Kunlun – Vladivostok 1:4 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 3:5 (kon.) | Kazaň – Čerepovec 3:2 (kon.)
Petrohrad – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 2:5 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 29.12.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Murygin, to je jednoznačně muž zápasu. Zase svůj tým neuvěřitelně podržel, sám možná ani netušil, jak zasáhl. Nejprve zlikvidoval bombu od modré čáry, puk se následně odrazil ke Gusevovi, který k tyčce snad ani nemohl mířit lépe. Jenže nakonec trefil rameno svého protivníka, který se na poslední chvíli stačil přemístit.
     
    58:10
    Už dvakrát se snažili hráči Lokomotivu zakončit z dálky do prázdné brány. Jenže ani jeden pokus neskončil mezi třemi tyčemi.
     
    57:29
    Šesťorkin na střídačce, domácí mají k dispozici početní výhodu šest proti čtyřem!
     
    57:28
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Petri Kontiola – 2 min., držení protihráče).
     
    56:47
    Iljenko se dostal do úniku! Jenže pod tlakem svého strážce nakonec nezakončoval, upadl, a spolu se Šesťorkinem, do kterého narazil, se ocitl v brankovišti. Rozhodčí tento zákrok nepovažovali za porušení pravidel.
     
    54:29
    Talbot je prakticky jediným hráčem, který nějakým způsobem dokáže ohrožovat domácí branku. Pořád číhá na svou šanci, pořád své soupeře neúnavně forčekuje. A SKA se někdy dostane do problémů, ostatně jako v tomto případě. Teď střela skončila těsně vedle Šesťorkinovy svatyně.
     
    49:57
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Michail Pašnin – 2 min., faul kolenem).
    46:17 tutovka Ketova
     
    46:17
    Ketov unikl v oslabení do úniku! Mířil svou střelu nad vyrážečku Murygina, jenže ten si s jeho sólem dokázal poradit. Zase Lokomotiv přežil situaci s obrovským štěstím.
     
    46:03
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Alexandr Barabanov – 2 min., držení protihráče).
     
    43:29
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Brandon Kozun – 2 min., sekání).
     
    40:57
    Velký, ale opravdu velký závar před Muryginem! Dadonov, Gusev a nebo ani obránce Jakovlev nedokázali dotlačit puk za brankovou čáru. Jak hostující gólman, tak jeho spoluhráči vůbec netušili, na jaký kolotoč si to koupili lístky. Ale přežili, a to s opravdu notnou dávkou štěstí.
    40:20 Ilja KOVALČUK - 1:2
     
    40:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak se domácím přece podařilo zaslouženě zaznamenat nějakou trefu. Postaral se o ní zkraje druhého dějství ILJA KOVALČUK, který využil v mezikruží přihrávky od Vojnova z rohu kluziště. Vše museli ještě přezkoumat rozhodčí kvůli předchozímu ofsajdu, avšak porušení pravidel neviděli. Asistence: Vjačeslav Vojnov, Alexandr Barabanov.
    38:30 Brandon KOZUN - 0:2
     
    38:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je velký šok pro domácí celek, který byl do této chvíle jasně lepším týmem. Lokomotiv se dostal do přečíslení dva na jednoho. Talbot uzmul puk v obranném pásmu a řítil se podél levé strany. Přihrávkou pak našel BRANDONA KOZUNA, který poloprázdnou branku neminul. Snadno a účelně vyřešené, Šesťorkin se přemístit nedokázal. Asistence: Maxime Talbot.
     
    37:02
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Sergej Plotnikov – 2 min., hrubost + 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jakub Nakládal – 2 min., sekání + 5 min., bitka).
    bitka Nakládala s Plotnikovem
     
    37:01
    Krásná bitka! Dostal se do ní Plotnikov a Nakládal. Český obránce u střídačky sekl svého soupeře a vyzval ho na souboj. Ten asi nakonec dopadl nerozhodně. Emocí na ledě přibývá, to je jasné.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vjačeslav Vojnov – 2 min., krosček).
     
    33:15
    Tohle je opravdu velký tlak, pod jaký se nyní dostali hráči Lokomotivu. Murygin svůj tým snad už podesáté zachránil. Nad hosty drží ochrannou ruku všichni hokejoví svatí. Třeba Nakládal vystřeloval puk z brankoviště před dotírajícími protihráči opravdu na poslední chvíli
     
    30:22
    Ani tohle zakončení v síti neskončilo! A to byl SKA opravdu hodně blízko. Střela Dadonova totiž skončila jen vedle. A opakované záběry nakonec ukázaly, že puk lehce lízl břevno Muryginovy svatyně.
     
    29:25
    ... Šipačov mířil nad lapačku Murygina! Jenže ten se dnes na zápas vyspal skvěle. A znovu zasáhl výtečným zákrokem. DOmácí střelci jako by začali být malinko frustrovaní.
     
    28:39
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Ilja Ljubuškin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:58
    Únik dva na jednoho domácím nevyšel! Širokov totiž zaváhal, vůbec netušil, co má s pukem dělat, jestli má střílet, nebo přihrávat, a nakonec ani Murygin zasahovat nemusel. Tahle nerozhodnost stále SKA možná i vyrovnání.
     
    18:45
    Před Muryginem zívala prázdná branka! Jenže Petrohrad zkrátka nedokázal zavěsit puk za brankovou čáru. Teď měl Lokomotiv obrovské štěstí. Byl to snad Širokov, kdo zahodil tuhle možnost.
    tyčka Guseva
     
    16:10
    Tyčka! Gusev zkusil vypálit z pravého kruhu, kam si najel středem pole, mířil na vzdálenější stranu, nicméně k jeho smůle pouze zazněla branková konstrukce. Petrohradu zbývá ještě dost času, aby využil tuhle přesilovku.
     
    15:51
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Emil Galimov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:50
    A teď Petrohrad mohl na druhé straně potrestat velkou hrubici Lokomotivu v rozehrávce. Podnikl brejk dva na jednoho, snadná kombinace mezi dvěma hráči však nakonec neskončila úspěšně. Šipačov zkrátka nedostal přihrávku zpátky přesně na hokejku, ačkoli byl před Muryginem zcela sám.
     
    12:12
    Tlak hostů před soupeřovou brankou pokračuje! Nakládal se ocitl ve vyložené pozici, jenže nakonec zaměstnaného Šesťorkina nepřekonal. Ten odolal opravdu jen s vypětím všech sil.
     
    11:42
    Velká šance Lokomotivu na navýšení vedení! Šesťorkin si musel poradit s několika dorážkami, petrohradská obrana si nedokázala absolutně poradit.
     
    05:49
    Sice to hodně trvalo, nakonec se ale domácí odhodlali ke střeleckým pokusům. Murygin byl určitě hodně vystrašený, aby puk neskončil za jeho zády. Nakonec se ale ani střela neujala.
     
    04:05
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Ilja Ljubuškin – 2 min., držení hole).
    Petri KONTIOLA - 0:1
     
    03:57
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Dobrý vstup do utkání ze strany hostujícího celku. PETRI KONTIOLA vyslal skrytou střelu přes obránce a zamířil za Šesťorkinova záda. Domácí brankář včas zareagovat nedokázal. Asistence: Staffan Kronwall.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 41. Kovalčuk (Vojnov, Barabanov) – 4. Kontiola (Kronwall), 39. Kozun (Talbot)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Zubarev, A. Bělov, Zub, Hersley, J. Jakovlev, Rukavišnikov – S. Plotnikov, Dacjuk, Kovalčuk – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – Barabanov, Koskiranta, Širokov – Ketov, Kablukov, Tichonov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Kronwall, Nakládal, Ljubuškin, Gavrikov, Rafikov, Pašnin, Čerepanov – Kozun, Kontiola, Talbot – Mosaljov, Kraskovskij, Apalkov – Averin, Kartajev, E. Galimov – Iljenko, Kadějkin, Loktionov – Lugin.

    Rozhodčí: Buturlin, Gašilov – Zacharenkov, Sazonov
    bahis siteleri