Vsetín – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:2 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Technika Brno – Poruba 2011 3:4 (kon.) | Kobra – Jablonec n/N 4:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 8:1 (kon.)
Klášterec nO – Vrchlabí 2:4 (kon.) | Sokolov – Děčín 0:6 (kon.) | Nymburk – Kolín 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 15.02.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kotouč našel v rohu za hodonínskou brankou Vojtěch Šilhavý a zpoza brány jej poslal na RADIMA KUCHARCZYKA, který z mezikruží trefuje prázdnou branku. Asistence: Vojtěch Šilhavý, Michal Hryciow.
     
    39:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ADAM HOŘANSKÝ se dostal k puku u mantinelu a po levém křídle se přemístil před Kotvana. Vsetínský útočník zvolil stejné zakončení jako ve svém předchozím brejku. Nyní se mu střela mezi betony vyvedla a čtrnáct vteřin před koncem druhé třetiny posílá Vsetín do vedení. Asistence: Jakub Čuřík, Vojtěch Šilhavý.
     
    37:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Do úniku se dostal DANIEL VANĚK a z pravého kruhu se dokázal prosadit k levé tyčce. Asistence: Marek Haloda.
     
    25:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH ŠILHAVÝ využívá přesilovou hru. Po přihrávce od Jakuba Čuříka se Šilhavý rozhodl pro střelu zápěstím, kterou z pozice na levém kruhu poslal nad levé rameno hostujícího gólmana. Asistence: Jakub Čuřík, Filip Čech.
     
    11:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Petru Pokornému se nedařilo překonat domácího gólmana od levé tyčky, a tak mu na pomoc najel JAKUB KADLEC, který Hromadu překonal střelou na vzdálenější horní roh. Asistence: Petr Pokorný, Jakub Kužílek.
     
    00:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VLADIMÍR LUKA se po pravém křídle dostal do brejku a zavěsil do levého horního rohu. Asistence: Štěpán Jeník, Radim Kucharczyk.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 1. Luka (Jeník, Kucharczyk), 26. Šilhavý (Čuřík, Čech), 40. Hořanský (Čuřík, Šilhavý), 60. Kucharczyk (Šilhavý, Hryciow) – 12. Kadlec (Pokorný P., Kužílek), 38. Vaněk (Haloda M.)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Šurý) – Jeník, Teper, Čech, Kobylík, Stuchlík, Žák, Mojžíš, Hryciow – Pokorný D., Šilhavý, Vávra, Zúbek, Kolařík, Kajaba, Finsterle, Čuřík, Vítek, Luka, Hořanský, Kucharczyk.
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Kužílek, Weber, Pokorný P., Potechin, Loginovskij, Polesný, Haloda M., Miklík – Charvát, Hložánek, Vrána, Černohous, Hajný, Peš, Matula, Kadlec, Jurča, Vaněk.
    bahis siteleri