Fehérvár – Znojmo 5:3 (kon.)
konec
Fehérvár AV19
5:3 (1:1, 4:1, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 20.12.2016, 19:15 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Pucher útočil na 200. branku, ale není mu přáno. Po krásné přihrávce stál v levém kruhu pro vhazování, ale z první nedokázal trefit prázdnou branku!
     
    58:25
    Nechvátal míří na střídačku, Orli to zkusí v šesti!
     
    46:58
    Obrovská šance domácích! Sarauer našel křižnou přihrávkou úplně volného spoluhráče vedle pravé tyče, avšak Nechvátal se stihl přesunout! Skvělý zákrok gólmana Orlů.
     
    45:12
    Sarauer se ocitl v pravém kruhu úplně osamocený, ale trefil kotouč tak nešťastně, že minul branku. Teď měl obrovskou šanci.
     
    42:20
    Sarauer se natlačil před obranu Orlů a stál sám před Nechvátalem, ale znojemský brankář svůj tým podržel!
     
    40:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to netrvalo dlouho. COLTON YELLOW HORN předvedl krásnou individuální akci. Ze středního pásma si nikým nehlídaný vybruslil až mezi kruhu, odkud zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Adam Hughesman.
     
    36:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli v přesilovce snižují. Skvělou práci odvedl Györi, který na sebe navedl dva protihráče, uvolnil Hughesmana ke střele, který kotouč okamžitě poslal na branku. Tam stál DAVID BARTOŠ, který už pouze dorazil volně povalující se kotouč za brankovou čáru. Marek Györi si připisuje první bod v dresu Orlů! Asistence: Adam Hughesman, Marek Györi.
     
    35:20
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Bodo – 2 min., hákování).
     
    33:31
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Střídání brankářů nepomohlo, THOMAS BEAUREGARD je dnes k nezastavení! Tentokrát stál na modré čáře, sjel si blíže mezi kruhy a vyslal na Nechvátala přesnou ránu. Beauregard slaví hattrick! Asistence: Drew Schiestel.
     
    32:25
    Manavian byl osamocený na modré čáře, nikdo proti němu nevystoupil. Toho tento obránce Fehérváru využil a neuvěřitelně tvrdou střelou prověřil Nechvátalův beton.
     
    31:57
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Podešva – 2 min., podražení).
     
    30:20
    Střídání v týmu Orli Znojmo: ze hřiště odchází Schwarz, přichází Nechvátal.
     
    30:20
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Orli prohrávají již o tři branky! THOMAS BEAUREGARD se dostal ke střele z pravého kruhu pro vhazování a prostřelil Schwarze, který toho má dnes již dost. Asistence: Brance Orban, Antonin Manavian.
     
    29:10
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Střela z ostrého úhlu se zastavila pouze před betonem Marka Schwarze. V brankovišti stál THOMAS BEAUREGARD, který pouze poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Drew Schiestel, Andrew Sarauer.
     
    26:53
    Orban hledal před brankou volného Maylana, ten však nedokázal tečovat kotouč do sítě! Obrovská šance pro domácí.
     
    24:27
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Fehérvár jde podruhé v zápase do vedení. Tentokrát z poměrně nenápadné střely, kterou na Schwarze vyslal DREW SCIHESTEL. Šlo spíše o takové nahození na vzdálenější tyč. Schwarz nic neviděl. Asistence: Daniel Koger.
     
    19:31
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Erdely – 2 min., krosček).
     
    17:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno! MARTIN PODEŠVA si vybruslil až téměř k brance, odkud pohotově vystřelil. Kotouč se dostal až za záda Hetenyie. Asistence: Jan Lattner, Dalibor Řezníček.
     
    17:35
    To nebyl vůbec jednoduchý zákrok. Koger vypálil z levého kruhu a kotouč se velice nebezpečně zavrtěl. Schwarz musel rychle reagovat vyrážečkou!
     
    10:26
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Jejich velice nebezpečná přesilovka slaví úspěch. Manavian obdržel přihrávku na modrou čáru, odkud z první vystřelil. JANOS VAS pak jeho ránu ještě tečoval do protipohybu Schwarze. Asistence: Antonin Manavian, Andrew Sarauer.
     
    09:17
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Tomas – 2 min., hákování).
     
    06:47
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lakos – 2 min., hákování).
     
    04:49
    Manavian pálil od modré čáry! Jeho střela skončila jen těsně mimo.
     
    04:13
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Biro – 2 min., držení protihráče).
     
    02:30
    Šulák dostal útočné choutky a uháněl ze strany sám na Hetenyie. Zkusil ho prostřelit bekhendovým pokusem, ale gólman domácích si poradil.
     
    01:48
    Podešva se dostal až mezi kruhy a tvrdě vypálil! Netrefil však ideálně odkrytou část branky.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 11. Vas (Manavian, Sarauer), 25. Schiestel (Koger), 30. Beauregard (Schiestel, Sarauer), 31. Beauregard (Orban, Manavian), 34. Beauregard (Schiestel) – 18. Podešva (Lattner, Řezníček), 37. Bartoš (Hughesman, Györi), 41. Horn (Hughesman)


    Fehérvár AV19: Hetenyi (Lemay) – Schiestel, Manavian, Sziranyi, Szabo, Szaller, Owens, Laday – Beauregard, Maylan, Orban – Erdely, Vas, Sofron – Sarpatki, Reisz, Szabo-Pal – Koger, Sarauer, Bodo.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (31. Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, Kadeřávek, Biro, Řezníček – Špaček, Bartoš, Yellow Horn – Tomas, Pucher, Lattner – Vodný, Wronka, Podešva – Hughesman, Šeda, Györi – Csamangó.

    Diváci: 3318
    bahis siteleri