Nitra – Trenčín 4:3 (kon.) | Žilina – Zvolen 6:3 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.)
Košice – Nové Zámky 5:1 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 26.02.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:24
    Košice dali gól!
    Gólové hody sa ešte nekončia. Do puku sa teraz poriadne oprel RADEK DEYL, ktorého rana sa od žrde odrazila priamo do siete. Asistencie: Richard Jenčík, Jiří Bicek.
    45:28 Ladislav NAGY - 4:1
     
    45:28
    Košice dali gól!
    A opäť je tu rozdiel troch gólov. Košičania sa presadili počas vlastného oslabenia, konkrétne tak učinil LADISLAV NAGY. Druhý gól košického kapitána v zápase. Asistencia: Jakub Suja.
    43:30 Štěpán NOVOTNÝ - 3:1
     
    43:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak napokon tu predsa len máme zdramatizovanie celej situácie. Košičania si nedali pozor na vlastné pásmo a nechali súpera prekonať Vladislava Habala.Urobil tak ŠTĚPÁN NOVOTNÝ. Asistencia: Stanislav Kučkin.
    41:41 Juraj MILÝ - 3:0
     
    41:41
    Košice dali gól!
    Košičania sa presunuli do útočnej tretiny, kde to strelou skúšal JURAJ MILÝ. Jeho prvý pokus síce ešte Lundström zastavil, následne si ale puk sám zrazil do siete. Asistencie: Peter Boltun, Tomáš Hričina.
    36:41 Ladislav NAGY - 2:0
     
    36:41
    Košice dali gól!
    Staré známe nedáš, dostaneš v tejto chvíli platilo do bodky a Košice vedú už o dva góly. Do listiny strelcov sa zapísal aj najproduktívnejší Košičan – kapitán LADISLAV NAGY. Asistencie Lukáš Matejka, Jiŕí Vašíček.
    29:14 Lukáš MATEJKA - 1:0
     
    29:14
    Košice dali gól!
    A napokon je z toho predsa len gól. Táto akcia síce nevyzerala vôbec nebezpečne, už si ale zrejme Lundström vyčerpal tú dávku šťastia. Postaral sa o to LUKÁŠ MATEJKA. Asistencie: Tomáš Hričina, Peter Boltun.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 30. Matejka (Hričina, Boltun), 37. Nagy (Matejka, Vašíček), 42. Milý (Boltun, Hričina), 46. Nagy (Suja), 50. Deyl (Jenčík, Bicek) – 44. Novotný (Kučkin)


    HC Košice: Habal (Riečický) – Šmach, Dudáš, Vašíček, Šedivý, Jankovič, Matejka, Deyl, Koch – Nagy, Suja, Spilar – Varga, Jenčík, Bicek – Milý, Boltun, Hričina – Bartoš, Klíma, Šoltés
    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström (Škorvánek) – Cardwell, Drtina, Maier, Sandgren, De. Rehák, Mäkinen, Tábi, Makovský – Paulovič, Kytnár, Saarinen – Kučkin, Novotný, Sandgren – Fábry, Čaládi, McParland – Lelkeš, Do. Rehák, Dubec

    Rozhodčí: Snášel, Orolín – Bednár, Smrek
    bahis siteleri