Ried – Sturm Graz 0:3 (kon.) | Salzburg – Wolfsberger 3:0 (kon.) | Austria – Mattersburg 2:0 (kon.)
St. Pölten – Admira 2:2 (kon.)
konec
SV Guntamatic Ried
0:3 (0:0)
SK Sturm Graz
Sobota 17.12.2016, 16:00 • Keine Sorgen Arena, Ried Im Innkreis (kapacita: 7.680 diváků) • Rakouská Bundesliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to z mé strany všechno, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne! (17:55:19)
     
    Znamená to, že Ried je v tabulce rakouské ligy osmý s dvaceti bod, Graz putuje do čela rakouské Bundesligy, ale druhý Altach má duel s Rapidem Vídeň k dobru, třetí Salcburk má k dispozici zápas domácí duel s Wolfsbergerem
     
    Po velice nudné první půli zabrali v té druhé hosté, druhé dějství měl Graz pod kontrolou, nepustil Ried až na velkou šanci Aremiho k ničemu. Dvě branky zaznamenal Alar a nutno podotknout, že Sturm vítězí zcela zaslouženě. Pochvalu určitě zaslouží i Dobras za dvě gólové asistence na obě trefy zmiňovaného Alara. Jsou z toho tedy tři body pro favorita utkání!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Po volném přímém kopu, jenž vzal na sebe hostující bek Lykogiannis, z toho nakonec nic vážného nebylo. Utkání už se ale pouze dohrává.
     
    90+1
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Dobras, přichází Horvath.
    90. Uroš MATIČ - 0:3
     
    90
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Hotovo! Tohle už Graz nepustí. Hosté se hnali do útoku, nakonec z toho byl domácí faul. K míči se pětadvacet metrů od branky Durakoviče postavil UROŠ MATIČ a krásně trefil prostor u pravé tyče domácí svatyně! Nádherná branka z volného přímého kopu, která víceméně zajišťuje Sturmu tři body! 0:3!
     
    88
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Alar, přichází Schoissengeyer.
    87.
     
    87
    Hosté si dali málem branku sami, Ademi vydoloval míč, poslal ho do malého vápna Sturmu, kde zcela nepochopitelně vsadil jeden z hostů na razanci, ale přepálil branku Grazu. Teď se hostující hráči vůbec nedohodli.
     
    85
    Mohlo být rozhodnuto. Domácí mužstvo už nechává otevřenou obranu, už riskuje, střídající Gruber rozhodně nebyl v ofsajdu, ve vápně ale mířil levačkou vedle levé tyče branky Durakoviče. Trošku klid měl zachovat hostující hráč.
     
    84
    Centr z levé strany od Bergmanna letěl pouze doprostřed branky, kde Gratzei vyboxoval míč do bezpečí z pohledu hostujícího mužstva.
     
    83
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Ziegl, přichází Fröschl.
     
    82
    Tohle byla obrovská šance, kdy dva beci hostů zcela zaspali, Ademi předběhl oba soupeře a šel sám na hostujícího brankáře, ale naložil s touto šancí bídně, chtěl poslat míč mezi nohama gólmana Sturmu do sítě, ale na to byl Gratzei připravený!
     
    81
    Edomwonyi centroval z levé strany na penaltu, domácí hráči míč odvrátili, ale už ho drží levý obránce hostů Lykogiannis, tohle mají hráči Sturmu Graz velice dobře rozehrané!
    78. Dani ALAR - 0:2
     
    78
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Ještě není hotovo, ale hostující mužstvo je zase blíže k výhře na půdě Riedu. Dobras centroval na přední tyči, kdy Lykogiannis prodloužil míč dozadu na DENIHO ALARA, od kterého putoval míč do sítě. Trošku šťastná trefa pro Graz, ale na to se historie neptá. Jedná se o druhou branku Alara v zápase. 0:2!
     
    77
    Hosté celkem překvapivě zvolili nakonec centr z úhlu z pravé strany, je z toho rohový kop pro Sturm Graz po zásahu brankáře Durakoviče.

    Vít Muzikář

    Branky: 64. Alar, 78. Alar, 90. Matič

    Karty:   15. Prada (RIE)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 6:8. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:12.
    SV Guntamatic Ried: Durakovič – Bergmann, Reifeltshammer (C), Özdemir, Alberto Prada – Ziegl (83. Fröschl), Trauner – Möschl, Elsneg, Nutz (72. Ademi) – Egho (60. Walch)
    Náhradníci: Markus Schöller – Nico Antonitsch, Ademi, Brander, Dennis Chessa, Fröschl, Walch

    SK Sturm Graz: Gratzei – Koch, Spendlhofer, Schulz (C) , Lykogiannis – Jeggo, Matič – Huspek (65. Gruber), Alar (88. Schoissengeyer, Dobras (90+1. Horvath) – Edomwonyi
    Náhradníci: Daniel Lück – Schoissengeyer, Gruber, Skrivanek, Horvath, Lovric, Maresic

    Rozhodčí: Lechner – Riedel, Gruber (všichni Rakousko)
    bahis siteleri