Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:2 (kon.) | Tampa – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Colorado – New Jersey 3:2 (kon.) | Calgary – Montreal 5:0 (kon.)
Arizona – Ottawa 2:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
San Jose – Washington 4:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:3 (2:1, 0:2, 2:0)
New York Rangers
Pátek 10.03.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:28 Sebastian AHO - 4:3
     
    52:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    Justin Faulk od modré čáry nahodil puk směrem na bránu, kde ho v blízkosti levé tyče ve vzduchu skvěle tečoval Elias Lindholm a po zákroku Anttiho Raanty vyrážečkou se dostal k odraženému puku Jordan Staal, který rychle přenesl hru krásnou přihrávkou napříč útočným pásmem doprava, a SEBASTIAN AHO v přesilové hře zametl puk z pravého kruhu pro vhazování z úhlu do odkryté brány! Sebastian Aho dvakrát v řadě využil přesilovou hru a skóre se opět otočilo na stranu domácí Caroliny, která vede 4:3! Asistence: Jordan Staal a Elias Lindholm.
    49:04 Sebastian AHO - 3:3
     
    49:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    Elias Lindholm fantasticky clonil Antti Raantovi ve výhledu a SEBASTIAN AHO od modré čáry napřáhl ke střele, která nad jeho levým ramenem zamířila pod horní tyč. Carolina vyrovnala v přesilové hře na 3:3 a Rangers ztratili oddechový čas poté, co hlavní trenér Alain Vigneault neuspěl s Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění Anttiho Raanty. Asistence: Teuvo Teräväinen a Justin Faulk.
    36:42 Mika ZIBANEJAD - 2:3
     
    36:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers předvedli v pravém rohu útočného pásma skvělý forčeking a Jay McClement se snažil puk po jejich zpětné přihrávce před bránu vyhodit, jenže ho namazal pouze na hůl MIKA ZIBANEJADA, který v mezikruží vestoje napřáhl k prudké střele zápěstím a mezi pravou rukou a tělem Cama Warda puk procedil do brány! Rangers využili třetí přesilovou hru a vedou 3:2!
    27:16 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    27:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Derek Stepan napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke střele, která byla zablokována, a Cam Ward si chtěl puk stáhnout holí pod lapačku, jenže mu to úplně nevyšlo a MIKA ZIBANEJAD volný kotouč na druhý pokus bekhendem zametl z blízkosti k pravé tyči poté, co ho napoprvé promáchl. New York Rangers využil druhou přesilovou hru a vyrovnal na 2:2! Asistence: Chris Kreider a Derek Stepan.
    13:44 Valentin ZYKOV - 2:1
     
    13:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    VALENTIN ZYKOV si najel v blízkosti levé tyče na volný puk po zákroku Anttiho Raanty proti střele z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a bekhendem puk dorazil do odkryté části brány! Valentin Zykov vstřelil svůj premiérový gól v NHL! Hurricanes během pouhých 29 sekund vstřelili dva góly a otočili zápas na svou stranu! Asistence: Sebastian Aho a Jordan Staal.
    13:15 Jeff SKINNER - 1:1
     
    13:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER se ocitl před bránou po nádherné kolmé přihrávce Victora Raska od modré čáry v obrovské šanci a dokonale ji využil, když si úžasnou stahovačkou stáhl puk k sobě a v blízkosti pravé tyče předvedl nádherný a rychlý bekhendový blafák, po kterém nad ležícím Antti Raantou usměrnil puk do horní části odkryté brány! Vyrovnáno 1:1. Asistence: Victor Rask.
    07:24 Chris KREIDER - 0:1
     
    07:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ryan McDonagh střelou bez přípravy z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil vedle vzdálenější levé tyče, kde se puku zmocnil Derek Stepan a rychle ho vrátil před bránu, kde ho bez přípravy poslal nad pravým betonem Cama Warda k levé tyči CHRIS KREIDER. Rangers využili přesilovou hru 5 na 3 a ujali se vedení 1:0! Asistence: Derek Stepan a Ryan McDonagh.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. Skinner, 14. Zykov (Aho, J. Staal), 50. Aho (Teräväinen, Faulk), 53. Aho (J. Staal, E. Lindholm) – 8. Kreider (Stepan, McDonagh), 28. Zibanejad (Kreider, Stepan), 37. Zibanejad


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Dahlbeck, R. Murphy – Aho, J. Staal (A), Zykov – Skinner, V. Rask (A), E. Lindholm – Teräväinen, D. Ryan, Stempniak – Nordström, McClement, P. Brown. Hlavní trenér: Bill Peters.
    New York Rangers: Raanta (Halverson) – M. Staal (A), McDonagh (C), Br. Smith, Holden, Skjei, Kampfer – Kreider, Stepan (A), Zuccarello – Bučněvič, Zibanejad, J. T. Miller – Vesey, K. Hayes, Puempel – T. Glass, Lindberg, Pirri. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Francois StLaurent, Gord Dwyer. Čároví: Scott Driscoll, Greg Devorski

    Diváci: 11404
    bahis siteleri