Přerov – HK MD Šumperk 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 1:6 (kon.) | HC Plzeň – Letňany 5:1 (kon.)
Kladno – K. Vary 8:5 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 6:3 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 1:4 (kon.)
Tábor – Slavia 3:12 (kon.) | Žďár n/S – Jihlava 1:2 (kon.) | Vítkovice – Zlín 0:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 5:4 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 4:9 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 4:10 (kon.)
Havířov – Třinec 3:4 (0:2 po s.n.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Poruba – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Mountfield HK
1:6 (1:1, 0:2, 0:3)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 08.12.2016, 15:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    47:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí obrana znovu trochu zvolnila a znovu je za to potrestána. Až do mezikruží s pukem vyjel PAVEL NOVÁK, hradeckému gólmanovi zřejmě trochu stínil obránce. Proto se vyrážečkou marně natahoval po Novákově přesném zakončení k tyčce – 1:6. Asistence: Jiří Remta, Tomáš Hollar.
     
    46:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Myslím, že Motor už tenhle zápas nepustí. Akce prvního útoku totiž končí povedenou trefou. Pavel Novák vybídl od hrazení JAKUBA ČÍŽKA a budějovický kapitán se do puk opřel vskutku parádně – 1:5! Asistence: Pavel Novák, Tomáš Hollar.
     
    41:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď už se ale hradecký gólman natahoval marně a poprvé kapituluje. O využití přesilovky se postaral obránce ŠIMON KUBÍČEK, jenž na modré čáře napřáhl až ke stropu a přes čilý provoz se trefil přesně k bližší hradecké tyčce – 1:4! Asistence: Lukáš Škvarek, Václav Svach.
     
    22:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Mountfield po inkasované brance útočil na vyrovnání, ale nezadařilo se mu a naopak přichází třetí gól do jeho sítě! MATYÁŠ GROSSMANN vystřelil na Tomáše Sajdla a hradecký brankář vyrazil puk nad sebe. Černá guma se mu však smolně snesla za záda, spoluhráč ji vytáhl až zpoza brankové čáry – 1:3. Asistence: Jiří Dvořák, Jaroslav Pouzar.
     
    21:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Druhá třetina startuje úplně stejně jako ta první, tedy gólem Českých Budějovic! Po Sajdlově zásahu sice domácí soupeře vytlačili za branku, ale tam vyhrál souboj Jakub Čížek a chytrou přihrávkou našel na kruhu PAVLA NOVÁKA. Ten zamířil mezi betony hradeckého brankáře a vrací Motoru vedení – 1:2! Asistence: Jakub Čížek.
     
    15:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Spoluhráč přenechal kotouč Petru Moravcovi, který ho bekhendem poslal na brankáře. Tam ho sice zblokoval obránce, ale nejrychleji se zorientoval JAN MARHA, jenž po rychlé otočce nedal Dvořákovi šanci. Pro hráče hradecké osmé třídy jde o první extraligový gól – 1:1! Asistence: Petr Moravec, Daniel Šedivý.
     
    01:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    No a hosté se hned ve druhé minutě ujímají vedení, v útočném pásmu předvedli na rozdíl od domácích potřebný důraz. Střelu Filipa Houdka ještě Tomáš Sajdl vyrazil, ale na dorážku byl těsně před ním připraven ADAM RYBA, jenž protlačil kotouč pod tělem brankáře do sítě – 0:1. Asistence: Filip Houdek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 16. Marha (Moravec, Šedivý) – 2. Ryba (Houdek), 22. Novák (Čížek), 23. Grossmann (J. Dvořák, Pouzar), 42. Kubíček (Škvarek, Svach), 47. Čížek (Novák, Hollar), 48. Novák (Remta, Hollar)


    Mountfield HK: Sajdl (23. Tichý) – Pelda, Heligr, Řehák (C), Junek, Perička, Myška – Šedivý, Hynek, Soukup, Marha, Kašpar, Moravec, Müller, Jušta, Vognar, Záliš, Janda. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Motor České Budějovice: M. Dvořák (Kadlec) – J. Dvořák, Kubíček, Procházka, Dekret, Řehout, Svach, Remta – Grossmann, Novák, Škvarek, Čížek (C), Houdek, Ryba, Hollar, Schwartz, Janoch, Pouzar. Trenér: Ladislav Kolda.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Zeman, Řezníček.
    bahis siteleri