Liberec – Chomutov 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 7:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:3 (1:0 po s.n.)
Pardubice – Č. Budějovice 1:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 08.12.2016, 18:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak jsem to zakřikl! Minutu a půl před koncem zápasu unikl pardubické obraně MIROSLAV TEJKO a po precizně provedeném bekhendovém blafáku strhává vedení na stranu Motoru! Bez asistence.
     
    33:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno po parádní akci Pardubic! Voženílek zatáhl puk do pásma, navázal na sebe dva beky a šikovnou přihrávkou dostal do přečíslení Filipa Zadinu s MIROSLAVEM ROHLÍKEM. Poslední jmenovaný měl po perfektní Zadinově přihrávce před prázdnou brankou jednoduchou úlohu! Asistence: Filip Zadina a David Voženílek.
     
    05:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor jde do vedení! Dva Jihočeši se po sporné situaci na modré čáře ocitli osamoceni přímo před Kloučkem a TOMÁŠ GUMAN měl spoustu času i místa na vymíchání domácího strážce klece. Asistence: Miroslav Tejko.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 34. Rohlík (Zadina, Voženílek) – 6. Guman (Tejko), 59. Tejko


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Faltys, Horyna, Kučera, Rudy, Šklíba, Trejbal, Zukal – Bureš, Dušek, Martinec, Petrus, Rohlík, Roubal, Syrovec, Štefka, Voženílek, Zadina
    HC Motor České Budějovice: Patera (Němec) – Babchuk, Benda, Farka, Michal, Radoš, Svoboda – Bárta, Doktor, Guman, Káník, Mařík, Matys, Rolínek, Šulek, Tejko, Vochozka

    Rozhodčí: Doležal – Čížek, Křivohlavý
    bahis siteleri