Novokuzněck – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 5:1 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:1 (kon.)
Toljatti – Kazaň 4:0 (kon.) | Záhřeb – Jaroslavl 4:7 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 02.02.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:34:44)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Kundrátek (SBA) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 20:25
    Lukáš Vopelka (SBA) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 7:56

    Lukáš Kašpar (DMS) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 14:27
     
    Střely na branku: 41 – 30
     
    Je dobojováno. Ač byl Slovan jasně lepším týmem, dokázal si vypracovat spousty šancí, Jerjomenko svůj tým svými zákroky vždy podržel a nejtěsnější možný rozdíl nakonec udržel. Slovanisté se tak vyrovnání nedočkali a z tohoto zápasu si neodnesou ani bod. V boji o play-off to tak budou mít znovu ještě hodně těžké. Už zítra je čeká další zápas, kdy znovu před svými diváky vyzvou Viťaz Podolsk. Bodovat by domácí potřebovali jako sůl.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Slovan měl další obrovskou šanci, v ní se ocitl Kundrátek, ale Jerjomenko byl znovu připraven. Navíc Hietanen přišel o přilbu a musel spěchat na střídačku. Domácí tak hráli chvíli v šesti proti čtyřem. Ale ani tuto možnost nevyužili a už to budou mít velmi těžké.
     
    59:05
    Pogge je už na střídačce a domácí hrají v šesti.
     
    59:00
    Hosté hrají velmi dobře takticky, stále mají kotouč na svých holích a nepouštějí tak Slovan k powerplay.
     
    58:42
    Sopin dorážel střelu od modré čáry a kotouč má ve své moci Pogge. Ten také raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:10
    V Bratislavě je vyprodáno. Zápas sleduje 10 055 diváků.
     
    57:01
    Jerjomenko si v Bratislavě připsal dnes už osmatřicátý zákrok. Domácí jen marně dobývají jeho klec a stále tak hosté těsně vedou.
     
    56:01
    Jeff Taffe střílel z bekhendu na Jerjomenka, ten ale vytasil další efektní zákrok a drží svůj tým. Neskutečné.
     
    55:32
    Hietanen nahodil kotouč do útočného pásma, ale neměl tam nikoho, kdo by ho převzal. Kundrátek tak může zavézt puk směrem k brance hostů.
     
    55:03
    Domácí Slovan si bere oddechový čas.
    54:19 Šance Igora Musatova k vyrovnání nevedla.
     
    54:19
    Igor Musatov svou prudkou střelou měl velkou šanci k vyrovnání, ale Jerjomenko byl znovu na svém místě!
     
    52:41
    Kundrátek se opět ocitl před Jerjomenkem, kam mířila také přihrávka. Ale znovu tváří v tvář moskevskému brankáři neuspěl.
     
    51:36
    Z levé strany svou střelou provětral levý beton Jerjomenka Lušňák. Domácí se tak znovu nedostali k vyrovnání, i když mají v posledních chvílích velký tlak.
     
    51:01
    Rosandić neuspěl v souboji o puk s Hietanenem a hosté se tak mohou dostat do další útočné akce.
     
    49:55
    Kundrátek měl na holi vyrovnání. Těsně u pravé tyče moskevské branky nastavil svoji hokejku, ale svou střelu poslal přímo na vyrážečku brankáře hostů.
     
    49:05
    Michal Hlinka operoval před Jerjomenkem a čekal na přihrávku. Té se ale nedočkal, obrana Dinama totiž znovu zaúřadovala a obranným zákrokem akci Slovanu zastavila.
     
    48:05
    Z levé strany pálil Igor Musatov, ale Jerjomenko jeho štiplavou střelu dokázal chytit a opět drží svůj tým. Hra není přerušena, brankář hostů poslal kotouč zpět mezi své spoluhráče.
     
    47:45
    Jonathan Cheechoo byl znovu před brankou hostů, tentokráte jen nastavil svoji hůl po střele Hlinky, ale kdo jiný než Jerjomenko byl opět proti inkasované brance.
     
    46:52
    Domácí vrhají své poslední síly do útoku a stále se točí kolem branky hostů. Ale střely Plastina či Švarného skončily znovu mimo tři tyče.
     
    45:46
    Rosandić našel svou přihrávkou Jegliče, ale druhý jmenovaný pak svou střelu poslal přímo do holenního chrániče jednoho z hostujících obránců.
     
    44:10
    Jonathan Cheechoo se ocitl v blízkosti Jerjomenka, jeho přízemní střela ovšem skončila pod jeho lapačkou, kam ukryl kotouč. Následně pak hru přerušuje a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    43:12
    Těreščenko hledal Mirnova, ale do jejich přihrávky vložil svoji hůl Šiška, který pak otáčí směr hry znovu před moskevskou branku.
     
    42:27
    Domácí znovu zaútočili před hostující klecí, Šťastný pálil z levého kruhu, ale jeho ránu srazila obrana Dinama nad ochrannou síť.
     
    41:30
    Musatov se napřáhl mezi kruhy k mohutné střele a Jerjomenko se znovu zaskvěl dalším pohotovým zákrokem.
     
    40:51
    Po nepřesné střele Kokareva se kupředu hnal Chipchura s Jegličem, druhý jmenovaný pak nadvakrát nedokázal prostřelit Jerjomenka, který svou svatyni drží zuby nehty.
     
    40:18
    Bačík s Kundrátkem hned založili akci, dostali kotouč do útočného pásma, ale ke střele se domácí zatím nedostali.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 15 – 10
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní už se domácí dokázali prosadit, když se přesně mezi tři tyče trefil Patrik Lušňák a vrátil tak svůj tým zpět do hry. Slovanisté pak měli chvílemi drtivý tlak, ale svými střelami pak troskotali na výborném Jerjomenkovi, který tak zatím drží těsný náskok moskevského týmu. Čeká nás tak jistě velmi zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 20:55.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:29
    Skalický hledal svou přihrávkou najíždějícího Lušňáka, ale druhý jmenovaný to dostal na paty. Ze slibné šance tak znovu nebylo nic.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:37
    Jeglič se snažil nabruslit si blíže brance moskevského celku, ale Hietanen si celé situace všiml a prvně jmenovaného pak o kotouč připravil.
     
    37:36
    Hráči Slovanu zakládají svou další útočnou akci z hloubi vlastního obranného pásma. Nyní se už dostali před branku Dinama, ale střela Hlinky zamířila přímo na hruď Jerjomenka.
     
    36:50
    Domácí hokejisté jsou už v plném počtu.
     
    36:38
    Skalický zachytil kotouč po střele hostů a okamžitě ho poslal do bezpečí. Tedy až před hostující branku.
     
    36:30
    Podšendjalov střílel těsně před domácím brankářem, ten ale opět svým zákrokem podržel svůj tým. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    35:52
    Slovan tak poprvé v utkání bude hrát v oslabení a čekají ho tak horké chvilky v jeho brankovišti.
     
    34:50
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Denis Pätoprstý – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    33:08
    Kokarev zakončoval z bekhendu těsně před brankou Slovanu, ale Justin Pogge vytáhl puk svým pravým betonem do bezpečí.
     
    32:35
    Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, od modré čáry hned pálil Kundrátek, ale Jerjomenko pouze vyrazil kotouč před sebe. Dorážku Jeffa Taffeho už ale chytil.
     
    32:09
    Podšendjalov tečoval kotouč po ráně od modré čáry těsně před Poggem, ale ten sklapl své betony a podržel Slovan ve hře. Domácí už míří zpět do útočného pásma.
     
    31:09
    Znovu dobrá šance Slovanu, střela Chipchury ale skončila pouze na boční konstrukci domácí branky. Na druhé straně pak měl velkou šanci Lukáš Kašpar, ale také Pogge byl na svém místě.
     
    30:22
    Chipchura střílel z pravé strany mezi betony Jerjomenka, ten je ale dokázal včas sklapnout a kotouč za svá záda nepustil. Nicméně domácí udrželi pásmo a znovu budou ohrožovat hostující klec.
     
    29:50
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    29:12
    Domácí chybovali a do šance se dostali hosté. Pogge ale kotouč chytil a následně pak si velký tlak vytvořili znovu hráči Slovanu, ale Jerjomenko fantasticky kryje.
     
    27:50
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Vladimir Brjukvin – 2 min., podražení).
    27:42 Patrik LUŠŇÁK - 1:2
     
    27:42
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali. Je tu kontaktní branka, kterou dává PATRIK LUŠŇÁK. Po prudké střele od modré čáry vypadl kotouč Jerjomenkovi z výstroje a Lušňák pak doklepl kotouč do odkryté jeho klece – 1:2. Asistence: Tomáš Starosta.
     
    26:37
    Rosandić se napřáhl od modré čáry, kotouč letěl přímo na domácí branku. Tam byl ale připraven Pogge, který svou vyrážečkou poslal kotouč do bezpečí.
     
    26:34
    Musatov si neporozuměl s Jegličem a oba tak o kotouč přišli. Hosté se tak nadechli k další slibné akci, ale tu zastavila znovu pozorná domácí obrana.
     
    25:40
    A další únik Slovanu. Jeglič šikovně našel Musatova a ten pálil z pravého kruhu. Kotouč se ovšem otřel o levý beton Jerjomenka a znovu z této akce nebylo vůbec nic.
     
    24:44
    Po odraženém kotouči od střely Skalického se ohnal Lušňák a z otočky málem překvapil Jerjomenka. Ten ale pohotovým zákrokem podržel svůj tým i jeho dvoubrankový náskok.
     
    24:15
    Pogge musel zastavit hru dalším zákrokem, když vychytal jedovatou střelu Zajceva. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    23:05
    Na druhé straně pálil z mezikruží Lukáš Kašpar, ale Pogge proti jeho střele zasáhl svou vyrážečkou. Hned na to si puk převzali jeho spoluhráči a ti už míří do útočného pásma.
     
    22:39
    Domácí hráči mají velkou chuť a nyní se znovu natlačili před hostující branku. Jerjomenko je ale jako betonová hráz a zatím kotouč za svá záda nepouští.
     
    21:43
    Domácí měli nyní obrovský tlak před Jerjomenkovou klecí, na něho pak mířily tři střely, zejména ta poslední pak skončila na boční konstrukci branky. Ale ani tento tlak nevyústil v kontaktní branku!
     
    21:04
    Solovjov posunul kotouč Višněvskému, ale jeho střela od modré čáry skončila na pozorné obraně domácího celku.
     
    20:42
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 10
     
    První třetina tohoto zápasu je za námi. Hosté se brzy ujali dvoubrankového vedení, když se postupně trefili Rybakov a Podšendjalov. Domácí ale měli v závěru prvního dějství velký tlak, také přesilovku pět na tři, ale kontaktní branky se zatím nedočkali. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně ve 20:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Slovan se uhnízdil v pásmu hostů a následná střela Tomáše Kundrátka skončila pouze v lapačce Jerjomenka. Domácí mají obrovský tlak, ale kontaktní gól znovu nepřichází.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:42
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Arťom Podšendjalov.
     
    17:53
    A následně i v plném počtu.
     
    17:39
    Hosté jsou už ve čtyřech.
     
    16:52
    Švarného střela skončila nad lapačkou Jerjomenka a poté se kotouč odrazil od zadního mantinelu. Slovan má velký tlak, ale zatím se nedaří dosáhnout kýžené branky.
    16:16 Šance Jegliče.
     
    16:16
    Žiga Jeglič pálil z prostoru mezi kruhy, ale trefil masku Jerjomenka a hra tak musela být přerušena. Byla to ale velká šance domácích.
     
    15:53
    Slovan bude hrát velmi dlouhou přesilovou hru pět na tři a má tak velkou šanci minimálně na kontaktní branku.
     
    15:53
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Andrej An. Mironov – 2 min., podražení).
     
    15:39
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    13:54
    Pogge musel zasahovat po Karpovově střele a podržel tak svůj tým. Hru ale nepřerušil a poslal kotouč svým spoluhráčům, kteří už míří do útočného pásma.
     
    12:55
    Chipchura poslal puk připravenému Skalickému, který byl v blízkosti Jerjomenkovy branky, ale nakonec se k němu nedostal. Jeden z hostujících obránců totiž sebral domácím puk a poslal ho směrem dopředu.
     
    11:56
    Z levé strany dostal nabito Hlinka, ale jeho táhlá střela skončila pouze na boční konstrukci Jerjomenkovy branky. Slovanisté se stále snaží o kontaktní branku, ta ovšem zatím nepřichází.
     
    11:15
    Další slibnou šanci, ve které se mohl ocitnout Lukáš Kašpar, zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    10:54
    Jonathan Cheechoo měl dobrou šanci ke střele, ale nakonec se příliš unáhlil a poslal puk hodně vedle hostující branky. Do rychlého brejku tak mohou zamířit hosté.
    09:19 Arťom PODŠENDJALOV - 0:2
     
    09:19
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A vzápětí přichází druhá branka Dinama. ARŤOM PODŠENDJALOV si nabruslil z levé strany před Poggeho a svou přesně umístěnou střelou mu nedal vůbec žádnou šanci – 0:2. Hosté tak jdou do dvoubrankového vedení. Asistence: Maxim Solovjov, Denis Kokarev.
     
    07:43
    Delší dobu se nehrálo, Pogge totiž přišel o svůj nůž na brusli a protestoval proti tomu, že chtěl přerušit hru. Branka ale byla uznána a Pogge za řeči dostal desetiminutový osobní trest.
    07:43 Alexandr RYBAKOV - 0:1
     
    07:43
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Po tlaku Slovanu přichází branka na straně hostů. ALEXANDR RYBAKOV objel branku domácích a dostal se přímo před Poggeho, kterého dokázal prostřelit, když našel odkrytou část branky a nekompromisní střelou do ní puk umístil – 0:1. Do vedení tak jdou hosté z Moskvy. Asistence: Juuso Hietanen, Alexej Sopin.
     
    07:24
    Pogge nyní musel zasahovat proti střele hostů a raději pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    06:55
    Na řadě je první komerční přestávka.
     
    06:05
    Tomáš Kundrátek tečoval před brankou Dinama střelu Jeffa Taffeho, ale znovu to byl Jerjomenko, kdo byl proti. Domácí tak nebyli zase daleko od úvodní branky.
     
    05:50
    Jeff Taffe našel svou přihrávkou českého obránce Tomáše Kundrátka, ale jeho dělovka skončila jen vysoko nad. Domácí hráči jsou nyní hodně aktivní a začínají diktovat tempo hry.
    04:53 Střela Lušňáka nechala vyniknout Jerjomenka.
     
    04:53
    K vidění byla první velká šance, a to na straně Slovanu Bratislava. Patrik Lušňák číhal u branky hostů, kam dostal přihrávku zpoza Jerjomenkovy svatyně a pohotovou střelou z pravé strany pálil přímo na branku Dinama, ale brankář hostů skvělým zákrokem svůj tým podržel!
     
    04:18
    Zatím se z obou stran hraje velmi opatrný hokej, nikdo nechce udělat chybu, aby neinkasoval první branku. Hrálo se tedy převážně ve střením pásmu.
     
    03:20
    Hosté si neporozuměli v útočném pásmu a kotouč jim utekl zpět do toho středního. K úniku domácích ale nedošlo, Višněvskij se stačil vrátit zpět a puk tak už má zase na své holi.
     
    03:05
    Na druhé straně mířila velmi nebezpečná střela na Justina Poggeho, který kotouč ukryl ve své lapačce a znovu podržel svůj tým.
     
    02:28
    Znovu hokejisté domácího celku pronikali do útočného pásma, ale do šance před Jerjomenkem se nedostali. Opět u toho byl Hietanen, jenž se vložil do přihrávky Petráše s Vopelkou a zastavil tak jejich útok.
     
    02:14
    Slovanisté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před jejich branku. Vhazovat se bude po pravé ruce Justina Poggeho, který je už ve svém brankovišti připraven.
     
    01:20
    Patrik Lušňák objel branku Dinama a poté z otočky střílel v jeho těsné blízkosti. Jerjomenko ovšem vytasil svou lapačku a kotouč do ní ukryl.
     
    00:41
    Na druhé straně se v pásmu hostů snažili domácí hráči o střelu, ale Hietanen obral o puk Musatova a znovu tak hosté míří do blízkosti Poggeho.
     
    00:25
    Od úvodního vhazování jsou u kotouče hosté a míří s ním do útočného pásma. Tam se poté ke střele z pravého kruhu napřáhl Maxim Karpov, ale Poggeho hruď byla připravena.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oficiality zápasu jsou za námi a zápas tak už za malou chvíli začne.
     
    A nyní už slyšíme domácí hymnu, tedy hymnu Slovenska.
     
    Jako první už halou v Bratislavě zní hymna ruské federace.
     
    Hráči obou celků už vstupují na ledovou plochu. Než ale začne samotné utkání, vyslechneme si státní hymny obou zemí.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Pogge (Pavlas) – Kundrátek (A), Starosta, Švarný, Plastino, Bačík, Luža, Rosandić, Pätoprstý – Cheechoo, Taffe (A), M. Hlinka – Šťastný (A), Jeglič, Musatov – Chipchura, Lušňák, Skalický – Petráš, Šiška, Vopelka.

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Mironov, I. Nikulin (A), Hietanen, D. Višněvskij, Solovjov, Rylov (A), J. Zajcev – Kašpar, A. Těreščenko (C), Karpov – Podšendjalov, Gorovikov, Kokarev – Kokujov, Rybakov, Sopin – Tarasov, Dugin, Brjukvin – Čebykin.

    Rozhodčí: Sergejev, Vasiljev – Palej, Sivov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Kundrátek (SBA)
    Václav Nedorost (SBA) – zranění
    Radek Smoleňák (SBA) – zranění
    Lukáš Vopelka (SBA)

    Lukáš Kašpar (DMS)
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky utkaly zatím jednou. Bylo to na moskevském ledě, kde Slovan zvítězil 5:3. Domácí tak touží na výhru navázat, hosté naopak prohru Bratislavě oplatit. Motivace je na obou stranách jasná, vítěz ale může být pouze jeden. Uvidíme, kdo se po konci bude radovat z jakékoli výhry.
     
    Dinamo Moskva

    Moskevské Dinamo je na tom ve stejné konferenci mnohem lépe. Na svém kontě má 101 bodů a postup do play-off má tak jisté. Hokejisté Dinama tak hrají jen o lepší pozici pro finální část sezóny. Na led bratislavského Slovanu tak Moskevští jedou rozhodně bodovat, aby se v Západní konferenci posunuli o nějaký ten stupínek výše. Hosté v posledním odehraném utkání sebrali všechny tři body Záhřebu na jeho ledě, když zvítězili 6:3. Dnešní duel se Slovanem tak nabízí určitě skvělou podívanou a napínavý boj až do konce. Nenechte si proto toto klání ujít.

    Nejproduktivnější hráči Dinama Moskva

    Martins Karsums – 30 bodů (14+16)
    Juuso Hietanen – 27 bodů (11+16)
    Alexej Cvetkov – 27 bodů (7+20)
     
    HC Slovan Bratislava

    Bratislavský Slovan stále bojuje o postup do play-off. Na osmou pozici v Západní konferenci zatím ztrácí pět bodů. Na svém kontě mají hokejisté Slovanu osmdesát bodů a do konce základní části jim zbývají odehrát čtyři zápasy. Ve hře tak mají domácí ještě dvanáct bodů. Po dvou ztracených šesti bodech, kdy Slovan prohrál v Kunlunu i Vladivostoku, pak po návratu na svůj led bodoval proti Jaroslavli, se kterou zvítězil po nájezdech. Pokud chtějí Slovanisté pomýšlet na šanci postoupit do vyřazovacích bojů, měli by doma rozhodně dnes bodovat. Proti moskevskému Dinamu to ale žádná procházka růžovým sadem nebude.


    Nejproduktivnější hráči Slovanu


    Jeff Taffe – 41 bodů (18+23)
    Jonathan Cheechoo – 39 bodů (14+25)
    Kyle Chipchura – 24 bodů – (11+13)
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu další várka zápasů ruské KHL a my prostřednictvím našeho online přenosu budeme sledovat zápas mezi týmy HC Slovan Bratislava a Dinamo Moskva.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Lušňák (Starosta) – 8. Rybakov (Hietanen, Sopin), 10. Podšendjalov (Solovjov, Kokarev)


    HC SLOVAN Bratislava: Pogge (Pavlas) – Kundrátek (A), Starosta, Švarný, Plastino, Bačík, Luža, Rosandić, Pätoprstý – Cheechoo, Taffe (A), M. Hlinka – Šťastný (A), Jeglič, Musatov – Chipchura, Lušňák, Skalický – Petráš, Šiška, Vopelka.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Mironov, I. Nikulin (A), Hietanen, D. Višněvskij, Solovjov, Rylov (A), J. Zajcev – Kašpar, A. Těreščenko (C), Karpov – Podšendjalov, Gorovikov, Kokarev – Kokujov, Rybakov, Sopin – Tarasov, Dugin, Brjukvin – Čebykin.

    Rozhodčí: Sergejev, Vasiljev – Palej, Sivov

    Diváci: 10 055
    bahis siteleri