Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:2 (kon.) | Tampa – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Colorado – New Jersey 3:2 (kon.) | Calgary – Montreal 5:0 (kon.)
Arizona – Ottawa 2:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
San Jose – Washington 4:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
New Jersey Devils
Pátek 10.03.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Francois BEAUCHEMIN - 3:2
     
    58:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche znovu ve vedení! S prvním pokusem ještě FRANCOIS BEAUCHEMIN neuspěl, ale jeho další střela už skončila za zády Schneidera. Třetí branka Beaucheminova v sezoně a velmi důležitá. Asistence: Blake Comeau.
    46:13 Stefan NOESEN - 2:2
     
    46:13
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme znovu srovnáno! Devils vyhráli vhazování, k puku se dostal Bennett a krásnou přihrávkou zpoza brány našel u tyče STEFANA NOESENA, který se prosazuje popáté v sezoně. Asistence: Beau Bennett, Joseph Blandisi.
    44:05 Rene BOURQUE - 2:1
     
    44:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs jdou znovu do vedení! Andrighetto přihrál puk na RENE BOURQUEA a jeho střela, která byla přizvednuta ještě jedním z beků Devils, skončila až za zády Schneidera. Asistence: Sven Andrighetto.
    40:42 Taylor HALL - 1:1
     
    40:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Střelu Lovejoye vyrazil Pickard jen před sebe a dorážkou se prosazuje TAYLOR HALL, pro něhož je to patnáctá branka sezony. Asistence: Ben Lovejoy.
    31:11 Nathan MACKINNON - 1:0
     
    31:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak jsme se dočkali první branky zápasu! Barrie poslal po mantinelu kotouč na modrou čáru a tam stál NATHAN MACKINNON, který propálil Schneidera mezi nohy. Pro MacKinnona čtrnáctá branka sezony. Asistence: Tyson Barrie, Calvin Pickard.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 32. MacKinnon (Barrie, Pickard), 45. R. Bourque (Andrighetto), 59. Beauchemin (Comeau) – 41. Hall (Lovejoy), 47. Noesen (B. Bennett, Blandisi)


    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Barberio, E. Johnson, Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), Wiercioch – Landeskog (C), MacKinnon, R. Bourque – Andrighetto, Duchene (A), Rantanen – J. Mitchell, Compher, Comeau – Grigorenko, Söderberg, Nieto.
    New Jersey Devils: Schneider (Appleby) – Merrill, Lovejoy, Prout, Santini, J. Moore, Severson – Hall (A), Zajac, Palmieri – Zacha (A), Henrique, Smith-Pelly – Wood, Coleman, Lappin – B. Bennett, Blandisi, Noesen.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Marc Joannette – Shandor Alphonso, Kiel Murchison

    Diváci: 11 886
    bahis siteleri