Neapol – Sassuolo 1:1 (kon.) | Inter – Fiorentina 4:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:1 (1:0)
US Sassuolo Calcio
Pondělí 28.11.2016, 19:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. José María Callejón nastřelil v poslední minutě nastavení tyč!
     
    90+3
    José María Callejón teď mohl být hrdinou, jenže jeho rána skončila pouze na tyči! Tak to je obrovská škoda pro domácí tým!
     
    85
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Emanuele Giaccherini.
    82. Grégoire DEFREL - 1:1
     
    82
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe je tady vyrovnání! GRÉGOIRE DEFREL si nejprve ukázal, kam chce dostat přihrávku a poté nádherně ze vzduchu trefuje dlouhý balón Marcella Gazzoly. Hosté tak v poslední desetiminutovce vyrovnávají! Tohle by před zápasem čekal opravdu málokdo! Asistence: Marcello Gazzola.
     
    76
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Amadou Diawara.
     
    71
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Simone Missiroli, přichází Grégoire Defrel.
     
    69
    Antonino Ragusa byl v souboji pozdě, a tak místo míče trefil pouze nohy pronikajícího Lorenza Insigneho. Zasloužená žlutá karta pro hostujícího útočníka.
     
    66
    Dries Mertens se zapsal do statistik zápasu hodně rychle. Místo gólu ale bude u jeho jména svítit žlutá karta. A jelikož to je pro Mertense pátá žlutá karta v sezóně, tak bude Neapoli chybět v následujícím utkání.
     
    63
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Manolo Gabbiadini, přichází Dries Mertens.
     
    62
    Sassuolo nastřelilo horní tyčku! Po načechraném centru se do míče opřel hlavou Simone Missiroli a označkoval horní tyčku domácí brány. Kdyby balón směřoval o pár centimetrů níže, tak jsme už měli vyrovnáno!
     
    58
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Luca Mazzitelli, přichází Lorenzo Pellegrini.
     
    49
    Federico Ricci zastavil na polovině hřiště pronikajícího Josého Callejóna pouze za cenu faulu a viděl od hlavního sudího žlutý kartónek.
    41. Lorenzo INSIGNE - 1:0
     
    41
    Neapol právě vstřelila branku!
    Výborně vyřešený rychlý protiútok domácího celku končí první branku dnešního zápasu! Marek Hamšík našel svým dlouhým pasem nabíhajícího LORENZA INSIGNEHO, který po si po zpracování balónu potáhl míč na střed a nádhernou ranou zpoza šestnáctky překvapil gólmana Andreu Consigliho. Domácí se tak těsně před koncem prvního poločasu dostávají do vedení. Asistence: Marek Hamšík.
     
    39
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Federico Ricci.
     
    36
    Poměrně zbytečný zákrok Lucy Mazzitelliho si vysloužil u rozhodčího žlutý kartónek. Kromě toho budou domácí zahrávat standardní situaci z hodně dobré vzdálenosti.
     
    15
    Allan byl v souboji o chvíli později než soupeř a už si musel pomoct drobným zatažením za dres. Rozhodčí měl celou situaci přímo před očima a tak bez váhání vytahuje žlutý kartónek.
     
    13
    Žlutit se ale bude také na druhé straně! Federico Peluso nastavil probíhajícímu Josému Callejónovi nohu, což se pochopitelně nemohlo rozhodčímu ani trochu líbit.
     
    10
    Ivan Strinić to teď přehnal v souboji s agresivitou a za zbytečné dohrání soupeře obdržel od hlavního sudího žlutý kartónek. Matteo Politano se zatím z trávníku nezvedá a drží se za kotník.

    Štěpán Hladký

    Branky: 41. L. Insigne (Hamšík) – 82. Defrel (Gazzola)

    Karty:   10. Strinić (NEA), 15. Allan (NEA), 66. D. Mertens (NEA) – 13. Peluso (SAS), 36. L. Mazzitelli (SAS), 49. Ricci (SAS), 69. Ragusa (SAS)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 14:12.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly, Strinić – Allan, Jorginho (76. Diawara), Hamšík (C) – Callejón, Gabbiadini (63. D. Mertens), L. Insigne (85. Giaccherini).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Giaccherini, Ch. Maggio, D. Mertens, Maksimović, Piotr Zieliński, Rog, Ghoulam, Diawara, Tonelli, El Kaddouri.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso – L. Mazzitelli (58. Pellegrini), Magnanelli (C), Missiroli (71. Defrel) – Politano (39. Ricci), Matri, Ragusa.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Antei, Pellegrini, Iemmello, Defrel, Pierini, Lirola, Terranova, Ricci, Dell'Orco, Adjapong.
    bahis siteleri