Kunlun – Vladivostok 1:4 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 3:5 (kon.) | Kazaň – Čerepovec 3:2 (kon.)
Petrohrad – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 2:5 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 29.12.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:20 Ilja KOVALČUK - 1:2
     
    40:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak se domácím přece podařilo zaslouženě zaznamenat nějakou trefu. Postaral se o ní zkraje druhého dějství ILJA KOVALČUK, který využil v mezikruží přihrávky od Vojnova z rohu kluziště. Vše museli ještě přezkoumat rozhodčí kvůli předchozímu ofsajdu, avšak porušení pravidel neviděli. Asistence: Vjačeslav Vojnov, Alexandr Barabanov.
    38:30 Brandon KOZUN - 0:2
     
    38:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je velký šok pro domácí celek, který byl do této chvíle jasně lepším týmem. Lokomotiv se dostal do přečíslení dva na jednoho. Talbot uzmul puk v obranném pásmu a řítil se podél levé strany. Přihrávkou pak našel BRANDONA KOZUNA, který poloprázdnou branku neminul. Snadno a účelně vyřešené, Šesťorkin se přemístit nedokázal. Asistence: Maxime Talbot.
    Petri KONTIOLA - 0:1
     
    03:57
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Dobrý vstup do utkání ze strany hostujícího celku. PETRI KONTIOLA vyslal skrytou střelu přes obránce a zamířil za Šesťorkinova záda. Domácí brankář včas zareagovat nedokázal. Asistence: Staffan Kronwall.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 41. Kovalčuk (Vojnov, Barabanov) – 4. Kontiola (Kronwall), 39. Kozun (Talbot)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Vojnov, Zubarev, A. Bělov, Zub, Hersley, J. Jakovlev, Rukavišnikov – S. Plotnikov, Dacjuk, Kovalčuk – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – Barabanov, Koskiranta, Širokov – Ketov, Kablukov, Tichonov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Kronwall, Nakládal, Ljubuškin, Gavrikov, Rafikov, Pašnin, Čerepanov – Kozun, Kontiola, Talbot – Mosaljov, Kraskovskij, Apalkov – Averin, Kartajev, E. Galimov – Iljenko, Kadějkin, Loktionov – Lugin.

    Rozhodčí: Buturlin, Gašilov – Zacharenkov, Sazonov
    bahis siteleri