Kunlun – Vladivostok 1:4 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 3:5 (kon.) | Kazaň – Čerepovec 3:2 (kon.)
Petrohrad – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 2:5 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 29.12.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (19:55:58)
     
    Jakub Nakládal sice nezaznamenal kanadský bod, každopádně i on se výraznou měrou podílel na senzačním úspěchu a parádním tripu jeho celku. Ze čtyř těžkých utkání proti Spartaku, Torpedu, CSKA a SKA padl Lokomotiv paradoxně proti tomu papírově nejslabšímu soupeři.
     
    Skolili Nižnij Novgorod, porazili po nájezdech CSKA a vyloupili dokonce i půdu prvního Petrohradu. Poděkovat však hráči Lokomotivu musí nejen velké hokejové štěstěně, a tohle žurnalistické klišé je v tomhle případě zcela na místě, ale především brankáři Muryginovi, který podal jeden ze svých životních výkonů. SKA byl na ledě jasně lepším týmem, permanentně bušil do soupeře, co to šlo, nakonec však na trefy Kontioly a Kozuna zareagoval pouze Kovalčuk.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Hosté v plném počtu.
     
    59:13
    Murygin, to je jednoznačně muž zápasu. Zase svůj tým neuvěřitelně podržel, sám možná ani netušil, jak zasáhl. Nejprve zlikvidoval bombu od modré čáry, puk se následně odrazil ke Gusevovi, který k tyčce snad ani nemohl mířit lépe. Jenže nakonec trefil rameno svého protivníka, který se na poslední chvíli stačil přemístit.
     
    58:56
    Gusevova přihrávka nebyla přesná. SKA zase přišel o pásmo. Už jen pár desítek sekund zbývá do konce tohoto střetnutí.
     
    58:10
    Už dvakrát se snažili hráči Lokomotivu zakončit z dálky do prázdné brány. Jenže ani jeden pokus neskončil mezi třemi tyčemi.
     
    58:00
    Zahlášeny byly poslední dvě minuty tohoto utkání.
     
    57:29
    Šesťorkin na střídačce, domácí mají k dispozici početní výhodu šest proti čtyřem!
     
    57:28
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Petri Kontiola – 2 min., držení protihráče).
     
    56:47
    Iljenko se dostal do úniku! Jenže pod tlakem svého strážce nakonec nezakončoval, upadl, a spolu se Šesťorkinem, do kterého narazil, se ocitl v brankovišti. Rozhodčí tento zákrok nepovažovali za porušení pravidel.
     
    56:25
    Kdy dojde na power-play? Petrohradu už opravdu mnoho času nezbývá. Pro Lokomotiv se navíc začínají otevírat prostory v soupeřově defenzívě, pomalu a jistě je to ze strany domácích trošku vabank.
     
    54:29
    Talbot je prakticky jediným hráčem, který nějakým způsobem dokáže ohrožovat domácí branku. Pořád číhá na svou šanci, pořád své soupeře neúnavně forčekuje. A SKA se někdy dostane do problémů, ostatně jako v tomto případě. Teď střela skončila těsně vedle Šesťorkinovy svatyně.
     
    54:19
    Kovalčuk si nevšiml, že jeho spoluhráč vjel do pásma o něco dříve, než by bylo zdrávo. Tohle byl zcela evidentní ofsajd.
     
    53:35
    Co nejjednodušeji, to je jasná zpráva od Lokomotivu. Jakmile bude možnost, vyhodit přes všechny čáry bude jeho prvořadým cílem.
     
    52:21
    Zase si Murygin dokázal poradit, poděkovat musí i svým spoluhráčům, kteří na soupeře alespoň nepříjemně dotírali. Dvakrát neuspěl v zakončení ve vyložené pozici Barabanov. Jsou to opravdu hodně krušné chvíle pro Lokomotiv.
     
    52:01
    Dacjuk se snažil těsně po skončení přesilovky překvapit Murygina střelou ze středu pole, nicméně Kronwall jeho pokus tečoval do ochranné sítě. Čas se domácím neúprosně krátí.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 41. Kovalčuk (Vojnov, Barabanov) – 4. Kontiola (Kronwall), 39. Kozun (Talbot)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Zubarev, A. Bělov, Zub, Hersley, J. Jakovlev, Rukavišnikov – S. Plotnikov, Dacjuk, Kovalčuk – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – Barabanov, Koskiranta, Širokov – Ketov, Kablukov, Tichonov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Kronwall, Nakládal, Ljubuškin, Gavrikov, Rafikov, Pašnin, Čerepanov – Kozun, Kontiola, Talbot – Mosaljov, Kraskovskij, Apalkov – Averin, Kartajev, E. Galimov – Iljenko, Kadějkin, Loktionov – Lugin.

    Rozhodčí: Buturlin, Gašilov – Zacharenkov, Sazonov
    bahis siteleri