Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:2 (kon.) | Tampa – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Colorado – New Jersey 3:2 (kon.) | Calgary – Montreal 5:0 (kon.)
Arizona – Ottawa 2:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
San Jose – Washington 4:2 (kon.)
po prodl.
Arizona Coyotes
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:1)
Ottawa Senators
Pátek 10.03.2017, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:39 Erik KARLSSON - 2:3
     
    60:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to bylo poměrně krátké prodloužení. Arizona naprosto propadla v útočném pásmu, kde zadovku spoluhráče nezachytil Ekman-Larsson. Ottawa šla ve dvou na brankáře, ERIK KARLSSON to vzal na sebe a přesnou střelou Smithovi nedal sebemenší šanci. Bez asistence.
    52:47 Erik KARLSSON - 2:2
     
    52:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Z rohu kluziště se puk díky Pageauově důrazu dostal do brankoviště a z následných zmatků zakončoval ERIK KARLSSON. Hostující kapitán měl před sebou odkrytou polovinu brány, do které zblízka neomylně prosadil. Asistence: Jean-Gabriel Pageau.
    37:49 Lawson CROUSE - 2:1
     
    37:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí celek jde znovu do vedení. Jooris puk předal LAWSONU CROUSEOVI, který dokázal bleskově objet Condonovu bránu a u tyče kotouč poslal do betonu hostujícího gólmana. Chytré zakončení se odrazilo za brankovou čáru, odkud ho příliš pozdě vyškrábali obránci Ottawy. Asistence: Josh Jooris.
    32:11 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:1
     
    32:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Bleskové vyrovnání Senátorů! Nahození od modré čáry sice Mike Smith dokázal zneškodnit, ale kotouč se zjevil přesně před osamoceným JEANEM-GABRIELEM PAGEAUEM. Hostující útočník ani na vteřinu nezaváhal a z dorážky okamžitě překonal rozhozeného gólmana Arizony. Asistence: Frederik Claesson, Erik Karlsson.
    31:30 Brendan PERLINI - 1:0
     
    31:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    Konečně je tady úvodní branka zápasu. Cody Ceci propadl na útočné modré čáře a chyběl tak v obraně, kde zůstal osamocený Methot. BRENDAN PERLINI pak dostal přihrávku na levou stranu, postoupil až k levému kruhu v útočném pásmu a zakončil přesně pod Condonovy betony. Asistence: Tobias Rieder, Jordan Martinook.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 32. Perlini (Rieder, Martinook), 38. Crouse (Jooris) – 33. Pageau (Claesson, E. Karlsson), 53. E. Karlsson (Pageau), 61. E. Karlsson


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson (A), Schenn, Goligoski, C. Murphy, Chychrun, DeAngelo – Domi, Dvorak, Vrbata (A) – Perlini, Martinook, Rieder – Crouse, Jooris, Doan (C) – J. McGinn, Holland, Duclair.
    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Claesson, Ch. Wideman – Burrows, Brassard, Mark Stone – Hoffman, Pageau, Pyatt – Dzingel, Z. Smith, DiDomenico – Stålberg, Kelly (A), Wingels.

    Rozhodčí: Dan O'Rourke, Ian Walsh – Darren Gibbs, Ryan Gibbons

    Diváci: 10 611
    bahis siteleri