Florida – Toronto 2:3 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.) | Tampa – Montreal 4:3 (po pr.)
St. Louis – Philadelphia 6:3 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 2:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
6:3 (2:1, 0:1, 4:1)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 29.12.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Robby FABBRI - 6:3
     
    57:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A na led létají čepice, protože ROBBY FABBRI využil přihrávku od Jaškina a trefil se do prázdné branky, čímž zkompletoval hattrick – 6:3! Asistence: Dmitrij Jaškin, Paul Stastny.
    55:01 Robby FABBRI - 5:3
     
    55:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A troufám si tvrdit, že je rozhodnuto! Náramně to udělal ROBBY FABBRI, který vybojoval puk na levé straně mantinelu, poté si sjel až mezi kruhy, odkud poslal nechytatelnou střelu na bližší tyč – 5:3! Asistence: Patrik Berglund, Dmitrij Jaškin.
    47:13 Scottie UPSHALL - 4:3
     
    47:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Neskutečná tříminutovka, ve které padá třetí gól! Edmundson nahodil puk na branku Masona, jeho střelu tečoval SCOTTIE UPSHALL mimo dosah brankáře Flyers a domácí znovu otáčejí vývoj skóre – 4:3! Asistence:
    45:53 David PERRON - 3:3
     
    45:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je opět srovnáno, vedení Flyers trvalo pouhých 100 vteřin! Hostům se nepovedlo vyhodit kotouč z obranného pásma, který na modré čáře zachytil Parayko. Obránce domácího týmu nahodil na branku, hokejku do střely vložil DAVID PERRON, po jehož odrazu už mířila černá pryž za Masona – 3:3! Asistence: Colton Parayko.
    44:13 Brayden SCHENN - 2:3
     
    44:13
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní už gól určitě platit bude, hosté se dostávají do vedení! Simmonds si vyměnil kotouč s Gostisbeherem, poté se puk dostal před branku, kam si najel BRAYDEN SCHENN, jenž neměl problém prostřelit Huttona – 2:3! Asistence: Shayne Gostisbehere, Wayne Simmonds.
    24:32 Nick COUSINS - 2:2
     
    24:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Těsně po konci přesilové hry se hosté prosadili! Provorov nahodil kotouč na branku, puk tečoval NICK COUSINS do Edmundsona, který si jej srazil do vlastní branky – 2:2! Asistence: Ivan Provorov, Travis Konecny.
    19:48 Robby FABBRI - 2:1
     
    19:48
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté to ještě stihli, využívají v tomto utkání druhou přesilovou hru! Shattenkirk v samostatném úniku Masona nepřekonal, kotouč se odrazil k Paraykovi, jenž přihrál pod sebe, kam si najel ROBBY FABBRI, který střelou na vzdálenější tyč brankáře Flyers překonal – 2:1! Asistence: Colton Parayko
    15:01 Kevin SHATTENKIRK - 1:1
     
    15:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno, domácím trvalo osmnáct vteřin, než využili přesilovou hru! Steen na hranici levého kruhu přihrál pod sebe, kde stál KEVIN SHATTENKIRK, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:1! Asistence: Alexander Steen, Vladimir Tarasenko
    03:25 Wayne SIMMONDS - 0:1
     
    03:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To byla velmi pohledná akce, která dostala hosty do vedení! Schenn přihrával z pravého kruhu přes útočné pásmo na Konecnyho, který neváhal a přihrál do prázdné branky, kde byl aktivní WAYNE SIMMONDS, jemuž nedělalo problémy trefit odkrytou klec – 0:1! Asistence: Travis Konecny, Brayden Schenn.

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 16. Shattenkirk (Steen, Tarasenko), 20. Fabbri (Parayko), 46. Perron (Parayko), 48. Upshall (Edmundson, Pietrangelo), 56. Fabbri (Berglund, Jaškin), 58. Fabbri (Jaškin, Stastny) – 4. Simmonds (Konecny, B. Schenn), 25. Cousins (Provorov, Konecny), 45. B. Schenn (Gostisbehere, Simmonds)


    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Pietrangelo (C), Edmundson, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester – Tarasenko (A), Lehterä, Steen (A) – Perron, Stastny, Schwartz – Jaškin, Berglund, Fabbri – Reaves, Brodziak, Upshall.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Stolarz) – MacDonald, Provorov, Gudas, Del Zotto, Gostisbehere, N. Schultz – Voráček, Giroux (C), Leier – Simmonds (A), B. Schenn, Konecny – Weise, Couturier, Cousins – Ljubimov, Bellemare, VandeVelde.
    bahis siteleri