Boston – Edmonton 3:4 (kon.) | Washington – Columbus 5:0 (kon.) | Tampa – Nashville 1:6 (kon.)
St. Louis – Carolina 2:4 (kon.) | Chicago – Buffalo 4:3 (po pr.) | San Jose – Minnesota 4:5 (kon.)
Los Angeles – Detroit 0:4 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 06.01.2017, 01:05 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:36 Justin WILLIAMS - 5:0
     
    45:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání pořádným debaklem! Nutivaara nedokázal vyhodit puk ze třetiny a k odraženému kotouči se poté dostal JUSTIN WILLIAMS, který si nabruslil až do předbrankového prostoru a poté překonal nejistého gólmana Columbusu! Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    36:27 André BURAKOVSKY - 4:0
     
    36:27
    Washington právě vstřelil branku!
    No a nyní se už zdá, že jerozhodnuto! Po Dubinskyho chybě v rozehrávce se puku zmocnil John Carlson, který si všiml rozjetého ANDREHO BURAKOVSKYHO, jenž tváří v tvář Bobrovskému nezaváhal! John Tortorella si ještě vybral trenérskou výzvu, ta ale platnost gólu potvrdila. Asistence: John Carlson
    27:28 Nate SCHMIDT - 3:0
     
    27:28
    Washington právě vstřelil branku!
    Columbuská série vítězství je pořádně ohrožena, domácí totiž přidávají další gól! Ovečkinovi sice střela z levého kruhu nevyšla, ale ruský snajpr poté dostal kotouč na hůl NATEA SCHMIDTA, který nadvakrát překonal Bobrovského! Asistence: Alexandr Ovečkin.
    11:32 John CARLSON - 2:0
     
    11:32
    Washington právě vstřelil branku!
    A už je to zničehonic o dva góly! Johanssonova střílená přihrávka od modré našla v předbrankovém prostoru zadáka JOHNA CARLSONA, od jehož brusle se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Marcus Johansson a Jevgenij Kuzněcov.
    05:06 Daniel WINNIK - 1:0
     
    05:06
    Washington právě vstřelil branku!
    O chviličku později už to ale svěřencům Barryho Trotze vyšlo! Schmidtovu dělovku od modré Bobrovskij nedokázal udržet ve své výstroji, načež před columbuským brankovištěm vznikl nepřehledný závar, v němž se nejrychleji zorientoval DANIEL WINNIK a dorazil puk do sítě! Asistence: Jay Beagle a Nate Schmidt.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 6. Winnik (Beagle, Schmidt), 12. Carlson (Ma. Johansson, Kuzněcov), 28. Schmidt (Ovečkin), 37. Burakovsky (Carlson), 46. Williams (Kuzněcov)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Connolly, Eller, Burakovsky – Winnik, Beagle, T. Wilson.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (46. McElhinney) – S. Jones, Werenski, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: Lee, Nicholson – Brisebois, Knorr
    bahis siteleri