Magnitogorsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Ufa – Kunlun 4:5 (0:1 po s.n.)
Čerepovec – Jaroslavl 3:2 (kon.) | N.Novgorod – Toljatti 2:1 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Viťaz 5:2 (kon.)
Jokerit – HC Slovan 1:3 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 2:1 (2:1 po s.n.) | Soči – Kazaň 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Riga – Záhřeb 0:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Čtvrtek 08.12.2016, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:55 Alexej KOPEJKIN - 5:2
     
    54:55
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté vzápětí snižují na rozdíl tří branek. ALEXEJ KOPEJKIN v obležení tří protihráčů dokázal prostřelit Fastha střelou z pravého kruhu mezi betony. Asistence: Bude doplněno.
    54:41 Maxim MAMIN - 5:1
     
    54:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A máme tu další gól v síti hostů! MAXIM MAMIN se dostal ke kotouči v mezikruží a Säteri proti jeho následné střele mířené k pravé tyči neměl šanci kotouč chytit. Asistence: Bude doplněno.
    52:02 Semjon KOŠELEV - 4:1
     
    52:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí zvyšují na 4:1! SEMJON KOŠELEV si sjel s kotoučem od pravého mantinelu do mezikruží, odkud střelou do pravého horního růžku branky nedal Säterimu sebemenší šanci. Asistence: Vjačeslav Osnovin a Maxim Mamin.
    39:28 Greg SCOTT - 3:1
     
    39:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí v samotném závěru druhé třetiny opět odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! GREG SCOTT se dostal ke střele z mezikruží a jeho pokus mířený k levé tyči rozvlnil síť za Säterim, který se sice kotouče svou lapačkou dotkl, ale v cestě do sítě mu zabránit nedokázal. Asistence: Bude doplněno.
    35:01 Alexandr NIKULIN - 2:1
     
    35:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté tentokrát už snižují na rozdíl jedné branky! Afinogenov vypíchl kotouč jednomu z domácích hráčů na vlastní modré čáře a následně uaploval spolu s dalšími dvěma spoluhráči proti jednomu obránci. Afinogenov dlouho váhal s přihrávkou, ale nakonec poslal kotouč na hůl ALEXANDRA NIKULINA, který se střelou z první nemýlil. Fasth se natahoval po kotouči marně. Asistence: Maxim Afinogenov.
    18:44 Sergej ANDRONOV - 2:0
     
    18:44
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou už 2:0! Děnisov se dostal ke střele z pravého kruhu. Säteri kotouč po jeho střele nedokázal udržet, a ten mu tak propadl mezi betonem a rukou. V brankovišti se nejlépe zorientoval SERGEJ ANDRONOV a puk bez problémů poslal do odkryté klece. Asistence: Denis Děnisov a Greg Scott.
    08:25 Kirill PETROV - 1:0
     
    08:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Panin našel skvělou přihrávkou z levého kruhu před brankou úplně volného KIRILLA PETROVA, který se následnou střelou do levého horního růžku branky nemýlil. Säteri neměl proti této střele žádnou šanci. Asistence: Grigorij Panin.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 9. K. Petrov (Panin), 19. Andronov (Děnisov, Scott), 40. Scott, 53. Košelev (Osnovin, Mamin), 55. Mamin – 36. A. Nikulin (Afinogenov), 55. Kopejkin


    CSKA Moskva: Fasth (Filoněnko) – Děnisov, Ožiganov, Panin, Blažijevskij (C), Naumenkov, Ar. Sergejev, Pivcakin – Kugryšev (A), Al. Popov, K. Petrov – Košelev, Osnovin, Mamin – Andronov, V. Žarkov, Scott – Chlopotov, P. Karnauchov, D. Kvartalnov – Kuzmenko.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – A. Semjonov (C), Golovkov, Jeřábek, Katičev, Gimajev, S. Romanov – A. Nikulin, Afinogenov (A), Makejev – Kopejkin (A), Kempe, M. Aaltonen – Soloduchin, Horák, Švec-Rogovoj – Al. Stěpanov, Vyglazov, Rubcov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Sadovnikov, Sazonov
    bahis siteleri