Polsko – Česko 0:8 (kon.)
konec
Polsko
0:8 (0:4, 0:4, 0:0)
Česko
Pátek 16.12.2016, 13:30 • Zimní stadion Púchov • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    32:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Elitní formace českého týmu minutu svírala soupeřky v pásmu, Klára Seroiszková byla dvakrát faulovaná, ale nakonec to přece jenom končí šťastně. Když už se kompletní útočná trojice navezla před brankoviště, dorážky Mlýnkové a Seroiszkové ještě Sassová nějak zastavila, ale BARBORA MACHALOVÁ pak už dopíchla puk do prázdné brány – 0:8. Asistence: Klára Seroiszková, Natálie Mlýnková.
     
    28:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ťuk ťuk ťuk, ve hře čtyř proti čtyřem přidáváme kráásný sedmý gól! Tohle byla paráda. Jandušíková s si vyměnila puk u střídačky s Čajanovou, aby pak našla uvolněnou DANIELU PEJŠOVOU. Ta měla dost času udělat ještě dva kroky k bráně a pak zavěsit o břevno tak, jak to umí – 0:7! Asistence: Klára Jandušíková, Sára Čajanová.
     
    24:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se prosazuje pošesté, počtvrté se o to postarala naše kapitánka. KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ vyjela s pukem z pravé strany a i když ho mohla nabídnout Sáře Čajanové, rozhodla se zakončit sama. Pod tělem brankářky jí to vyšlo – 0:6! Asistence: Barbora Machalová, Sára Čajanová.
     
    21:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na minutu mi vypadlo spojení, aspoň jsem nemusel psát všechny ty šance našich hokejistek a můžu napsat až tu, která skončila gólem. Pátý kotouč za záda polské brankářky dostala KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která ve 22. minutě završuje hattrick – 0:5! Asistence: Klára Jandušíková.
     
    19:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Osm sekund před odchodem do kabin přidáváme čtvrtý gól. První dorážku ještě KRISTÝNĚ KALTOUNKOVÉ zblokovala obránkyně, ale pak už ležela brankářka zcela odevzdaně na ledě a česká kapitánka z dalšího pokusu trefila prázdnou branku – 0:4. Asistence: Klára Jandušíková, Sára Čajanová.
     
    11:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Třetí česká radost je na světě, Polky opravdu nemají ve své hře ani sebemenší prvek, kterým by nám mohly konkurovat. Z pravé strany se až do střelecké pozice probila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a její pokus byl nejspíš polskou hokejkou ztečován nechytatelně do růžku – 0:3. Asistence: Klára Seroiszková.
     
    05:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    A přesně po pěti minutách hry je tam druhý. Velkou pochvalu si teď zaslouží Valentýna Černá, která odmakala střídání v útočném pásmu. Nakonec obkroužila branku a o její konstrukci odrazila kotouč k ANNĚ FABŠICOVÉ, která ho okamžitě zametla mezi betony gólmanky do sítě – 0:2! Asistence: Valentýna Černá.
     
    03:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    O chvíli později už je česká převaha proměněna v první gól. Až do mezikruží si vyjela NATÁLIE MLÝNKOVÁ a pak se trefila přesně pod lapačku stojící gólmanky Zamarlikové – 0:1! Asistence: Barbora Machalová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Mlýnková (Machalová), 5. Fabšicová (V. Černá), 12. Kaltounková (Seroiszková), 20. Kaltounková (Jandušíková, Čajanová), 22. Kaltounková (Jandušíková), 25. Kaltounková (Machalová, Čajanová), 29. Pejšová (Jandušíková, Čajanová), 33. Machalová (Seroiszková, Mlýnková)


    Polsko: Zamarliková (29. Sassová) – Danielová, Gogocová, Churasová, Kaminská, Klimecká, Patlová, Podracká, Wcislová – Sopatová, Baranová, Dziwoková, Kalejová, Pirogowiczová, Schrammová, Siejková, Sikorská, Synowiecová, Szymczaková, Wronová, Wybiralová. Trenér: Grzegorz Klich.
    Česko: Švejdová (Štumbaurová) – Škrdlová, Šmajdová, Jandušíková (A), Pejšová, Kotounová, Krčková, Chladová, Hanzlíková – Machalová, Mlýnková (A), Seroiszková – Čajanová, Kaltounková (C), Mazancová – Fabšicová, V. Černá, Sarnovská – Škorpíková, G. Horáková, Hájková. Trenér: Pavel Zuziak.

    Rozhodčí: Krist – Durina, Ševčík.
    bahis siteleri