Philadelphia – Montreal 3:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Tampa – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Edmonton 2:0 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:4 (kon.) | Arizona – Chicago 3:4 (kon.)
St. Louis – Toronto 5:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 03.02.2017, 03:20 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Tarasenko a Sošnikov dostávají tresty za dohrání předchozí situace, kdy hostující hráč vlétl do Tarasenka.
    53:04 V závěru druhé třetiny dostal čárový rozhodčí Murray pukem do hlavy, zřejmě do levého ucha a nyní odstupuje ze zápasu.
     
    53:04
    Čárový rozhodčí Murray, který dostal v závěru druhé třetiny pukem do hlavy, zřejmě do levého ucha, odchází z ledu!
    52:28 Paul STASTNY - 5:1
     
    52:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    To je zřejmě definitivní rána do vazu Torontu! Hosté byli v posledních minutách aktivnější, častěji se dostávali do zakončení, ale skórují domácí. Po střele od modré se puk odrazil před branku, kde se dokázal, i přes snahu bránícího Kadriho, prosadit dorážkou PAUL STASTNY, pro něhož je to jubilejní gól s pořadovým číslem 200! Asistence: Colton Parayko a Joel Edmundson.
     
    47:27
    Torontu se nabízí přesilová hra při vyloučení Berglunda.
     
    32:32
    Dělovka Tarasenka zamířila do brankové konstrukce!
     
    31:56
    Objev letošní sezóny AHL, Ivan Barbašev, se blýskl parádním hitem v souboji s Carrickem a následně vybojoval faul, za nedovolené bránění odchází na trestnou lavici Mitchel Marner a domácím se tak nabízí další přesilová hra!
    31:02 Colton PARAYKO - 4:1
     
    31:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis využívá přesilovou hru! Celou přesilovku sehráli domácí velmi dobře, v podstatě nepustili soupeře z jeho třetiny, až se dostal puk na levou stranu, kde z voleje prostřelil Andersena COLTON PARAYKO, pro něhož to byl čtvrtý gól v přesilovkách v této sezóně. Asistence: Alex Pietrangelo a Robby Fabbri.
     
    29:49
    První vyloučení v sestavě Toronta, za podražení dostává trest Kadri.
    27:02 Vladimir TARASENKO - 3:1
     
    27:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Parádní individuální akce VLADIMIRA TARASENKA, který se uvolnil na pravém křídle, nabruslil si do lepšího střeleckého postavení, více k mezikruží, odkud vypálil přesně k tyči, nad lapačku bezmocného Andersena. Asistence: Jori Lehterä a Colton Parayko.
    26:27 Paul STASTNY - 2:1
     
    26:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Aktivita domácích má vyústění ve druhém gólu St. Louis! Roman Polák prohrál souboj v rohu, od zadního mantinelu přihrává Steen, mezi nohama bránícího Matthewse, před branku, kde si již věděl rady PAUL STASTNY. Asistence: Alexander Steen a Alex Pietrangelo.
     
    21:03
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Jay Bouwmeester – 2 min., podražení).
     
    18:19
    Prvním vyloučení v zápase, domácí Lehterä zahákoval Komarova a dostává dvouminutový trest.
    17:58 Alexander STEEN - 1:1
     
    17:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A i gól St. Louis padá po vyhraném vhazování, které stálo na počátku celé akce, kdy se puk dostal na modrou, odtud vypálil ALEXANDER STEEN a puk prošel Andersenovi, před nímž skvělou práci odváděl Paul Stastny, někde mezi betony do branky. Asistence: Kevin Shattenkirk a Paul Stastny.
    14:23 Mitchell MARNER - 0:1
     
    14:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném vhazování se hosté udrželi v útočném pásmu, po zisku puku za brankou přihrává James van Riemsdyk do předbrankového prostoru, odkud pohotově pálí MITCHELL MARNER, který překonal Jake Allena. Asistence: Tyler Bozak a James van Riemsdyk.
    08:05 David Perron neuspěl tváří v tvář Andersenovi
     
    08:05
    Po chybě v rozehrávce Toronta se do brejku dostal David Perron, který šel sám na Frederika Andersena, jež ho dokázal vychytat!
     
    04:27
    Connor Brown se dostal k odraženému puku, najel si z levé strany do mezikruží a vypálil, šanci Toronta ale Jake Allen dokázal zneškodnit.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 18. Steen (Shattenkirk, Stastny), 27. Stastny (Steen, Pietrangelo), 28. Tarasenko (Lehterä, Parayko), 32. Parayko (Pietrangelo, Fabbri), 53. Stastny (Parayko, Edmundson) – 15. Marner (Bozak, J. van Riemsdyk)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Edmundson – Perron, Stastny, Steen – Tarasenko, Lehterä, Schwartz – Jakupov, Berglund, Fabbri – Reaves, Barbašev, Upshall.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – N. Zajcev, Marinčin, C. Carrick, Gardiner, R. Polák, Hunwick – W. Nylander, Matthews, Hyman – Marner, Kadri, J. van Riemsdyk – Co. Brown, Bozak, Komarov – Sošnikov, Ben Smith, M. Martin.

    Rozhodčí: O’Rourke, Leggo – Racicot, Murray

    Diváci: 19 258
    bahis siteleri