Novokuzněck – Barys 2:4 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Kazaň – Ufa 6:5 (po pr.) | Viťaz – Toljatti 4:1 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
2:4 (1:0, 0:1, 1:3)
Barys Nur-Sultan
Středa 18.01.2017, 13:00 • Metallurgs Sports Palace, Novokuzněck • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely: 41-72; Střely na bránu: 27-42; Vhazování: 21-33; Zablokované střely: 18-7; Hity: 10-13; Fauly: 4-1; Trestné minuty: 8-2. (15:21:33)
     
    Novokuzněck vstoupil do utkání výborně, když se po necelých dvou minutách prosadil Kirill Lebeděv a domácí až do závěru druhé třetiny mířili za ukončením série jedenácti proher v řadě, jenže krátce před druhou přestávkou vyrovnal Corey Trivino a ve třetí třetině se postupně prosadili Roman Starčenko, Brandon Bochenski a vzápětí podruhé v zápase znovu Roman Starčenko, který vstřelil oba dva góly v přesilové hře. Za hosty už pouze snižoval dvanáct sekund před koncem Konstantin Parchomenko. Novokuzněck prohrál podvanácté v řadě, zatímco Barys potvrdil cenné vítězství nad Ufou. Konečný výsledek: Metallurg Novokuzněck 2 Barys Astana 4.
     
    Konec zápasu.
    59:48 Konstantin PARCHOMENKO - 2:4
     
    59:48
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Kirill Lebeděv se v blízkosti levé tyče neukvapil se zakončením a KONSTANTIN PARCHOMENKO po jeho krásné přihrávce z blízkosti poslal puk bekhendem nad levý beton bezmocného Kevina Poulina – 2:4. Asistence: Kirill Lebeděv.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:35
    Rafael Chakimov měl opět obrovské štěstí, když ho po střele Barysu z pravého kruhu pro vhazování zachránila podruhé nebo počtvrté branková konstrukce.
     
    57:56
    Igor Skorochodov zkusil vrátit domácí zpět do zápasu, jeho střela z pravého křídla a ostrého úhlu ale skončila v náruči připraveného Kevina Poulina.
     
    56:53
    Metallurg nebezpečně vypálil z pravého křídla, Kevin Poulin ale jeho ojedinělou střelu dokázal vyrazit!
     
    55:26
    Novokuzněcku se ovšem rozehrávka nepovedla a puk zamířil po pár sekundách na zakázané uvolnění.
     
    55:15
    Rafael Chakimov se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Barysu a holí v klidu rozehrál.
     
    54:12
    Barys Astana vysílá na domácí bránu jednu střelu za druhou a Rafael Chakimov má o zábavu postaráno.
     
    52:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát osm minut a za současné formy a rozpoložení Novokuzněcku by se musel stát zázrak, aby utkání dokráčelo do prodloužení či snad domácí dokonce utkání utočili.
     
    50:58
    Jeden z hokejistů Barysu se ocitl v blízkosti pravé tyče v další obrovské šanci, jenže bránu těsně minul a hokejisté hostujícího celku si musí na pátou trefu ještě počkat. Astana ve třetí třetině dominuje.
    49:14 Roman STARČENKO - 1:4
     
    49:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Brendan Shinnimin z levého rohu útočného pásma přihrál před bránu ROMANOVI STARČENKOVI, který si srovnal puk na hůl a nádhernou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Rafaela Chakimova do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Barys využil druhou přesilovou hru v řadě a vede 4:1! Asistence: Nikita Michajlis a Brendan Shinnimin.
     
    47:35
    Michail Kuklev na pravé straně obranného pásma fauloval Brendana Shinnimina a dostal dvě minuty za podražení. Barys Astana má k dispozici čtvrtou přesilovou hru, přičemž ze tří zatím využil jednu.
     
    47:16
    Novokuzněck na levém křídle vypálil z ostrého úhlu, Kevin Poulin byl ale připraven a puk ukryl ve svém náručí. Domácí začínají výrazně odpadat a za dvoubrankového manka už to budou mít těžké.
    46:53 Brandon BOCHENSKI - 1:3
     
    46:53
    Astana právě vstřelila branku!
    Nigel Dawes se krásnou stahovačkou zbavil v levém kruhu pro vhazování protihráče a přiťukl puk od jízdy BRANDONOVI BOCHENSKIMU, který z blízkosti nataženou holí usměrnil puk po krásné akci vedle levého betonu Rafaela Chakimova k pravé tyči! Asistence: Nigel Dawes.
     
    45:59
    Dnes se dokonale ukazuje, v čem tví největší problém Novokuzněcku. Jejím ofenziva, domácí hokejisté si dokáží vytvořit velké množství šancí, jenže jen málokterá střela se ujme a skončí v síti.
     
    45:00
    Novokuzněck prohrál jedenáct utkání v řadě a vypadá to vypadá, že po skvělém začátku vyjde naprázdno i dnes. Barys Astana vede 2:1.
    43:48 Roman STARČENKO - 1:2
     
    43:48
    Astana právě vstřelila branku!
    ROMAN STARČENKO z pravého kruhu pro vhazování po krásném potažení puku napřáhl k pěkné střele, která letěla těsně nad ledem a mezi betony stojícího Rafaela Chamikova zaplula do sítě. Barys skóroval osm sekund před koncem přesilové hry a v početní výhodě dokonali obrat! Asistence: Nikita Michajlis a Brendan Shinnimin.
     
    42:17
    Oba týmy se během pár okamžiků dostaly k jedné střele, obě ovšem zamířily mimo.
     
    41:50
    Ilja Davidov dostal dvě minuty poté, co jednoho z hráčů Barysu Astana narazil na hrazení.
     
    40:01
    Kirill Lebeděv poslal Novokuzněck v úvodu utkání do vedení, jenže v závěru druhé třetiny odpověděl na jeho gól Corey Trivino a oba týmy vstupují do třetí třetiny za nerozhodného stavu 1:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely: 31-53; Střely na bránu: 18-29; Vhazování: 14-22; Blokované střely: 15-6; Hity: 6-10; Fauly: 2-1; Trestné minuty: 4-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 14:40.
     
    Také prostřední část nabídla na obou stranách několik slibných brankových příležitostí, ujala se však pouze jedna, když se v závěru druhé části prosadil po krásném bekhendovém blafáku hodně aktivní útočník Corey Trivino. Oba týmy budou vstupovat do třetí třetiny za nerozhodného stavu. Skóre po druhé třetině: Metallurg Novokuzněck 1 Barys Astana 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:01
    Corey Trivino se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže po odrazu puku od mantinelu za Rafaelem Chakimovem poslal kotouč z blízkosti do ochranné sítě!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    37:37
    Alexej Razumov se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, z úhlu ale Kevina Poulina propálit nedokázal!
    36:16 Corey TRIVINO - 1:1
     
    36:16
    Astana právě vstřelila branku!
    COREY TRIVINO si z pravého křídla sjel před bránu a po bekhendovém blafáku puk poslal z blízkosti pod horní tyč. Nádherný gól, po které je se stav utkání vyrovnaný 1:1! Asistence: Nikita Michajlis a Konstantin Puškarjov.
     
    35:48
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát necelých pět minut a Novokuzněck stále drží těsné vedení 1:0.
     
    35:00
    Arťom Michejev vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Kevin Poulin měl co dělat, aby jeho pokus nadvakrát zastavil! Alexej Razumov se snažil dorážet marně.
     
    33:18
    Vyloučený Igor Skorochodov je zpět na ledové ploše a Novokuněck přečkal úspěšně druhé oslabení.
     
    33:16
    Konstantin Puškarjov se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže puk po zpětné přihrávce spoluhráče promáchl a následný pokus Kevina Dallmana mířící z pravého kruhu pro vhazování do prázdné brány byl sražen mimo! Svatyně domácího celku se otřásala v základech, ale nakonec tlaku Barysu odolala.
    32:43 Rafaela Chakimova zachránila ve druhé části tyč!
     
    32:43
    Barys se v rychlém sledu dostal ke dvěma střelám, z nichž první skončila na pravém betonu Rafaela Chakimova a druhá na brankové konstrukci!
     
    32:21
    Roman Savčenko po krásné zpětné diagonální přihrávce svého spoluhráče z levého křídla na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, Rafael Chakimov ji ale bez problému ukryl ve svém náručí.
     
    31:40
    Brendan Shinnimin se ocitl v blízkosti pravé tyče v šanci, jenže Rafael Chakimov tam nenechal ani milimetr volného prostoru a jeho pokus ukryl ve svém náručí.
     
    31:18
    Maxim Semjonov se dostal na vnitřním okraji levého kruhu pro vhazování ke střele, která skončila v ochranné síti, a vzápětí byl vyloučen Igor Skorochodov, který dostal dvouminutový trest za hákování.
     
    30:49
    Denis Vicharev nedokázal v levém rohu útočného pásma včas dojet nahozený puk a poté zdvihl hlavu ke stropu haly, protože se pískalo zakázané uvolnění.
     
    30:00
    Polovina utkání je za námi a jeho vývoj stále určuje jediná trefa, kterou zaznamenal v úvodu Kirill Lebeděv.
     
    28:45
    Corey Trivino byl zřejmě hráčem, který číhal před bránou, po zpětné přihrávce z pravého rohu útočného pásma se ale do zakončení nedostal.
     
    27:39
    Nigel Dawes přiťukl puk z pravého křídla do jízdy Brandonovi Bochenskimu, který z vrcholu kruhu pro vhazování mířil střelou zápěstím přes jednoho z domácích hráčů vedle pravého horního rohu brány.
     
    26:54
    Kevin Poulin si hravě poradil s nahozením Novokuzněcku a vkleče svou širokou holí rychle rozehrál.
     
    26:18
    Novokuzněcku se nepodařilo na pravém křídle přejít útočnou modrou čáru. Bylo pískáno postavení mimo hru.
     
    25:29
    Barys se během přibližně 30 sekund dostal na pravém křídle ke dvěma střelám, Rafael Chakimov byl ale v obou případech pozorný. První s největší pravděpodobností vyrazil a druhou ukryl v náručí.
     
    24:19
    Novokuzněcku se nepodařilo rozehrát a následný kolmý pas skončil na zakázaném uvolnění.
     
    23:56
    Brandon Bochenski z pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která mířila do bližšího horního rohu brány, Rafael Chakimov ji ale hranou lapačky fantasticky vyrazil a hosté se v blízkosti levé tyče snažili dostat k dorážce marně.
    22:58 Parchomenko ztroskotal na lapačce skvělého Poulina!
     
    22:58
    Konstantin Parchomenko se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže jeho následná střela bez přípravy skončila na lapačce fantastického Kevina Poulina!
     
    21:02
    Vyloučený Kirill Semjonov se vrátil zpět na led a také Novokuzněck úspěšně přečkal první oslabení.
     
    20:01
    V Novokuzněcku právě začala druhá třetina, do které domácí vstupují s jednobrankovým vedením, Barys Astana má ale po vyloučení Kirilla Semjonova v závěru úvodního dějství k dispozici přesilovou hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely: 18-15; Střely na bránu: 11-9; Vhazování: 12-7; Zablokované střely: 5-4; Hity: 3-3; Fauly: 1-1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 13:52.
     
    Novokuzněck vstoupil do utkání skvěle a již po necelých dvou minutách se ujal vedení, když se Kirill Lebeděv dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám bekhendem a druhá po zákroku Kevina Poulina levým betonem zamířila přesně k pravé tyči. Oba týmy si vzápětí vytvořily několik šancí, skórovat se jim ovšem ve zbytku úvodní části nepodařilo. Skóre po první třetině: Metallurg Novokuzněck 1 Barys Astana 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:02
    Kirill Semjonov dostal menší trest za vysokou hůl a Barys si v závěru první třetiny zahraje přesilovou hru.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:09
    Brandon Bochenski se ocitl v blízkosti pravé tyče v dobré střelecké pozici, jeho následná rána ale zamířila mimo.
     
    17:06
    Barysu se nepodařilo rozehrát a puk podél střídaček zamířil na zakázané uvolnění. Hra byla přerušena.
    16:04 Alexej Ramuzov ve velké šanci zamířil těsně mimo!
     
    16:04
    Novokuzněck na šanci Barysu rychle odpověděl a Alexej Razumov se po přihrávce spoluhráče zpoza brány ocitl v mezikruží ve velké šanci, jenže puk z blízkosti v rychlosti usměrnil po ledě těsně vedle levé tyče!
     
    15:06
    Jegor Šalapov v útočném pásmu vystihl rozehrávku Novokuzněcku a na vzdálenější pravé tyči našel Nigela Dawese, který mohl z ostrého úhlu mířit do odkryté části brány, jeho pokus bez přípravy ale zamířil mimo!
     
    14:36
    Barysu se nepodařilo rozehrát, byla tam ale teč, takže zakázané uvolnění se nepískalo a Michail Kuklev musel hrát.
     
    13:35
    Kevin Poulin si poradil s nahozením Novokuzněcku od modré čáry, když ho před jedním z domácích útočníků ukryl v lapačce.
     
    12:06
    Kirill Paňukov na pravém křídle vyrazil do protiútoku, jenže neměl komu přihrát a bekhendem pouze nahodil puk do pásma, ve kterém se hosté k ničemu nedostali.
     
    11:57
    Hokejistů Barysu Astana se nepodařilo podél hrazení rozehrát a puk zamířil podél střídaček na zakázané uvolnění. Hra se stěhuje před Kevina Poulina.
     
    10:24
    Nyní už se Barysu podařilo zamířit mezi tři tyče, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji Rafael Chakimov po rychlém zakleknutí sevřel v náručí.
     
    10:00
    Vzápětí to hráči hostujícího celku zkoušeli na levém křídle střelou od modré čáry, jejich pokus byl ale tentokrát pro změnu přizvednut a skončil v ochranné síti.
     
    09:42
    Barys Astana se pokusil vyrovnat střelou od modré čáry, následný pokus byl ale v mezikruží zablokován.
     
    08:14
    Konstantin Parchomenko na pravém křídle dostal příliš volného prostoru, kterého využil k táhlé střele zápěstím, Kevin Poulin byl ale připraven a puk podržel v náručí.
    07:44 Chakimov dobře zasáhl proti bekhendové střele Boyda.
     
    07:44
    Dustin Boyd se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jeho bekhend ale skončil na hrudi Rafaela Chakimova!
     
    07:28
    Novokuzněck vypálil z vrcholu mezikruží, následná střela ale byla tečována a skončila v ochranné síti.
     
    07:00
    Ze zápasu je odehráno úvodních sedm minut, po kterých Novokuzněck vede nad Barysem Astana 1:0.
     
    05:43
    Barys Astana se snad poprvé v zápase dostal ke střele, pokus z pravého křídla ale skončil v ochranné síti.
     
    04:51
    Kevin Poulil skvěle vyrazil střelu jednoho z domácích hráčů z pravého kruhu pro vhazování, která mířila do bližšího horního rohu brány, lapačkou a vzápětí si poradil s nebezpečnou tečí Arťoma Michejeva!
     
    04:36
    Vyloučený Maxim Semjonov je zpět na ledě. Novokuzněck si během úvodní přesilové hry vytvořil šance, vstřelit druhý gól v zápase se mu ale nepodařilo.
     
    03:45
    Kevin Poulin nedokázal udržet nahození Novokuzněcku z pravého křídla a před jeho bránou vznikl obrovský závar, domácím hráčům se ale skórovat nepodařilo!
     
    03:26
    Novokuzněck na levém křídle zavážel puk do útočného pásma, jenže se ocitl v postavení mimo hru.
     
    02:36
    Maxim Semjonov si pomohl ve středním pásmu faulem, když jednoho z hráčů Novokuzněcku nepříjemně narazil zezadu na mantinel. Nakonec ale dostal dvě minuty za držení.
    01:45 Kirill LEBEDĚV - 1:0
     
    01:45
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    KIRILL LEBEDĚV dvakrát vystřelil bekhendem, a zatímco první střela skončila na levém betonu Kevina Poulina, následná dorážka zamířila po ledě k pravé tyči. Novokuzněck vstoupil do utkání pořádně zostra a po necelých dvou minutách vede 1:0! Asistence: Andrej Karavajev.
     
    00:15
    Po pouhých patnácti sekundách se domácí hokejisté ocitli v obrovské šanci! Kirill Semjonov v blízkosti pravé tyče dostal příliš mnoho prostoru a mohl pálit, jenže ještě hledal na vzdálenější levé tyči najíždějícího Denise Vichareva, který puk v rychlosti minul a do zakončení se nedostal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    V Metallurgs Sports Palace dozněla hymna Kazachstánu a ruské federace. Vše je připraveno k zahájení utkání, v němž Novokuzněck hostí Astanu.
     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Novokuzněck: Chakimov (Podjapolskij) – Skutar, Fatkullin, Kalašnikov, Ljamkin, Kuklev, Davidov, Vasilčenko, Michajlov – Skorochodov (A), Vicharev, K. Semjonov (C) – Solovjov, Komaristyj (A), Zemčenko – Parchomenko, Karavajev, Lebeděv – Ionin, A. Michejev, Razumov.

    Barys Astana: Poulin (Kolesnik) – Dallman (A), M. Semjonov, Šalapov, Savčenko, Lipin, Trjasunov, Ibrajbekov – Bochenski (C), Dawes, Boyd – R. Starčenko (A), Michajlis, St. Pierre – Puškarjov, Shinnimin, Trivino – Kučin, Gurkov, Paňukov – N. Ivanov.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Jurij Oskirko. Čároví: Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    23.08.16 Novokuzněck – Barys Astana 4:2
    Jakub Jeřábek, čtvrtý nejproduktivnější bek KHL!

    Gólová radost Kuby Jeřábka!???? #ccmhockey #madeofhockey (Repost @narodnitym)

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Barys Astana:

    Zatímco Novokuzněck se nachází na posledním místě Východní konference, Barys Astana v ní nahání Ufu, která se nachází na pátém místě těsně předním a v posledním zápase mu podlehla 4:3 po prodloužení. Vítězný gól Barysu vstřelil Kevin Dallman.
     
    Metallurg Novokuzněck:

    Žádný z týmů KHL v současné chvíli nemá horší formu než Metallurg Novokuzněck, který prohrál jedenáct utkání v řadě a během posledních deseti nezískal ani bod. Hokejisté domácího celku se vrací do Metallurgs Sports Palace po třízápasovém tripu, během něhož venku vstřelili pouze jeden gól a v Petrohradu prohráli vysoko 9:1.
     
    Metallurg Novokuzněck podruhé v letošní sezóně KHL změří síly s Barysem Astanou, který v prvním letošním vzájemném utkání porazil již na konci srpna loňského roku 4:2. Hosté přijedou do Metallurgs Sports Palace povzbuzeni výhrou nad Ufou, zatímco domácí hráči budou usilovat o ukončení jedenácti porážek v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Lebeděv (Karavajev), 60. Parchomenko (Lebeděv) – 37. Trivino (Michajlis, Puškarjov), 44. R. Starčenko (Michajlis, Shinnimin), 47. Bochenski (Dawes), 50. R. Starčenko (Michajlis, Shinnimin)


    Metallurg Novokuzněck: Chakimov (Podjapolskij) – Skutar, Fatkullin, Kalašnikov, Ljamkin, Kuklev, Davidov, Vasilčenko, Michajlov – Skorochodov (A), Vicharev, K. Semjonov (C) – Solovjov, Komaristyj (A), Zemčenko – Parchomenko, Karavajev, Lebeděv – Ionin, A. Michejev, Razumov.
    Barys Nur-Sultan: Poulin (Kolesnik) – Dallman (A), M. Semjonov, Šalapov, Savčenko, Lipin, Trjasunov, Ibrajbekov – Bochenski (C), Dawes, Boyd – R. Starčenko (A), Michajlis, St. Pierre – Puškarjov, Shinnimin, Trivino – Kučin, Gurkov, Paňukov – N. Ivanov.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Jurij Oskirko. Čároví: Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin

    Diváci: 1873
    bahis siteleri