondělí večer při sledování dohrávky čtrnáctého kola nejvyšší italské fotbalové soutěže. Italská Serie A má dnes na programu poslední dva zápasy čtrnáctého kola a my se společně podíváme na střetnutí SSC Neapol a US Sassuolo Calcio. Textovým online přenosem vás bude provázet Štěpán Hladký. Úvodní výkop utkání je stanoven na 19:00.
    Z těchto třiadvaceti hráčů vzejde zítřejší základní jedenáctka Sassuolo!

     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly, Strinić – Allan, Jorginho, Hamšík – Callejón, Gabbiadini, L. Insigne.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Giaccherini, Ch. Maggio, D. Mertens, Maksimović, Piotr Zieliński, Rog, Ghoulam, Diawara, Tonelli, El Kaddouri.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso – L. Mazzitelli, Magnanelli, Missiroli – Politano, Matri, Ragusa.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Antei, Pellegrini, Iemmello, Defrel, Pierini, Lirola, Terranova, Ricci, Dell'Orco, Adjapong.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté se ujali úvodní rozehrávky a ihned se ženou do útoku. Neapol se dnes představí ve světlemodrých dresech a Sassuolo v dresech zelenočerných.
     
    2
    Nepřesná přihrávka Josého Callejóna skončila pouze u gólmana hostí. Andrea Consigli si tak připisuje první dotek s míčem.
     
    3
    Sassuolo ale s balónem moc dlouho nepobylo. Po špatné rozehrávce Mattea Politana skončil míč až za postranní čarou.
     
    4
    Francesco Acerbi si počínal při bránění Lorenza Insigneho za hranicí pravidel. Neapol bude mít výhodu rozehrávky z poměrně velké vzdálenosti.
     
    5
    Kapitán Marek Hamšík poslal do šestnáctky soupeře načechraný centr, který ale nenalezl žádného z jeho spoluhráčů. Míče se tak opětovně ujímá gólman Andrea Consigli.
     
    6
    Centrovaný míč Jorginha z pravé strany byl zablokován dobrým zákrokem obránce Paola Cannavara. Domácí však i přes to zůstávají u míče.
     
    7
    Neapol zatím prochází obranou soupeře jako nůž máslem. Dvě, tři rychlé přihrávky a obránci Sassuolo neví, kde jim hlava stojí.
     
    8
    Marcello Gazzola se hnal do rychlého přečíslení, jenže Kalidou Koulibaly ho zastavil nádherným skluzem. Hosté budou na polovině Neapole vhazovat.
     
    9
    Ihned po vhození míče do hry ale hosté o kontrolu nad míčem přišli. Neapol se tak opětovně pomalu přesunuje na útočnou polovinu.
     
    10
    Ivan Strinić to teď přehnal v souboji s agresivitou a za zbytečné dohrání soupeře obdržel od hlavního sudího žlutý kartónek. Matteo Politano se zatím z trávníku nezvedá a drží se za kotník.
     
    11
    Na trávníku už jsou také zdravotníci Sassuolo, kteří se starají o zraněného hráče. Vypadá to ale, že Matteo Politano bude nakonec v pořádku.
     
    12
    Hosté z následné standardní situace z pravé strany nedokázali vůbec nic vytěžit. Centrovaný balón skončil pouze v rukavicích gólmana Pepe Reiny.
     
    13
    Žlutit se ale bude také na druhé straně! Federico Peluso nastavil probíhajícímu Josému Callejónovi nohu, což se pochopitelně nemohlo rozhodčímu ani trochu líbit.
     
    14
    Poslední minuty zápasu jsou hodně rozkouskované. Oba týmy začaly více faulovat a také se objevují první nepřesnosti.
     
    15
    Allan byl v souboji o chvíli později než soupeř a už si musel pomoct drobným zatažením za dres. Rozhodčí měl celou situaci přímo před očima a tak bez váhání vytahuje žlutý kartónek.
     
    16
    José María Callejón se odhodlal ke střele z hranice pokutového území a Andrea Consigli musel předvést první vážnější zákrok v utkání.
     
    17
    Následná akce Neapole neměla moc dlouhého trvání, neboť si Manolo Gabbiadini svůj náběh vůbec dobře nenačasoval a dostal se pouze do ofsajdu.
     
    18
    Lorenzo Insigne si všiml vyběhnutého gólmana hostí, a tak vyzkoušel své štěstí zhruba z pětatřiceti metrů. Padající balón ale skončil pouze za bránou Sassuolo.
     
    19
    Allan si posunul míč do středu hřiště a poté vypálil. Dělová rána domácího hráče ale byla zablokována dobrým blokem jednoho z obránců.
     
    20
    Elseid Hysaj zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku, ale zřejmě to nebude tak vážné, aby domácí obránce již nemohl pokračovat dále v zápase.
     
    21
    José María Callejón se chtěl položit do centru Jorginha, jenže první jmenovaný vůbec neodhadl trajektorii míče a pokus o nůžky tak byl neúspěšný.
     
    22
    Technická střela Marka Hamšíka se hodně kroutila, jenže bohužel pro domácí se zakroutila pouze za zadní tyč brány Sassuolo. Andrea Consigli si teď pořádně oddechl.
     
    24
    Další pokus Josého Callejóna a další nepřesný! Domácí kanonýr se již minimálně třikrát nedokázal trefit mezi tři tyče.
     
    25
    Elseid Hysaj si počínal v souboji s Alessandrem Matrim za hranicí pravidel, čehož si výborně všiml postranní sudí. Hosté budou rozehrávat těsně za polovinou hřiště.
     
    26
    Neapol se dostala do přečíslení tři na dva, jenže přihrávka Lorenza Insigneho byla mizerná! Domácí útočník balón přihrál pouze na kopačky jednoho z obránců.
     
    27
    Manolo Gabbiadini nastřelil míč do bránícího Paola Cannavara, od kterého se balón odrazil za brankovou čáru. Domácí tak budou mít výhodu dalšího rohového kopu.
     
    28
    Rozehrávka rohového kopu se ale domácím vůbec nepovedla. Centrovaný míč Ivana Striniće doplachtil pouze do náruče gólmana Andrea Consigliho.
     
    29
    Neapol má zatím na rohy výraznou převahu, ale že by se to nějak projevilo na výsledku, to se říci nedá. Domácí fotbalisté se dnes poměrně hledají v zakončení.
     
    30
    Máme za sebou úvodní půlhodinku zápasu, ve které jsme se zatím nedočkali ani jedné vážné příležitosti, natož nějaké branky.
     
    31
    Andrea Consigli musel hodně rychle na zem, aby chytil střílený centr Lorenza Insigneho. Gólman hostujícího celku si ale s celou situací nakonec poradil na výbornou.
     
    33
    Marek Hamšík vybízel svou dlouhou přihrávkou své spoluhráče k náběhu za obranu, jenže ani jeden z jeho kolegů tuto nabídku nevyslyšel. Balón tak pohodlně doskákal až ke gólmanovi.
     
    34
    Domácí už opětovně kombinují s míčem před pokutovým územím Sassuolo. Obrana hostí ale dnes brání jako jeden muž, a tak to Neapol nemá vůbec jednoduché.
     
    35
    Federico Peluso si teď při bránění vůbec nerozuměl s gólmanem Andrea Consiglim. Obránce dělal gólmanovi prostor, ale ten proti míči vůbec nešel. Z celé situace málem vyšel nejlépe Lorenzo Insigne, který mohl otevřít skóre dnešního zápasu.
     
    36
    Poměrně zbytečný zákrok Lucy Mazzitelliho si vysloužil u rozhodčího žlutý kartónek. Kromě toho budou domácí zahrávat standardní situaci z hodně dobré vzdálenosti.
     
    37
    Lorenzo Insigne ale napálil míč pouze do zdi hráčů. Hodně velká škoda pro domácí celek, z takové vzdálenosti se má vytěžit mnohem více.
     
    38
    Matteo Politano zůstává ležet na trávníku po jednom ze soubojů. Hráč dává okamžitě najevo, že tady to dál nepůjde a bude potřeba střídání.
     
    39
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Federico Ricci.
     
    41
    Neapol právě vstřelila branku!
    Výborně vyřešený rychlý protiútok domácího celku končí první branku dnešního zápasu! Marek Hamšík našel svým dlouhým pasem nabíhajícího LORENZA INSIGNEHO, který po si po zpracování balónu potáhl míč na střed a nádhernou ranou zpoza šestnáctky překvapil gólmana Andreu Consigliho. Domácí se tak těsně před koncem prvního poločasu dostávají do vedení. Asistence: Marek Hamšík.
    41. Lorenzo INSIGNE - 1:0
     
    43
    Francesco Acerbi nechtěl ponechat nic náhodě, a tak raději odkopl nebezpečný balón daleko do zámezí. Konec první půle patří jednoznačně domácímu týmu.
     
    44
    Domácí hráči by rádi ještě do poločasové přestávky přidali jednu branku, jenže obrana Sassuolo je dnes opravdu výborná.
     
    45
    Rozhodčí se rozhodli nastavit celkem dvě minutky navíc.
     
    45+1
    První poločas se už pouze dohrává na polovině hostujícího celku. Neapol kombinuje s míčem před pokutovým územím soupeře, ale do zakončení se už natlačí.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Domácí vstupují do druhého poločasu poměrně opatrně. Neženou se kupředu, jako tomu bylo v poločase prvním, ale pěkně pomalu rozehrávají až od gólmana Pepe Reiny.
     
    48
    Marek Hamšík pronikl středem hřišti a bez většího rozmýšlení se rozhodl vypálit po bráně. Rána domácího kapitána ale byla hodně nepřesná, a tak míč skončil pouze nad bránou.
     
    49
    Federico Ricci zastavil na polovině hřiště pronikajícího Josého Callejóna pouze za cenu faulu a viděl od hlavního sudího žlutý kartónek.
     
    50
    Hlavičkový pokus Jorginha skončil pouze v reklamních panelech vedle brány Sassuola. Andrea Consigli si tak bere míč a bude odkopávat od své brány.
     
    51
    Antonino Ragusa se prokličkoval s míčem pouze za brankovou čáru domácího týmu. Odkop od brány si tak vyzkouší také gólman na druhé straně.
     
    52
    Neapol teď hodně rychle přepnula do ofenzívy a Andrea Consigli musel z rukávu vytáhnout hodně povedený zákrok. Střela Marka Hamšíka totiž gólové parametry měla!
     
    53
    Domácí už jsou opětovně v držení míče a znovu tak můžeme sledovat kombinaci kolem šestnáctky týmu Sassuolo. Neapol má utkání jednoznačně ve svých rukách.
     
    54
    Marek Hamšík dostal míč na levou nohu, ale i přes to vyzkoušel své štěstí. Slabá rána zpoza šestnáctky však nemohla nadělat Andrea Consiglimu sebemenší problémy.
     
    55
    Antonino Ragusa byl faulován u postranní čáry bránícím Vladem Chiricheşem. Hosté budou rozehrávat zhruba z poloviny hřiště.
     
    56
    Lorenzo Insigne zahrál v pokutovém území soupeře rukou, a tak je akce domácího celku u konce. Andrea Consigli si opětovně bere míč a bude rozehrávat.
     
    58
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Luca Mazzitelli, přichází Lorenzo Pellegrini.
     
    59
    Fotbalisté Sassuolo mají obrovské problémy s přechodem na útočnou polovinu. Neapol brání polovinu hřiště jako nedobytnou tvrz.
     
    60
    Máme za sebou přesně hodinu zápasu a domácí stále vedou pouze o jednu jedinou branku. Aby Sassuolo neudeřilo z nějakého rychlého protiútoku a pak může být vše úplně jinak.
     
    62
    Sassuolo nastřelilo horní tyčku! Po načechraném centru se do míče opřel hlavou Simone Missiroli a označkoval horní tyčku domácí brány. Kdyby balón směřoval o pár centimetrů níže, tak jsme už měli vyrovnáno!
     
    63
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Manolo Gabbiadini, přichází Dries Mertens.
     
    64
    Dries Mertens se okamžitě zapojil do útočného tažení Neapole, jenže si hodně nešikovně ukopl míč za brankovou čáru. Andrea Consigli tak bude odkopávat od své brány.
     
    65
    Tak tuhle kombinaci už domácí hráči přehnali. Marek Hamšík mohl dávno z hranice šestnáctky střílet, jenže hledal ještě lépe postaveného spoluhráče.
     
    66
    Dries Mertens se zapsal do statistik zápasu hodně rychle. Místo gólu ale bude u jeho jména svítit žlutá karta. A jelikož to je pro Mertense pátá žlutá karta v sezóně, tak bude Neapoli chybět v následujícím utkání.
     
    67
    José María Callejón hledal svým centrem nabíhajícího Lorenza Insigneho. Balón byl ale příliš prudký, a tak se Insigne natahoval marně.
     
    69
    Antonino Ragusa byl v souboji pozdě, a tak místo míče trefil pouze nohy pronikajícího Lorenza Insigneho. Zasloužená žlutá karta pro hostujícího útočníka.
     
    70
    Posledních dvacet minut hry. Povede se hostům srovnat nebo Neapol uhájí jednobrankový náskok?
     
    71
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Simone Missiroli, přichází Grégoire Defrel.
     
    72
    José María Callejón se opřel do balónu z voleje, jenže jeho pokus byl zablokován obráncem. Domácí však i nadále zůstávají v držení míče.
     
    73
    Federico Peluso se vůbec nerozpakoval a bez jakéhokoliv rozmýšlení odkopl nebezpečný balón na polovinu soupeře. Pepe Reina si tak po delší odmlce užije s míčem.
     
    74
    S blížícím se koncem zápasu nám stále více přibývá nepřesností. Špatná přihrávka střídá další špatnou přihrávku.
     
    75
    Lorenzo Insigne se snažil projít přes obranu Sassuolo individuálně, jenže míč se mu zamotal pod nohy a domácí útočník tak přišel o kontrolu nad balónem.
     
    76
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Amadou Diawara.
     
    77
    Aktuální statistika střel na bránu:
    SSC Neapol – 5
    US Sassuolo Calcio – 0
     
    78
    Alessandro Matri nedokázal udržet balón na hrací ploše a vhazovat tak budou domácí. Zápase v posledních minutách nemá skoro vůbec žádné tempo.
     
    79
    Kalidou Koulibaly si počínal při bránění Grégoire Defrela pouze za cenu faulu. Hosté budou rozehrávat na polovině Neapole, ale v poměrně velké vzdálenosti od brány.
     
    80
    Domácí teď nevyřešili rychlé přečíslení vůbec dobře. Dries Mertens se snažil zbytečně přenést míč na druhou stranu. V držení míče tak opětovně hosté.
     
    81
    Výkon Neapole v posledních minutách nepůsobí vůbec jednoznačně. Domácí začínají v závěru zápasu poměrně polevovat.
     
    82
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe je tady vyrovnání! GRÉGOIRE DEFREL si nejprve ukázal, kam chce dostat přihrávku a poté nádherně ze vzduchu trefuje dlouhý balón Marcella Gazzoly. Hosté tak v poslední desetiminutovce vyrovnávají! Tohle by před zápasem čekal opravdu málokdo! Asistence: Marcello Gazzola.
    82. Grégoire DEFREL - 1:1
     
    83
    Neapol najednou přepnula na jiný level a rázem je tempo hry úplně jiné. Aby už ale nebylo pro domácí fotbalisty příliš pozdě.
     
    84
    Fotbalisté Sassuolo se teď stáhli na vlastní polovinu a brání jeden bod na trávníku Neapole ze všech sil. Poslední minuty pro ně ale budou ještě hodně krušné.
     
    85
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Emanuele Giaccherini.
     
    86
    Domácí hráči se snaží kombinovat na polovině soupeře, jenže před pokutovým územím je až příliš přehuštěný prostor.
     
    87
    Aktuální statistika držení míče:
    SSC Neapol – 66 %
    US Sassuolo Calcio – 34 %
     
    88
    Akce Neapole neměla dlouhého trvání, neboť si Marek Hamšík vůbec nerozuměl se svými spoluhráči a dostal se do ofsajdového postavení.
     
    89
    Hráči Sassuolo už opravdu nic nevymýšlejí a pouze odkopávají balóny na polovině domácího celku. Pepe Reina stojí před svým pokutovým územím a pouze sbírá dlouhé odkopy soupeře.
     
    90
    Po jednom ze soubojů zůstává na trávníku ležet Lorenzo Pellegrini. Hostující hráč ale bude v pořádku, jen se mu v tomhle čase moc nechce vstávat.
     
    90
    Rozhodčí se rozhodli nastavit celkem tři minutky navíc.
     
    90+1
    Aktuální statistika střel na bránu:
    SSC Neapol – 7
    US Sassuolo Calcio – 1
     
    90+2
    Marek Hamšík se snažil odcentrovat z levé strany, ale obrana hostí zakročila na výbornou. Neapol bude v nastavení zahrávat rohový kop.
     
    90+3
    Centrovaný balón od rohového praporku vyboxoval bez větších potíží gólman Andrea Consigli. Poslední minuty zápasu mají opravdu velký spád.
     
    90+3
    José María Callejón teď mohl být hrdinou, jenže jeho rána skončila pouze na tyči! Tak to je obrovská škoda pro domácí tým!
    90+3. José María Callejón nastřelil v poslední minutě nastavení tyč!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Zápas čtrnáctého kola italské Serie A mezi SSC Neapol a US Sassuolo Calcio skončil překvapivě remízou 1:1. Domácí byli po většinu zápasu jednoznačně lepší, ale v závěru mírně polevili, což dokázali hosté zužitkovat. Jedna střela na bránu, jeden gól – to je dnešní efektivita Sassuolo. Neapol se sice v závěru ještě snažila s výsledkem něco udělat, jenže nepodařilo se. Hosté si tak odvážejí z Neapole poměrně cenný bod!
     
    Děkuji vám za pozornost a u dalšího textového přenosu na shledanou. (21:11:37)

    Štěpán Hladký

    Branky: 41. L. Insigne (Hamšík) – 82. Defrel (Gazzola)

    Karty:   10. Strinić (NEA), 15. Allan (NEA), 66. D. Mertens (NEA) – 13. Peluso (SAS), 36. L. Mazzitelli (SAS), 49. Ricci (SAS), 69. Ragusa (SAS)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 14:12.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly, Strinić – Allan, Jorginho (76. Diawara), Hamšík (C) – Callejón, Gabbiadini (63. D. Mertens), L. Insigne (85. Giaccherini).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Giaccherini, Ch. Maggio, D. Mertens, Maksimović, Piotr Zieliński, Rog, Ghoulam, Diawara, Tonelli, El Kaddouri.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso – L. Mazzitelli (58. Pellegrini), Magnanelli (C), Missiroli (71. Defrel) – Politano (39. Ricci), Matri, Ragusa.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Antei, Pellegrini, Iemmello, Defrel, Pierini, Lirola, Terranova, Ricci, Dell'Orco, Adjapong.
    bahis siteleri