Villarreal – Toledo 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Valladolid 1:1 (kon.) | Atlético – Guijuelo 4:1 (kon.)
Malaga – Cordoba 3:4 (kon.) | Las Palmas – Huesca 2:1 (kon.)
konec
Malaga CF
3:4 (2:2)
Cordoba CF
Úterý 20.12.2016, 21:00Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to všechno, nezbývá než vám poděkovat za pozornost a popřát dobrou noc! Mějte se krásně! (23:03:35)
     
    Hotovo! Córdoba poráží v krásném zápase Málagu 4:3! V součtu obou duelů tak má ve skóre navrch 6:3.

    Domácí hráči dobře nastoupili do zápasu, včas vstřelili první branku, ale hosté dnes měli celkem štěstí, brankář Bojko si moc nezachytal, protože Córdobě vyšly protiútoky do posledního puntíku.

    Jak říkám, moc hezký duel, nebyl snad moment, kdybychom se nudili. Velice pohledné utkání, Málaga měla územní převahu, hru ji tvořil zejména Sandro Ramirez, ale nestačilo to.

    Córdoba předvedla výborný výkon v defenzivě, s přibývajícím časem si věřila. Nakonec poráží Málagu i ve druhém zápase ve čtvrtém kole španělského poháru (v tom prvním vyhrála doma 2:0).
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90. Pedro RIOS - 3:4
     
    90
    Córdoba právě vstřelila branku!
    Ale tohle je odpověď, kterou hostující celek potřeboval! Traore zpracoval míč, byl v tísni, ale udělal si dobrý den z dvou hráčů Málagy, posléze odcentroval na zadní tyč na PEDRA RIOSE, ten hlavičkoval zcela osamocený, brankář Bojko už na míč nedosáhl! 3:4.
    88. Michael SANTOS - 3:3
     
    88
    Málaga právě vstřelila branku!
    A najednou je srovnáno! Razak se tomu usmívá. Jeden z domácích hráčů střílel z penalty do protipohybu Razaka, ještě před ním tečoval míč do odkryté branky hostujícího mužstva MICHAEL SANTOS! Hosté se tomu usmívají! 3:3.
     
    87
    A ta výhra mohla být asi definitivní, z hranice vápna střílel Pedro Rios, ale trošku se ukvapil, nebyl to těžký zákrok pro Bojka! Co se týče kontru domácího mužstva tak před hostující branku přišel centr z pravé strany, kdy si míč schoval do náruče brankář Razak.
     
    86
    Domácí hráči hledali Sandra Ramireze na hrotu útoku Málagy, ale hostující obrana si jej pohlídala, Córdoba může začít klidně pomýšlet na výhru v tomto zápase!
     
    85
    Přiznám se, že teď nevím, jestli Michael Santos anebo Castro centroval z pravé strany, ale ten centr byl zahraný z nouze, Razak čekal u první tyče a zasáhl bez větších problémů!
     
    84
    Sandro Ramirez je aktivní, je to nejlepší hráč domácího celku, nyní útočník Málagy střílel pravou nohou z levé strany, z vápna Córdoby vedle levé tyče branky hostujícího celku, brankář Razak celou situaci kontroloval.
     
    83
    Córdoba zhustila prostor před svým vápnem po brance z pokutového kopu, Málaga to má v ofenzivě složité. Těžko se dostává do nějaké větší šance. Vypadá to, že hostující celek postoupí přes mužstvo z Primera Divison!
     
    82
    Tak to je hodně zajímavá statistika a sice krutá pro domácí celek. Córdoba čtyřikrát vystřelila na branku Málagy...Domácí mužstvo pálilo na hostující svatyni celkem jedenáctkrát.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Sandro Ramirez (Málaga CF).
     
    79
    Po střele křížem na vzdálenější tyč zapsal výborný zákrok hostující brankář Razak. Následný rohový kop na přední tyč se podepsal pod to, že domácí hráč hlavičkoval osamocený, posléze jeden z hostů vykopl míč ze šestnáctky Córdoby.
     
    78
    Málaga těch šancí neměla ve druhém poločase tolik, dobře nastoupila do utkání, ale asi klíčové zatím bylo to, že Córdoba včas odpověděla na trefu svého soupeře. Tím pádem se uklidnila.
     
    78
    Střídání v týmu Córdoba CF: ze hřiště odchází Donoso, přichází Traore.
     
    77
    Domácí Rosales fauluje hostujícího Piovaccariho na polovině hřiště. Takže hostující mužstvo pošetří další sekundy. Nikdo z hráčů Córdoby nespěchá...
     
    76
    Córdoba sem přijela bránit, ale vyšlo ji prakticky zatím vše, protiútoky víceméně jedničku, dá se říci, že hostující mužstvo dnes vytěžilo z minima maximum.
     
    75
    Domácí Jony nemohl zpracovat přihrávku na levé straně. Pro Málagu ten čas utíká hodně rychle. Není to nereálně, aby vstřelila čtyři góly za nějakých osmnáct minut...
     
    74
    Fanouškům hostujícího celku asi zatrnulo, míč tak nenápadně procházel křížem vápnem Córdoby, ale nikdo z domácích fotbalistů se jej nakonec nedotkl.
     
    73
    Pedro Rios je pochopitelně při chuti, musí se mu zvednout sebevědomí, druhou branku ale ze střely z hranice pětatřiceti metrů nepřidal. Míč skončil vedle levé tyče domácí branky.
     
    73
    Střídání v týmu Córdoba CF: ze hřiště odchází Monterde, přichází Alfaro.
     
    72
    A co je Málaze platná střelecká převaha 18:5 proti Córdobě...
     
    71
    Najednou je ta situace ohledně postupu do další fáze španělského poháru pro Málagu kritická, protože domácí mužstvo potřebuje vstřelit další tyči góly! Ve fotbale je možné všechno...
     
    69
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Juanpi, přichází En Nesiry.
    68. Pedro RIOS - 2:3
     
    68
    Córdoba právě vstřelila branku!
    Senzace je blízko! Hodně blízko! Hostující PEDRO RIOS se postavil k penaltě, napoprvé ji poslal do levého horního rohu domácí branky, brankář Bojko tam nedosáhl. Sudí ji nechal opakovat zřejmě kvůli předčasnému pohybu ostatních hráčům. Následně vsadila hostující osmnáctka na jistotu. Bojko šel na pravou stranu, načež PEDRO RIOS uklidil míč doprostřed domácí branky! 2:3!
    66. Žlutá karta
     
    66
    Tohle začíná vypadat špatně pro Málagu! Diego Llorente (MLG) zatáhl Pedra Riose za dres v pokutovém území v době, kdy hráč hostů šel sám na Bojka. Teď ještě domácí pětka může být ráda za žluté napomenutí.
     
    66
    Byla nařízena penalta proti domácím!
     
    64
    Hostující mužstvo celkem snadno přešlo do útoku, ale finální fáze hostům vůbec nefungovala, Pedro Rios nenašel nikoho z hráčů Córdoby na přední tyči domácí branky.
     
    63
    To byla šance! Málaga mohla jít opět do vedení. V situaci tři na dva zvolil Sandro Ramirez přihrávku doleva na Castra, ten mohl překonat Razaka, střílel na zadní tyč, ale míč skončil těsně vedle pravé tyče hostující branky.
     
    62
    Režii nám nabízí velice zajímavou statistiku ztrát, která hovoří o tom, že Málaga jich má za takřka 62 minut hry 44, Córdoba 45.
     
    61
    Domácí fotbalisté měli k dispozici volný přímý kop pár metrů od pokutového území hostujícího mužstva, ale míč skončil pouze na hlavě jednoho z fotbalistů Córdoby, Razak si žádný zákrok nepřipsal.
     
    60
    Sandro Ramirez si dobře všiml, že proti němu vystoupil soupeř, takže zvolil přihrávku na Ontiverose Parru na pravé straně, ale ani on neohrozil hostující branku. Stále platí, že Málaga více drží míč, ale Córdoba se velice dobře brání, velice dobře si počíná v defenzivě.
     
    59
    Pochopitelně tempo zápasu není na takové úrovni jako v prvním poločase, ale to se dalo čekat. Stále se jedná se o velice zajímavý duel, který nenabízí nudnou podívanou.
     
    58
    Autor hostujících branek v dnešním zápase Piovaccari zůstává ležet na hrací ploše, sudí Ocón dobře ponechal výhodu Córdobě, následně přerušil hru.
     
    58
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Villanueva, přichází Jony.
     
    57
    A zase Sandro Ramirez tvořil hru domácího mužstva na pravé straně, následně ale nepřihrál do ohně vůbec přesně, hostující obrana se ubránila, aniž by brankář Córdoby Razak musel zasahovat.
     
    56
    Jestli někdo zlobí hostující obranu, tak je to Sandro Ramirez, nyní ale nedosáhl tento hráč Málagy na míč na zadní tyči hostující branky. I tak platí, že Ramirez se už dnes dvakrát prosadil a je to určitě nejnebezpečnější fotbalista domácího mužstva.
     
    54
    Z tribun stadion se ozývá pískot a může za to trpělivá kombinace hostující obranné čtyřky, která je navíc obohacená také o brankáře Córdoby Razaka. Tohle se domácím fanouškům ale vůbec nelíbí.
     
    52
    Luso (COR) je potrestán žlutou kartou ze faul na polovině Málagy. Je to první žlutá karta zápasu.
     
    52
    Málaga nemůže na nič čekat, domácí Ontiveros Parra šel do souboj jeden na jednoho, následně pálil z pravé strany ale pouze doprostřed branky Córdoby, kde čekal připravený hostující brankář Razak.
     
    51
    U postranní čáry velice dobře pracoval domácí obránce Villanueva, ale domácí fotbalisté se neprosadili po centru z levé strany, který měl přistát v okolí pokutového kopu.
     
    50
    Těžko říci, jaké pokyny dal hostující trenér svým svěřencům o poločasové přestávce, rozhodnuto ještě není. Teď ale odpískal pomezní sudí ofsajd hostujícího mužstva.
     
    48
    Córdoba se ubránila po centru z pravé strany, který směřoval na penaltu, následně španělský sudí Ocón viděl přestupek v podobě ruky jednoho z hráčů v dresu Málagy.
     
    46
    Na konci první minuty prvního poločasu si celkem rutinní zákrok připsal hostující brankář Razak, ve vápně nebyl nikdo z domácích hráčů, takže poměrně snadná práce pro gólmana hostujícího celku.
     
    46
    Výkopem hráče Málagy začala druhá půle, domácí mužstvo potřebuje vstřelit ještě tři góly, aby vůbec mohlo pomýšlet na postup!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí remízou 2:2. Hlavními postavami byl domácí Ramirez a hostující Piovaccari, kteří vstřelili oba po dvou brankách. Hraje se moc hezký fotbal s velkým množstvím šanci. Myslím si, že Córdoba přijela trošku s defenzivní taktikou, postavila také jednoho útočníka, šetří čas, co to jde. Tenhle dvojduel má skvěle rozehraný, k postupu jí stačí, aby ve druhém poločase neinkasovala více než dvakrát!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Córdoba dokonce mohla po prvním poločase vést, ale to už by asi bylo příliš. Po přihrávce z levé strany střílel z úhlu, ale velice razantně hostující kapitán Caballero, avšak Bojko v brance Málagy potřetí neinkasoval!
     
    45+1
    Michael Santos ještě pomáhá hostujícím fotbalistům faulem na polovině Córdoby. To se pochopitelně outsiderům duelu hodí. Zase pošetří nějaký čas před poločasovou přestávkou!
     
    45
    Rychlý ťukec fotbalistů Málagy na celkem velkém prostoru končí pokusem levou nohou v podání Sandra Ramireze, na poslední chvíli k němu přistoupili dva hráči Córdoby ,nakonec míč končí vedle levé tyče hostující branky!
     
    45
    Španěl Pedro Rios zůstal ležet na hrací ploše, ale už se zvedl, může tak normálně pokračovat v boji, který se dobře vyvíjí pro hostující Córdobu!
    42. Federico PIOVACCARI - 2:2
     
    42
    Córdoba právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Střelecký souboj Ramirez – Piovaccari pokračuje. Tohle je krásný fotbal! Pedro Rios dostal míč do běhu z pravé strany, ale Bojko dobře zmenšil úhel, následně ale chladnou hlavu zachoval FEDERICO PIOVACCARI! Jeden z domácích hráčů ještě chtěl zachránit situaci pro Málagu na brankové čáře, ale míč skončil nakonec v brance! Druhý gól Itala v zápase! 2:2! Málaga potřebuje vyhrát minimálně 5:2, aby postoupila!
    39. Sandro RAMIREZ - 2:1
     
    39
    Málaga právě vstřelila branku!
    To je zápas! Vůbec se nenudíme při jeho sledování! Málaga rozhodně nic nebalí a chce postoupit ve španělském poháru dále. Michael Santos si narazil míč se SANDREM RAMIREZEM, který z jedničky poslal míč k levé tyči branky Córdoby! 2:1!
     
    38
    José Caro zajel šlapákem do domácího Castra, navíc po odehraní míče, volný přímý kop, to byla záležitost Sandra Ramireze, jenž poslal míč na penaltu, domácí obrana se bez větších problémů ubránila.
     
    37
    Snaha nelze upřít domácímu celku, hlavně Sandro Ramirez je při chuti, povzbudila ho vstřelená branka, nyní si právě po jeho přihrávce jeden z domácích fotbalistů špatně pokryl míč, což se pochopitelně hostujícím hráčům náramně hodí.
     
    35
    Co se týče držení míče, tak ta převaha Málagy není tak znatelná, jak se zdá – 58% – 42%. Těžko říci, co udělá se zápasem branka Piovaccariho, do té doby mi přišel domácí celek uvolněný, jistý v kombinaci, sebevědomý.
     
    34
    Když se ještě vrátím se srovnávací trefě hostující Córdoby, tak to byla vůbec první střela hostů na branku domácího mužstva, to je celkem krutá záležitost pro Málagu.
     
    32
    Málaga chtěl kontrovat svojí druhou brankou v zápase, ale nestalo se tak. Michael Santos poslal pěkný centr na hlavu Ontiverose Parra, ten se uvolnil moc pěkně, dobře pracoval tělem, byla tam dobrá koordinace těla, hráč domácího mužstva hlavičkoval do levého horního rohu hostující branky, ale míč skončil mimo tři tyče.
     
    31
    Branka italského útočníka hostujícího celku navíc znamená, že dnes neuvidíme v zápase Málaga – Córdoba prodloužení. To můžeme říci se stoprocentní jistotou! Najednou ale musí celek ze Primera Divison vstřelit tři branky, a to je celkem velký problém pro favorita zápasu!
    28. Federico PIOVACCARI - 1:1
     
    28
    Córdoba právě vstřelila branku!
    Zrovna jsem chtěl říci, že Córdoba se nedostala vůbec k ničemu, jenže to už neplatí. V jednoduchosti je krása! Křižná přihrávka si našla Donosa Alvareze, posléze to byla situace dva na dva, kdy Alvarez předložil míč před prázdnou branku Málagy FEDERICU PIOVACCARIMU, ten si dal hodně záležet, ale nezaváhal, a to je podstatné! 1:1! Takže Córdoba může klidně prohrát 1:3 a i tak postupuje!
     
    26
    No, Sandro Ramirez je pochopitelně při chuti. Nyní si Razak postavil dvojčlennou zeď, ale nebylo mu to vůbec platné. Střelec první branky zápasu poslal krásný centr na zadní tyč a vtom skončil míč na břevnu hostující branky.
     
    24
    A právě Luso byl na začátku špatné rozehrávky Córdoby, nakonec konečná fáze akce Málagy spočívala v pokusu z pětatřiceti metrů, jejímž autorem byl Ontiveros Parra, Razak by u míče byl, jistil celou situaci, načež hrací předmět skončil vedle levé tyče hostující branky.
     
    22
    Ještě jsem zapomněl dodat, že Héctor Rodas spadl na tuším pravé rameno po souboji s Ramirezem. Následně musí být hostující čtyřka střídaná, nahrazuje ji Španěl Luso.
    19. Sandro RAMIREZ - 1:0
     
    19
    Málaga právě vstřelila branku!
    Tak tohle je ideální start pro Málagu. Takhle si to zřejmě domácí hráči představovali. První branka zápasu je tady! Michael Santos krásně našel mezi Héctorem Rodasem a ještě jedním bekem Córdoby SANDRA RAMIREZE, Razak asi pozdě vyběhl z branky, snažil se ještě skočit střelci gólu pod nohy, ale ten jej obešel, celkem z úhlu poslal míč do prázdné branky! Córdoba se tak dostává již v devatenácté minutě pod tlak! Tohle Málaga potřebovala! 1:0!
     
    17
    Tohle byla ruka u těla, je to o citu rozhodčího. Ocón by si to rozhodně obhájil. Každopádně hra pokračuje, zatím je to vyrovnaný zápas.
     
    16
    Tohle penalta nebude, alespoň tedy podle soudu sudího Ocóna. Domácí hráči se dožadovali odpískání pokutového kopu po ruce hostujícího Ramose, ještě nám režie nenabídla opakované záběry.
     
    15
    Domácí Sandro Ramirez zůstal ležet na hrací ploše, ale sudí Ocón nechal hru pokračovat, následně se domácí hráč zvedl, hosté ale chtěli hrát dál, jenže výsledkem toho byla nepřesná šajtle Itala Piovaccariho na pravou stranu, míč skončil daleko vedle pravé tyče branky Ukrajince Bojka.
     
    13
    Hector Ramos špatně rozehrál křížem na pravou stranu, tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů, domácí celek toho chtěl využít rychlým autovým vhazováním, ale nikdo z hráčů Málagy se ve vápně Córdoby nedostal k zakončení po přihrávce pod sebe do okolí penalty.
     
    11
    Zpočátku akce si Córdoba velice dobře pokryla hráče Málagy, ale i tak přišel centr z kategorie jedovatých z pravé strany v podání Ontiverose Parry, tam mohl klidně jeden z domácích překvapit obranu hostů lehkou tečí, ale nestalo se tak.
     
    10
    Určitě bude chtít Córdoba hrozit ze svých protiútoků. Přesně o to se pokoušel obránce Samu, který se vydal na útočný výlet, ale vtom právě on si nedovoleně počínal v souboji se svým soupeřem Rosalesem.
     
    9
    Fotbalisté z nejvyšší španělské fotbalové soutěže jsou od začátku zápasu aktivní, vytváří nátlakovou hru na svého méně známého soupeře. Zatím Málaga čtyřikrát vystřelila, to Córdoba neprověřila Bojka ani jednou.
     
    8
    Málaga odléhá vápno Córdoby, Michael Santos se před malou chvílí dožadoval pokutového kopu, ale myslím si, že zcela správně neodpískal sudí Ocón penaltu pro domácí hráče, tam nebyl vůbec záměr Santose o hru.
     
    7
    Obrana Córdoby pracuje velice dobře v době, kdy se mužstvo z La Ligy snaží o akci po levé straně, zatím z toho nebyl ani centr před branku hostujícího celku.
     
    6
    Velké zaváhání hostujícího hráče, kdy Sandro Ramirez zachytil špatnou přihrávku, útočník domácího mužstva ale prováhal vhodný okamžik na střelu a následně střílel na Razaka v brance Cordoby z velkého úhlu.
     
    4
    Akce obou týmů naráží na obrany svých soupeřů. Málaga ale asi bude dnes aktivnější, asi bude více držet míč, bude se snažit tvořit hru a hlavně, co nejdříve udeřit.
     
    2
    První akce Málagy vedla přes levou stranu, hostující brankář Razak nemusel zasahovat.
     
    1
    Utkání zahájeno hvizdem sudího Ocóna. Málaga v modrobílém, Cordoba ve žlutých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Málaga CF: Bojko – Rosales, Llorente, Villanueva, Torres (C) – Ontiveros Parra, Fornals, Juanpi, Castro – Ramirez, Santos
    Náhradníci: Escandell – Duda, En Nesiry, Kone, Munoz, Ricca, Jony

    Córdoba CF: Razak – Samu, Bijimine, Rodas, Caro – Caballero (C), Ramos – Donoso Alvarez, Monterde, Rios- Piovaccari
    Náhradníci: Kieszek – Alfaro, Bergdich, Juli, Luso, Rodri, Traore

    Rozhodčí: Ocón – Prieto, Canales (všichni Španělsko).
     
    První zápas
    První duel skončil, jak už jsem řekl, domácím vítězstvím Cordoby 2:0. Branky padaly až ve druhém poločase, kdy se nejprve prosadil již zmiňovaný Rodri, následně Španěl Borja Dominguez. Jen připomínám, že ve španělském poháru se hraje stejným systémem jako v Lize mistrů, co se týče rozhodnutí o tom, kdo (ne)postoupí.
     
    Córdoba
    Hostující celek je outsiderem dnešního střetnutí, jedná se o mužstvo, které hraje v letošní sezoně druhou nejvyšší španělskou soutěž.

    V té je momentálně až čtrnácté se ziskem pětadvaceti bodů. O víkendu ovšem bralo tři body za vydřenou výhru 2:1 na hřišti dvanáctého Ovieda. Předtím ale prohrálo doma 1.3 s Cadizem, který je aktuálně čtvrtý.

    Nejlepším střelcem hostujícího celku je se sedmi brankami na svém kontě španělský hráč Rodri, jenž je osmým nejlepším kanonýrem LaLigy2.

    Určitě je překvapením, že hosté vyhráli první zápas s Málagou doma 2:0. Dnes mají velkou šanci, jak postoupit ve španělském poháru dál, stačí jim i prohra 1:3, prodloužení by nastalo po prohře Córdoby 0:2. Případný vstřelený gól do sítě domácích by měl nejspíše obrovskou hodnotu, co se týče postupových nadějí druholigového týmu.
     
    Málaga
    Domácí fotbalisté jsou pasováni před dnešním zápasem do role papírového favorita. V sobotu ve španělské lize ale zapsali prohru na hřišti účastníka letošního ročníku Ligy mistrů, a sice Sevilly v poměru 1:4. Hattrickem se prezentoval Vietto, dvě žluté karty během jedné minuty dostal hráč Sevilly Rami.

    Předtím z toho byla remíza 1:1 doma s Granadou, aktuálně předposledním mužstvem La Ligy, takže rozhodně zklamání pro Málagu. Jako jediný se prosadil z hráčů CF Španěl Ignacio Camacho, za hosty vyrovnával devět minut před koncem normální hrací doby Ukrajinec Arťem Kravets.

    Při pohledu na tabulku nejvyšší španělské fotbalové soutěže zjistíme, že Málaga je v současné době na dvanácté pozici se ziskem jednadvaceti bodů. V listopadu například uhrála bezbrankovou remízu na Camp Nou, na stadionu Barcelony, ačkoliv CF dohrávalo o devíti.
     
    Hezký večer, je před námi odvetné utkání čtvrtého kola španělského poháru mezi Málagou a Córdobou. První duel vyhrál hostující celek 2:0. Zápas začíná v 21:00 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Vít Muzikář

    Branky: 19. Ramirez, 39. Ramirez, 88. Santos – 28. Piovaccari, 42. Piovaccari, 68. Rios (pen.), 90. Rios

    Karty:   66. Llorente (MLG), 82. Ramirez (MLG) – 52. Luso (COR)


    Malaga CF: Bojko – Rosales, Llorente, Villanueva (58. Jony), Torres (C) – Ontiveros Parra, Fornals, Juanpi (69. En Nesiry), Castro – Ramirez, Santos
    Náhradníci: Escandell – Duda, En Nesiry, Kone, Munoz, Ricca, Jony

    Cordoba CF: Razak – Samu, Bijimine, Rodas (22. Luso), Caro – Caballero (C), Ramos – Donoso Alvarez (78. Traore), Monterde (73. Alfaro), Rios- Piovaccari
    Náhradníci: Kieszek – Alfaro, Bergdich, Juli, Luso, Rodri, Traore

    Rozhodčí: Ocón – Prieto, Canales (všichni Španělsko)
    30.11.2016
    Cordoba - Malaga 2:0

    Branky: 72. Rodri, 84. Dominguez

    Karty:   54. Caballero (COR), 61. Dominguez (COR), 82. Rodas (COR) – 90. Llorente (MLG), 90+3. Duda (MLG)

    bahis siteleri