Empoli – Cagliari 2:0 (kon.) | AC Milán – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Juventus – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
Juventus FC
1:0 (1:0)
AS Řím
Sobota 17.12.2016, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Italská Serie A • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek večera. U sledování dalších on-line přenosů na počtenou! Loučí se s vámi Daniel Kinc. (22:44:36)
    Juventus zvýšil svůj náskok na čele soutěže na sedm bodů, o vítěznou branku se v první půli postaral Gonzalo Higuaín!

     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 0:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:17.
     
    Utkání je u konce a dost možná jsme byli svědky utkání, které rozhodne o držiteli titulu! Juventus nakone zvítězil ve šlágru podzimu na domácím hřišti proti AS Řím 1:0 a utíká mu v tabulce na sedmibodový rozdíl!

    O jedinou trefu dnešního vypjatého duelu se postarala ve 14. minutě Gonzalo Higuaín, jenž vybojoval míč, připravil si jej na střelu, a poté jej nekompromisně napálil přesně k pravé tyči, s jejíž pomocí doputoval balón do sítě. Ve druhém poločase měly oba celky několik šancí, ale všechny zůstaly neproměněny, a domácí Juventus tak zvítězil nejtěsnějším možným rozdílem 1:0!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Centr z přímého kopu byl ale přetažený, navíc domácí nyní drží míč dostatečně daleko a nejdůležitější výhra podzimní části sezóny je nesmírně blízko.
     
    90+3
    Ještě jednu žlutou kartu si připisuje Stefano Sturaro, který soupeře na obranné polovině stáhl nedovoleně k zemi.
     
    90+2
    Na opačné straně se k dalekonosné ráně odhodlal Diego Perotti, jeho pokus byl sražen, ale Buffon musel ven z branky, aby zabránil rohu, míč si s ním pohrával, ale nakonec jej ukryl v náručí.
     
    90+1
    Rudiger v dalším souboji fauloval u rohového praporku Paula Dybalu, ale tentokrát se celá situace obešla bez karetního trestu.
     
    90+1
    Budou se nastavovat čtyři minuty!
     
    90
    Anthony Rudiger na polovině hřiště přidržel Dybalu a za svůj faul vidí žlutou kartu. Domácí hrají, co potřebují.
     
    90
    Stefano Sturaro se mohl stát hrdinou! Dlouhý nákop z obranné poloviny prodloužil Mandžukič hlavou, Fazio v osobním souboji, ale Sturaro ve skluzu nedokázal prostřelit brankáře hostů!
     
    89
    Nainggolan, jemuž v posledních minutách tečou nervy, nyní neunesl situaci a zcela zbytečně fauloval Sturara a také on si odnese na památku žlutou kartu.
     
    88
    K dalšímu centru se na pravé straně dostal střídající Peres, jenž posadil míč přesně na hlavu Perottiho, který ale zakončoval zády k brance a nestihl si seřídit svou mušku.
     
    87
    Diego Perotti vyslal do šestnáctky domácích další jedovatý centr, Buffon si ale našel cestu k míči a s vypětím sil jednou rukou míč dokázal vyboxovat.
     
    86
    Nainggolan se prohnal i s trochou štěstí po pravé straně, svým centrem našel El Shaawyho, ale jeho hlavičku, která i tak mířila nad branku, raději Gigi Buffon přizvedl nad břevno.
     
    85
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Konstantinos Manolas, přichází Bruno Peres.
     
    84
    Kostas Manolas byl ostře faulován Stefanem Sturarem a pro dnešek dohrál. Z jeho gestikulace bylo patrné, že zranění zadního stehenního svalu jej do pokračujícího průběhu druhé půle nepustí, do hry se chystá Peres.
     
    83
    Paulo Dybala se na hřišti uvedl hned střeleckým pokusem, když napálil míč levačkou prudce k tyči, ale Szczęsny si na jeho ránu počíhal, a ukryl ji ve svém náručí.

    Daniel Kinc

    Branky: 14. Higuaín

    Karty:   26. Rugani (JUV), 78. Sandro (JUV), 90+3. Sturaro (JUV) – 12. De Rossi (ASR), 16. Džeko (ASR), 28. Gerson (ASR), 89. Nainggolan (ASR), 90. Rüdiger (ASR)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 0:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:17.
    Juventus FC: Buffon (C) – Lichtsteiner (68. Barzagli), Rugani, Chiellini, Sandro – Sturaro, Marchisio, S. Khedira – Pjanić (51. Cuadrado) – Higuaín (82. Dybala), Mandžukić.
    Náhradníci: Audero Mulyadi, Neto – Barzagli, Benatia, Evra, Asamoah, Pjaca, Lemina, Hernanes, Dybala, Cuadrado.

    AS Řím: Szczęsny – Rüdiger, Manolas (85. Peres), Fazio, Emerson – De Rossi (C) (72. El Shaarawy), Strootman – Gerson (46. Salah), Nainggolan, Perotti – Džeko.
    Náhradníci: Alisson, Romagnoli – Peres, Vermaelen, Iturbe, El Shaarawy, Juan Jesus, Salah, Rui, Seck.

    Rozhodčí: Daniele Orsato
    bahis siteleri