Nitra – Trenčín 4:3 (kon.) | Žilina – Zvolen 6:3 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.)
Košice – Nové Zámky 5:1 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (2:1, 0:0, 0:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 26.02.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:28 Ri. HUNA - 2:4
     
    49:28
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak takto sa otáčajú zápasy! Po vyhratom vhadzovaní na modrú čiaru prihral Stehlík na pravý kruh Róbertovi Hunovi. Jeho strelu Fokin vyrazil pred seba, kde bol voľný RICHARD HUNA a puk dorazil do odkrytej časti brány!
    Asistencie si rozdajú Róbert Huna a Richard Stehlík.
    46:10 KADLUBIAK - 2:3
     
    46:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak a teraz už je to veľmi zlé pre domácich a zase vynikajúce pre Liptákov! Lištiak vykorčuľoval s pukom po pravom krídle a prihral medzi kruhy JURAJOVI KADLUBIAKOVI. Jeho strela spoza obrancu nebola veľmi nebezpečná. Fokin vystrčil lapačku, iba však ňou tečoval puk. To je tá daň, ktorá sa platí, ak brankár nie je rozchytaný.
    Asistencia: Andrej Lištiak.
    45:41 KRIŠKA - 2:2
     
    45:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Popradčanom sa to začína komplikovať! Hostia využívajú presilovku. Bagin krížnou prihrávkou nabil na pravý kruh pre MARTINA KRIŠKU, ktorého delovka z prvej bola perfektne umiestnená k pravej žrdi!
    Asistencie: Emil Bagin, Tomáš Nádašdi.
    08:10 LICHANEC - 2:1
     
    08:10
    Poprad dal gól!
    Hráči Popradu sa opäť dostávajú do vedenia! Bjalončík potiahol puk po strede ihriska a posunul ho naľavo Štrauchovi. Štrauch zabrzdil v útočnom pásme a krížom prihral na strelu z prvej PETROVI LICHANCOVI, ktorého delovku Nagy nezachytil.
    Asistencie: Andreas Štrauch, Peter Bjalončík.
    06:37 URAM - 1:1
     
    06:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia z Liptova vyrovnávajú stav stretnutia! MAREK URAM to urobil veľmi pekne. Dostal sa do útočného pásma po pravom krídle. Ibragimova oklamal pohybom a nakoniec ani Sukeľovi neprihral a zakončil šikovnou strelou sám.
    Asistencia: Matúš Sukeľ.
    03:55 MLYNAROVIČ - 1:0
     
    03:55
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia. Svitana našiel medzi kruhmi SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý sa dostal blízko k bráne a blafákom šikovne prekonal Nagya!
    Asistencia: Patrik Svitana.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. Mlynarovič (Svitana), 9. Lichanec (Štrauch, Bjalončík) – 7. Uram (M. Sukeľ), 46. Kriška (Bagin, Nádašdi), 47. Kadlubiak (Lištiak), 50. Ri. Huna (Ró. Huna, Stehlík)


    HK Poprad: Fokin – Suchý, Fabian, Davydov, Ibragimov, Guliajev, Dinda, Pokovič, Ježek – Kroták, Mlynarovič, Svitana – Henderson, Zagrapan, Matúš Paločko – Štrauch, Bjalončík, Lichanec – Bondra, Murček, Troliga
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Nagy – Luža, Stehlík, Nádašdi, Mezovský, Bagin, Burzala, Kadlubiak, Moravčík – Kriška, Ró. Huna, Ri. Huna – Uram, M. Sukeľ, J. Sukeľ – Lištiak, Cibák, Langhammer – Vybiral, Stümpel, Laco

    Rozhodčí: Jura, Kalina – Jobbágy, Korba

    Diváci: 1 121
    bahis siteleri