Neapol – Sassuolo 1:1 (kon.) | Inter – Fiorentina 4:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:1 (1:0)
US Sassuolo Calcio
Pondělí 28.11.2016, 19:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    69
    Antonino Ragusa byl v souboji pozdě, a tak místo míče trefil pouze nohy pronikajícího Lorenza Insigneho. Zasloužená žlutá karta pro hostujícího útočníka.
     
    66
    Dries Mertens se zapsal do statistik zápasu hodně rychle. Místo gólu ale bude u jeho jména svítit žlutá karta. A jelikož to je pro Mertense pátá žlutá karta v sezóně, tak bude Neapoli chybět v následujícím utkání.
     
    49
    Federico Ricci zastavil na polovině hřiště pronikajícího Josého Callejóna pouze za cenu faulu a viděl od hlavního sudího žlutý kartónek.
     
    36
    Poměrně zbytečný zákrok Lucy Mazzitelliho si vysloužil u rozhodčího žlutý kartónek. Kromě toho budou domácí zahrávat standardní situaci z hodně dobré vzdálenosti.
     
    15
    Allan byl v souboji o chvíli později než soupeř a už si musel pomoct drobným zatažením za dres. Rozhodčí měl celou situaci přímo před očima a tak bez váhání vytahuje žlutý kartónek.
     
    13
    Žlutit se ale bude také na druhé straně! Federico Peluso nastavil probíhajícímu Josému Callejónovi nohu, což se pochopitelně nemohlo rozhodčímu ani trochu líbit.
     
    10
    Ivan Strinić to teď přehnal v souboji s agresivitou a za zbytečné dohrání soupeře obdržel od hlavního sudího žlutý kartónek. Matteo Politano se zatím z trávníku nezvedá a drží se za kotník.

    Štěpán Hladký

    Branky: 41. L. Insigne (Hamšík) – 82. Defrel (Gazzola)

    Karty:   10. Strinić (NEA), 15. Allan (NEA), 66. D. Mertens (NEA) – 13. Peluso (SAS), 36. L. Mazzitelli (SAS), 49. Ricci (SAS), 69. Ragusa (SAS)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 14:12.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly, Strinić – Allan, Jorginho (76. Diawara), Hamšík (C) – Callejón, Gabbiadini (63. D. Mertens), L. Insigne (85. Giaccherini).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Giaccherini, Ch. Maggio, D. Mertens, Maksimović, Piotr Zieliński, Rog, Ghoulam, Diawara, Tonelli, El Kaddouri.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso – L. Mazzitelli (58. Pellegrini), Magnanelli (C), Missiroli (71. Defrel) – Politano (39. Ricci), Matri, Ragusa.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Antei, Pellegrini, Iemmello, Defrel, Pierini, Lirola, Terranova, Ricci, Dell'Orco, Adjapong.
    bahis siteleri